Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב פעם סקרי אמינות- שוב פעם JD power

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרתק לצלול לסקר האמינות הזה- המשקלל נתונים לא משכן ידען או מטוקבקיסט בתחתית מבחן רכב של עוד צרפתיה, אלא מ 16000 נהגים בריטיים.

ה c5- אמנם מקום 32 בסקר- אבל לפני המונדאו במקום 36 ומייד אחרי ה מזדה 6 במקום 28. מי המנצחת? אתם מוזמנים להציץ.

מעניין לקרוא גם את הסקר המלא עם הפילוח לפי קטגוריות, הרי אין די מיני עירונית כדין מכונית יוקרה כדוגמת ה S-type

75881243591.jpg

פורסם

נראה לי מדהים משהו שאודי שומרים על אחוזים זהים גם בA3, גם בA4 וגם בA6 :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ברור לי איך הגולף+ נמצאת 17 מקומות מעל הגולף. זה לבדו מעמיד בסימן שאלה את "אמינות" הסקר. מה זה מראה בכלל? זה כמו לומר שרנו סדאן צריכה להיות 17 מקומות מעל הרנו 5 ד'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מדובר למיטב הבנתי בסקר שמכיל גם פרמטרים אחרים של שביעות רצון מהרכב- לא רק אמינות. אגב, הסקר יעלה חיוכים על פני הרבה נהגי מונית (סקודה עושה חייל בסקר).

סעו בזהירות!8)

פורסם

ניסאן אלמרה מקום 85 באמינות? אחרי C5 ורנו מגאן :lol:

C5 יותר אמינה מקורלה? :shock:

מי לעזזאל כותב את הסקרים הלא הגיונים האלה ? , הייתה לנו אלמרה במשך שנתיים אומנם הרכב משעמם כמו מקרר אבל הוא גם אמין כמו מקרר זה ניראה כאילו הרכב יכול להמשיך לנסוע לנצח .

עוד משהו מוזר סיאט לאון במקום 70 , גולף במקום ה-40 הרכבים האלה האלו לא חולקים את אותם המכלולים ? כנ"ל סקודה איך היא במקומות הראשונים ושאר מכוניות הקונצרן VAG הרבה אחריה? שוב המכלולים משותפים אני לא יודע איך נוצר פער כזה גדול .

לטעמי זה בולשיט אחד כל הסקר אמינות הזה ואינו מוכיח דבר על אמינות הרכב.

פורסם

לא לשכוח שהסקר נעשה לנהגים בריטיים, נראה לי שרק מנימוס ובגלל ש"לא נעים" - הם החמיאו לרכבים שלהם. עובדה שאף רכב לא ירד מתחת ל-72 אחוזי שביעות הרצון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
ניסאן אלמרה מקום 85 באמינות? אחרי C5 ורנו מגאן :lol:

מי לעזזאל כותב את הסקרים הלא הגיונים האלה ? , הייתה לנו אלמרה במשך שנתיים אומנם הרכב משעמם כמו מקרר אבל הוא גם אמין כמו מקרר זה ניראה כאילו הרכב יכול להמשיך לנסוע לנצח .

עוד משהו מוזר סיאט לאון במקום 70 , גולף במקום ה-40 הרכבים האלה האלו לא חולקים את אותם המכלולים ? כנ"ל סקודה איך היא במקומות הראשונים ושאר מכוניות הקונצרן VAG הרבה אחריה? שוב המכלולים משותפים אני לא יודע איך נוצר פער כזה גדול .

לטעמי זה בולשיט אחד כל הסקר אמינות הזה ואינו מוכיח דבר על אמינות הרכב.

אני לא מבין למה אתה מסרב להתייחס לעובדות- ברפואה למשל יש משהו שנקרא Evidence Based דהיינו, הנסיון של הדוד השכנה או אפילו שלך אינם קובעים. סקר אובייקטיבי של עשרות אלפים שווה יותר מכל שמועה או רושם עצמי.

ואגב, הקורולה מקום 9. מכובד, חשוב לנסות ולהשוות רכבים מאותה קטגוריה, קחו בחשבון כי הסקר בדק גם את איכות השירות במוסכים ובסוכנויות. אם היו מבצעים את הסקר בארץ רוב הרכבים היו משוקללים לציון נכשל.

פורסם

למה שיתייחס לעובדות (או גרוע מכך, ייכנס ללינק ויקרא בעצמו את הנתונים ויעיין בטבלאות) ?

עדיף להגיד שזה נשמע כמו שטויות ולסגור עניין.

פורסם

.

נתון זה לא מופיע בשום מקום.

הקורולה נבחרה במקום שני בקטגורית המשפחתיות הקומפקטיות(84%) אחרי הסקודה אוקטיבה (85.2%).

ה -C5 נמצאת במקום 10 בקטגורית המשפחתיות(מה שמכונה כאן רכב מנהלים) עם 81.6%.

מה שכן, אני מאוד מופתע לגבי הנתונים של הניסאן אלמרה- נבחרה במקום אחרון!!! בקטגוריות הקומפקטיות(78%).

ניתן להסביר את הדבר הזה, שהסקר שנערך עסק במגוון של פרמטרים ולא רק באמינות.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תגידו, הטויוטה איגו נמצאת במקום 14, הפזו 107 נמצאת במקום 46 והסיטרואן C1 לא נמצאת כלל בין 100 הרכבים הרשומים פה בסקר..

כולם מורכבות על פס יצור אחד בבלגיה על ידי אותם מרכיבים..

לא מדובר על סקר אמינות, מדובר על סקר שביעות רצון המשקלל את שביעות רצון של בעל הרכב גם מהדילר המקומי ומעלות הטיפולים ברכב, מה הקשר בין זה לבין האמינות של הרכב לכם הפיתרונים.

דרך אגב , אם תקחו בחשבון מרווח טעות של דגימה סטטיסטית אשר עומדת על כ 4% בקירוב, הרי מרבית הרכבים מראים רמת " אמינות " די דומה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בהרבה מקרים, הפלטפורמה הבסיסית מגלה אמינות טובה ומקור הבעיות הוא החלקים ההקפיים שמספקים ספקי המשנה.

אם את אותו החלק מספקים שניים: 'מגנט מרלי' ו'בוש' - אז נדמה לי שלשנינו יהיה ברור מי האמין יותר.

דוגמא להמחשה - בפולו המקוללת ששימשה את אשתי הלך המפלג אחרי 18,000 ק"מ ושנתיים על הכביש. בירור זריז העלה שתחת אותו מק"ט ישנם מפלגים של 'בוש' ושל 'מרלי'. אצלנו הורכב במקור 'מרלי' - שהוחלף ל'בוש' ע"ח החברה אחרי מהומה רצינית שהקמתי :evil:.

לא מדובר על סקר אמינות, מדובר על סקר שביעות רצון המשקלל את שביעות רצון של בעל הרכב גם מהדילר המקומי ומעלות הטיפולים ברכב, מה הקשר בין זה לבין האמינות של הרכב לכם הפיתרונים.

אם תקחו בחשבון מרווח טעות של דגימה סטטיסטית אשר עומדת על כ 4% בקירוב, הרי מרבית הרכבים מראים רמת " אמינות " די דומה.

הצלחת לבלבל אותי - כן סקר אמינות או לא סקר אמינות? :shock:

פורסם

תסתכל שוב על המילה אמינות ומה מופיע לפני, ובסוף המילה. (ואפילו הדגשת את זה..)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בהרבה מקרים, הפלטפורמה הבסיסית מגלה אמינות טובה ומקור הבעיות הוא החלקים ההקפיים שמספקים ספקי המשנה.

אם את אותו החלק מספקים שניים: 'מגנט מרלי' ו'בוש' - אז נדמה לי שלשנינו יהיה ברור מי האמין יותר.

דוגמא להמחשה - בפולו המקוללת ששימשה את אשתי הלך המפלג אחרי 18,000 ק"מ ושנתיים על הכביש. בירור זריז העלה שתחת אותו מק"ט ישנם מפלגים של 'בוש' ושל 'מרלי'. אצלנו הורכב במקור 'מרלי' - שהוחלף ל'בוש' ע"ח החברה אחרי מהומה רצינית שהקמתי :evil:.

הצלחת לבלבל אותי - כן סקר אמינות או לא סקר אמינות? :shock:

ההיסק שלך ממקרה בודד לכלל המוצרים שמייצר יצרן מסוים, כרגיל שגוי.

המפלג של אשתך אינו אינדיקציה אלא למפלג של אשתך. אני איני מכיר שום השוואה מחקרית או סטטיסטית לפיה מוצרי "מגנאטי מארלי" נחותים ממוצרים של בוש מאיזו בחינה שהיא, מה שמאוד ברור לך ודרכך גם למצוטט על ידך, כמובן ללא הסכמתו.

פורסם
ההיסק שלך ממקרה בודד לכלל המוצרים שמייצר יצרן מסוים, כרגיל שגוי.

המפלג של אשתך אינו אינדיקציה אלא למפלג של אשתך.

בוא אני אספר לך משהו בסוד בלי שאף אחד ישמע - הייתה תקלה סדרתית (אתה מוזמן לבדוק את זה) בכל המפלגים של 'מגנט מרלי', המיסב החזיק לא יותר מ- 20,000 ק"מ והמנוע התחיל לחתוך.

נכון שלא ידעת את זה?

• תוכן חדש...