Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שתמצא מישהו כזה בארץ (ואם כן - אולי אחד או שניים, במקרה הממש ממש טוב)...

תיכנס לפורומים עולמיים של הדגם שלך, אתה לא תאמין כמה מידע תוכל למצוא שם.

אני לדוגמה ידעתי תמיד שסופרצ'ארג'ר מסוג ותצורה מסויימים הוא טוב (כי זה מה שיש בארץ)

וגיליתי בכלל שיש סופרצ'ארג'רים משמעותית יותר טובים, פשוטים להתקנה, אמינים,

שנותנים יותר הספק - בעלות זעומה (יחסית) לעומת מה ש"תמיד ידעתי"...

הידע נמצא שם - רק צריך סבלנות לנבור.

בחו"ל, לעומת הארץ, יש אנשים שמחזיקים קונפיגורצייה מסויימת של שיפור לרכב ונוסעים איתו 10 שנים,

זה נותן לך אינדיקצייה הרבה יותר טובה מרכב שעבר בחמש שנים שלוש ידיים

וכל אחד "שיחק" איתו וכיוון אותו ובסוף יצא סלט בלי טעם ובלי ריח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דיברו פעם בפורום על שיפורים לב.מ.וו

ואמרו שאפשר לשפר מנוע לפי DTM והשמים הם הגבול ...

ככה שהכל אמור להיות מוכן ומתאים במדוייק

שי

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

לדוד שלי הייתה עד לא מזמן בימר 540 עם סופרצ'ארג'ר שהתיקנו לה בארץ בקמור!

החליפו לו גם את הג'אנטים ואת הבלמים+מתלים ספורטיבים

הגלגלים היו ממש יפים כי מאחוהר הם רחבים הרבה יותר מהקדמים

בקיצור זה לא סיפור רק למצוא את יבואן הקיטים הנכון שידע לתת לך גב

פורסם

אהלן.

אני מכיר מישהו שעשה דבר דומה בבמוו 540. האוטו נהיה חזק בצורה מטורפת ואני חושב שזה שינוי מבורך, הרכב הזה יכול לקבל עוד 100 כ"ס בקלות.

לדעתי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא להביא קיט של סופר צ'ארג'ר מחו"ל בצורה כלשהי ולתת לאחד המשפרים הטובים בארץ להתקין לך אותו.

יש מספר סדנאות שיפורים בארץ שישמחו לעשות את הכול מ א' עד ת אבל זה יהיה יקר יותר.

פרטים לגבי התקנה זהה אני אשלח לך בה"פ.

פורסם

תודה שלומי,

אין לי בעיה להביא קיט מח"ל אני נמצו בח"ל המון.

חשוב לי למצוא מישהו בארץ שיעשה עבודה טובה.

אגב, קיט עולה כ - $5000 בחו"ל, יש לך מושג כמה עולה ההתקנה?

מחכה לה"פ.

תודה

• תוכן חדש...