Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת שבוע הבא אני מתכוון לסגור על קורולה סאן 2007 . רגע לפני רציתי לדעת אולי יש לכם הצעות עדיפות או אופציות אחרות שכדאי לבדוק לפני הרכישה. המחיר נע באיזור של 85-90 ..

תודה, דור.

פורסם

במחיר יש אופציות עדיפות בהרבה על אותה קורולה שנמכרה לליסינג עם 2כ"א בלבד..

מה הצרכים שלך מהרכב ?, יעזור בהחלט לדעת על מנת לכוון את התשובה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
במחיר יש אופציות עדיפות בהרבה על אותה קורולה שנמכרה לליסינג עם 2כ"א בלבד..

מה הצרכים שלך מהרכב ?, יעזור בהחלט לדעת על מנת לכוון את התשובה.

בשנתון הזה הגיעו שני דגמי סאן, אחת מטורקיה והשנייה מיפן. לאחת משני הגרסאות היו 4 כריות אויר בעוד שלגרסה השנייה היה 2 כריות אויר אבל היה לה רדיו מובנה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הגרסא שאני מתכוון היא ללא הרדיו המובנה.

בנוגע לשאלה הראשונה, הצרכים שלי הם הרבה נסיעות , האוטו היחידי בבית של 3 נהגים כך שאנחנו עושים באיזור ה40 אלף ק"מ בשנה ולכן אני מחפש אוטו אמין שישתה מעט דלק יחסית. חשוב גם המרווח במושב האחורי (למרות שכבר מספר אנשים אמרו לי שהקורולה לא מרווחת מאחורה, הספקתי לשבת מאחורה והיא עונה על הצרכים).

הבעיה העיקרית שמפריעה לי בקורולה היא הפשטות שלה. אוטו פשוט למדי ללא בונוסים מרגשים, לא יפה מדי (פנימית וחיצונית) אבזור בסיסי .. ולכן אני שואל אולי יש אופציות טובות יותר שיוכלו לספק לי אמינות מרווח וצריך דלק נמוכה ובנוסף ישפרו את חוויית הנהיגה המזערית הצפויה בקורולה.

*פרט נוסף, אפשר שהמכוניות המוצעות באיזור המחירים שצוין לעיל יהיו גם למכוניות שנתון ישן יותר (2006).

בתודה,דור.

פורסם
בשנתון הזה הגיעו שני דגמי סאן, אחת מטורקיה והשנייה מיפן. לאחת משני הגרסאות היו 4 כריות אויר בעוד שלגרסה השנייה היה 2 כריות אויר אבל היה לה רדיו מובנה.

בשנתון הזה היבוא התבצע רק מיפן עם 4 כריות אויר. היבוא מתורקיה היה בין 2003 ל- 2004.

הגרסא שאני מתכוון היא ללא הרדיו המובנה.

בנוגע לשאלה הראשונה, הצרכים שלי הם הרבה נסיעות , האוטו היחידי בבית של 3 נהגים כך שאנחנו עושים באיזור ה40 אלף ק"מ בשנה ולכן אני מחפש אוטו אמין שישתה מעט דלק יחסית. חשוב גם המרווח במושב האחורי (למרות שכבר מספר אנשים אמרו לי שהקורולה לא מרווחת מאחורה, הספקתי לשבת מאחורה והיא עונה על הצרכים).

הבעיה העיקרית שמפריעה לי בקורולה היא הפשטות שלה. אוטו פשוט למדי ללא בונוסים מרגשים, לא יפה מדי (פנימית וחיצונית) אבזור בסיסי .. ולכן אני שואל אולי יש אופציות טובות יותר שיוכלו לספק לי אמינות מרווח וצריך דלק נמוכה ובנוסף ישפרו את חוויית הנהיגה המזערית הצפויה בקורולה.

*פרט נוסף, אפשר שהמכוניות המוצעות באיזור המחירים שצוין לעיל יהיו גם למכוניות שנתון ישן יותר (2006).

בתודה,דור.

אני מסכים איתך לגבי הפשטות של טויוטה קורולה בדגם SUN. אני מאוד אוהב את הרכב, אבל הייתי הולך דווקא על הדגם המאובזר יותר GLI אפילו אם בתקציב הזה תצטרך לרדת שנתון ל- 2006 במקום 2007.

וזאת מכמה סיבות:

1. רוב ה- SUN הם יוצאי ליסינג.
  2. ל- GLI שכירות טובה יותר בגלל סעיף 1.

פבל

פורסם

ואולי בכלל ללכת על משהו אחר?

דגם 2007' של הקורולה זה בדיוק לפני החלפת צורה, לטובה ולרעה (לטובה כי לא כולם אוהבים את הגיר החדש, לרעה כי בכל זאת לך תידע איך יושפע המחירון מזה).

אולי עדיף שתבדוק פוקוס, מאזדה 3, סיטרואן C4 ואופל אסטרה. לטעמי הן קניות מוצלחות יותר.

האחרונה אמורה להיות מהמוצלחות שביותר בקבוצה הזו, אך עקב העובדה שהיא מבית U.M.I אין לה יותר מדיי סחירות וירידת הערך שלה כואבת יותר מאשר הקורולה. הסיפור יהיה קיצוני יותר אצלך שכן אחרי שתיסע עליה 40K ק"מ בשנה יהיה קשה מאוד להיפטר ממנה בגלל הק"מ הגבוה.

Back to the original - NC again.

פורסם

דרך אגב, בק"מ שאתה מציין , באופן מובהק רכב סולר עדיף ויחסוך לך הרבה מאוד כסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...