Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מבקש לקבל רעיונות לשיפור הרכב, עם המגבלות הבאות:

1. הרכב אוטומט

2. לא רוצה שינויים חיצוניים נראים לעין (אגזוז ענק וכו)

3. לא רוצה שהרכב ירעיש יותר מרעש המנוע הסטנדרטי (למעט במצבים של מאמץ אם צריך, אבל לא בנסיעה רגילה)

4. היתי שמח אם ניתן יהיה לברור מתי היכולות של הרכב יהיו סטנדרטיות ומתי משופרות (האם יש אפשרות למתג?)

חשבתי על סופרצארגר או טורבו תלוי במחירים

נאמר לי שצ'יפ לא יעזור הרבה למנוע שלי 8-12 כ"ס זה לא משמעותי.

אשמח לשמוע הצעותת היכן ניתן לעשות את השיפורים (אין לי ידע וזמן להזמין מחו"ל ולשפר לבד) וטווח מחירים.

תודה.

פורסם

דבר ראשון תגדיר מה חסר לך ברכב, ומה אתה רוצה להשיג לאחר השיפור, כח, אחיזה, קשיחות, נוחות פוזה (כנראה שלא) סה"כ הרכב, במצבו המקורי הוגדר כרכב מנהלים\משפחתי\ספורטיבי גדול, והוא ממובילי הקטגוריה ... אבל הוא לעולם לא ישתווה לקלילות ולעצבנות של ההוט-האצ' הקטנות ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בעיקר כוח. האחיזה והנוחות בסדר גמור.

התחלתי לפני מספר שנים עם 520, עברתי ל 530 וזה שיפר משמעותי, עכשיו "התרגלתי" ואני רוצה יותר. חשבתי ללכת על 540 עם מנוע 4.4 ליטר אבל לא רוצה 8 צילינדרים ועלויות אחזקה בשמיים. מה גם שקשה למצוא כאלה במצב טוב שלא "נקרעו"

הרכב שלי שמור מאוד ואני לא רוצה להחליף אותו, לכן חשבתי לשפר.

פורסם
אבל הוא לעולם לא ישתווה לקלילות ולעצבנות של ההוט-האצ' הקטנות

ליאור

אבל מצד שני, הוט האצ' לא יכולה לעשות את זה :wink:

פורסם

XENON = אבל מצד שני, הוט האצ' לא יכולה לעשות את זה :wink:

מדוייק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחיל בלהחליף את הגיר לידני.

לאחר מכן, אם אתה עדיין רוצה, יש סופרצ'ארג'רים למנוע הזה, אבל העסק יקר מאוד ודורש גם שיפור הבלמים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• ספונסר פורום
פורסם

ישנו קיט סופרג'ר של VF למנוע הזה,גדישה של 6 PSI ,וכ 90 כ"ס נוספים.

כ30 אלף שקל על האוטו בארץ.

אורן

פורסם

נשמע טוב. 334 ש"ח לכ"ס. אני בעד

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ישנו קיט סופרג'ר של VF למנוע הזה,גדישה של 6 PSI ,וכ 90 כ"ס נוספים.

כ30 אלף שקל על האוטו בארץ.

אורן

תודה למגיבים, התגובה של אורן מענינת,

א. מה ההבדל בין סופרצארגר לטורבו (תשובה קצרה בבקשה, אל תשלחו אותי לחפש בפורום)

ב. האם צריך להחליף או לחזק חלקים אחרים ברכב כשמוסיפים את הקיט?

ג. האם ניתן להפעיל ולנתק את הקיט בקלות (מתג) כשרוצים?

ד. אשמח לקבל לינק לאתר בארץ שמוכר כאלו

ולמגיבים אחרים: גיר ידני לא מתאים לי ולבטח לא לאשתי. אני רוצה את הרכב משפחתי ונוח אבל עם יכולות כשצריך.

שוב תודה

פורסם

א - סופרצ'ארג'ר לינארי ומונע ברצועה. טורבו פחות, בד"כ, ומונע על ידי גזי פליטה. בשביל יותר מזה תצטרך לעשות חיפוש.

ב - אם אתה קונה קיט מלא - הכל בפנים.

ג - אם אתה שם טורבו, אפשר להגביל את הגדישה על ידי boost controller

ד - אין, לדעתי. צריך להזמין מחו"ל. למזלך יש קיטים מוכנים, כולל שינוי תוכנה, לבימרים (בניגוד לפיז'ו, למשל).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בעיקרון שם שינו י לא עבר טסט

אבל עם חלקים לא נוצצים ובולטים לעיין אין סיבה שבדק במכן רישוי ישים לב כל עוד הרכב לא מרעיש ועובר תקינת זיהום אויר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום,הקיט סופרצ'רג'ר אינו נראה שונה בתא המנוע,ורוב האנשים לא ישימו לב שהוא אינו מקורי.

אפשר לברור באמצעות מתג מתי הסופרג'ר עובד ותי לא,בדיוק כמו במדחס מזגן,בעזרת קלאץ אלקטרו מגנטי.

• תוכן חדש...