Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד נותן את דעתו הלא אובייקטיבית.

אלה שאוהבים סובארו ישבחו את הסובארו וישמיצו את הסיוויק ולהפך.

בקיצור שתיהן מכוניות טובות אבל הסיוויק יותר :lol:

פורסם

לא לשכוח צריכת דלק מוגזמת ותא מטען כמו לג"סטי לB3.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
לא לשכוח צריכת דלק מוגזמת ותא מטען כמו לג"סטי לB3.

צד חלש לסובארו :|

HUSHU לא משמיצים את הסיוויק, אבל הבן אדם אומר פרטים שגויים מרוב התרגשות כמה שהסובארו זבל סיני [יפני] והסיוויק פלא הנדסי גרמני [יפני]

אומרים עובדות, נכון הסובארו חלש מבחינת תצרוכת דלק, ומבחינת גודל מטען, אבל היא לא עגלה, לא חלשה, לא מסכנה וכל שאר הדברים שאמר.

אגב, אתה נותן תחושה כאילו בא לך על הסיוויק ומה שלא נעשה לא יניע אותך מזה, אז לך על זה, לא צריכים להרוס מפרקים כי אומרים לך שזה זבל..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כבעל אימפרזה 2007 1.5

אני מתאר לעצמי שאתה לא יודע שהB3 זאת האימפרזה החדשה, בשאר העולם היא נקראת אימפרזה..

ואתה בטח גם לא יודע שאין כזה דבר B3 1.6, הפעם האחרונה שהיה כזה אוטו היה בדגמים הראשונים עם העיצוב המוכר של האימפרזה, הפסיקו את הייצור כי המנוע היה חלש מהגרסא 1.5 שלו, וצרך הרבה דלק.

חוץ מזה, האימפרזה שלי ממש לא עגלה, עם תאוצה שבהחלט מספקת אותי, עם אוטו מלא בתא מטען ו5 איש בתוכו, הוא מטפס ל100 ב14.5-15 שניות, מספק אותי בהחלט.

הבעיה היחידה היא הצריכה.

אל תבוא לפה ותעשה "שוק" לטובת הסיוויק, אני לא מוצא דבר שמניע לטובת הסיוייק, חוץ מהמראה המצועצע העלוב והיפני בפנים הרכב.

אגב, אחרי נסיעת מבחן על הסיוויק החדשה, אני מכין את עצמי לרגע שאני יבחר להכנס לסיטרואן, למרות שאני שונא צרפתיות, הסיוויק פשוט עלוב, מרעיש, ומגעיל אותי היחס שקיבלתי מהעובד תצוגה שלהם, ומשום מה, המזגן הפסיק לקרר (יום רביעי) במהירות של 65 קמ"ש

אתה ממציא סיפורים, העיצוב יפה ומיוחד ולא צריך לקרוא לזה "המצועצע העלוב היפני" מה רע לעשות משהו יותר מיוחד ונעים למראה, לאומת הסובארו שלא יכולים לעצב מכונית בצורה נורמאלית עדיין.

וחוץ מי זה יש אנשים שזה לא מספק אותם 14.5-15 מ0-100.

הונדה היא נעימה מאוד בנסיעה ומרווחת ככה שתפסיק להמציא פה סיפורים.

לא שאני פוסל את האפשרות של הסובארו היא ממש נוחה אבל בתחומים אחרים היא לא הכי טובה.

פורסם
אתה ממציא סיפורים, העיצוב יפה ומיוחד ולא צריך לקרוא לזה "המצועצע העלוב היפני" מה רע לעשות משהו יותר מיוחד ונעים למראה, לאומת הסובארו שלא יכולים לעצב מכונית בצורה נורמאלית עדיין.

וחוץ מי זה יש אנשים שזה לא מספק אותם 14.5-15 מ0-100.

הונדה היא נעימה מאוד בנסיעה ומרווחת ככה שתפסיק להמציא פה סיפורים.

לא שאני פוסל את האפשרות של הסובארו היא ממש נוחה אבל בתחומים אחרים היא לא הכי טובה.

לא יודע מה ? סובארו זבל יפני, הלוואי עליי למכור את הזבל שלי ולקנות את רכב הפלא סיוויק בסדר ?

יודע מה ? אני מעדיף לנהוג במשאית שלי מאשר על הסיוויק, אני מת על הונדה, לא סתם הצעתי לאבא שלי לקנות לעצמו הונדה ג'אז, האוטו הכי טוב לשנתון 2004 במכוניות מיני, אבל, אם אני צריך להשוות סיוויק לB3 אימפרזה, אז עזוב אותי, זה לא עניין.

נסעתי ולטעמי הנוחות שם על הפנים, אכן הוא מרווח הרבה יותר מהסובארו, אבל נוח הוא לא, או שאני רגיל לזבל שלי מה לעשות.

לא הרגשתי משהו שונה מבחינת זמינות כוח.

ואם לא מספיק לו 14.5-15 שניות ל0-100 שיקנה AUDI R8, יהיה לו פחות מ5 שניות, מה אני יגיד לו.

עכשיו תבואו ותתקפו אותי, זה באמת צפוי, אני נוהג כבר 29 שנה, אני יודע על מה אני מדבר, ולטעמי העיצוב שם על הפנים, הנוחות שם על הפנים, והמזגן שם עוד יותר.

אל תתקוף אותי, זאת דעתי, והטעם שלי הוא לא הסיוויק.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מעניין,כאשר יופיע דגם חדש לB3 בערך ב 2023 הם יחליפו את הפנסים המצועצים אלה מאחור?

מה דעתכם על צריכת הדלק? שימו לב ממוצע של 6300 ק"מ

23042008056ye9.jpg

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
מעניין,כאשר יופיע דגם חדש לB3 בערך ב 2023 הם יחליפו את הפנסים המצועצים אלה מאחור?

האמת מתכננים להוציא אחד חדש בשיתוף עם טויוטה :-P

אבל אתה צודק :shock:

פורסם

אגב, אתה נותן תחושה כאילו בא לך על הסיוויק ומה שלא נעשה לא יניע אותך מזה, אז לך על זה, לא צריכים להרוס מפרקים כי אומרים לך שזה זבל..

האמת היא שזה לא אני שקונה את האוטו אלא חבר שלי. (לא חשבתי שאני אצטרך לפרט)

האופציות שלו או סיוויק או B3.

הלכנו היום לסוכנויות רכב של שתיהן והסיוויק הייתה מאוד מרשימה לייד ה B3.

אז פשוט חשבתי לבדוק יותר לעומק כאן בפורום זה הכל.

וכן אתה צודק, אני יותר בעד הסיוויק .

פורסם
האמת היא שזה לא אני שקונה את האוטו אלא חבר שלי. (לא חשבתי שאני אצטרך לפרט)

האופציות שלו או סיוויק או B3.

הלכנו היום לסוכנויות רכב של שתיהן והסיוויק הייתה מאוד מרשימה לייד ה B3.

אז פשוט חשבתי לבדוק יותר לעומק כאן בפורום זה הכל.

וכן אתה צודק, אני יותר בעד הסיוויק .

אחלה, אם אין לך עוד שאלות, אני לא חושב שאנחנו צריכים להמשיך להתווכח בינינו. :-)

• תוכן חדש...