Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע Kenwood KDC-MP4023 שקיבלתי עם האוטו היא מערכת סבבה אבל לא יודע עד כמה היא חזקה יחסית

אם אני משדרג זה לפיוניר DEHP4950 שלפי החוות דעת שקיבלתי היא מאוד מומלצת..

כדאי לשדרג? היא שווה את המחיר? היא יותר טובה מהקנווד?

פורסם

אני לא חושב שתשים לב לשום הבדל אם תחליף רדיו דיסק, אלה אם הוא לא קורא MP3 לדוגמא, ויש לך צורך בזה אז אולי אפשר לשקול החלפה.

אם אתה כבר רוצה להשקיע במשהו קנה רמקולים טובים עדיף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

העניין הוא שאני לא יודע איזה גודל הרמקולים שיש לי... יש לי פיאט פונטו 2001

במה עדיף להשקיע יותר בקידמיים או באחוריים? ואם כן, של איזה חברה (תקציב 350+\-)

פורסם

בקשר לגודל אתה יכול לבדוק בדיון הדביק על גודל רמקולים ברכבים שנמצא בפורום או לחכות שמישהו יגיד לך מה הגודל.

בקשר לרמקולים תשקיע בקידמיים, למרות שב350 לא הייתי קונה רמקול חדש הייתי חוסך עוד 200-300 שקל ואז קונה.

פורסם

חח(מילה חדשה בעברית?) אני לא הולך לפוצץ תשמשות(=את השמשות) של הרכב (אני פותח חלונות ;]) אבל לא מתנגד לתת בווליום, זה יהיה משמעותי להוציא עוד מאתיים שקל בשביל קידמיים חזקים כמו שצריך?

פורסם

רמקולים ב350 שקל לא יתנו לך הרבה אלה אם הם מיד שניה, לכן כדאי שתחסוך או תוותר על העניין.

• תוכן חדש...