Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב של אחותי היא,שנת 99 סמק 2200.

אני לא יודע שאם המנוע הלכה עולמה או לא,ואני מבקש עזרתכם שמי מבין.

בעקבות נזילה מהמשאבת מים.ואחותי לא שמה לב על שעון חום והיתה עשן ממש במנוע,ונכבה ולא מתניע.

ואז בדקתי בקופרסיה לכל אחד צילינדרים

בכונה מספר 1 היא 150

מספר 2 היא 60

מספר 3 גם היא 60

מספר 4 150

וחשבתי שזה הראש מנוע הלכה.ופרקתי אותה ושמתי אותן על הנפט בראש ומובן שהתסשומים היו סגור.אכן שקעו בין מספר 2-3.

1-4 לא שקועים.וגם שמתי נפט על כל הצילנדרים לא הכול שקועים אך רק בכונה מספר 4 כן שקע תוך 20 דקות..וחייב לציין שעשיתי בקופרסיה שהיא 150 על מספר 4 בבכונה.

אם זה מנוע שהלכה לעולמה?ואין לי כוח לפרק את קרטר גל ארוכבה וכו..כדי להוציא את בוכנה כדי לבדוק.פשוט אני רוצה לדעת שמה לדעתכם?אם מנוע הלכה אז כבר מביא מנוע מהפירוק.ואם המנוע בסדר אז שולח לשיפוץ הראש.

תודה רבה על העזרתכם.

פורסם

לא ממש הבנתי מה עשיתה שם עם הנפט.

אבל לפי מה שאני יודע את הדיאגנוסטיקה עושים עם שמן, כלומר:

בודקים קומפרסיה כרגיל לכל צילנדר ורושמים את הערכים.

מוסיפים קצת שמן מנוע לכל צילינדר לפני שבודקים בו קומפרסיה, בודקים ורושמים.

אכשיו מסתכלים ומשווים בין הבדיקות: אם הקומפרסיה עלתה משמעותית זאת אומרת שהלחץ בורח מהשסתומים

אם הקומפרסיה לא עלתה אז הבעיה בשסתומים\אטם ראש.

תנסה ללכת לפי מה שאמרתי ותעדכן אותנו.

אגב במוסכים אפשר לבדוק את זה ביתר דיוק עם מכשיר שמזרים לחץ אוויר ואז בודקים מאיפה בורח האוויר, מישהו זוכר איך קוראים לזה?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אני עובד במכונאי,הבאתי איתי מכשיר קומפרסיה,,שמה עשיתי עם הנפט,זה אחרי כבר פרקתי את הראש מנוע.כי היתי בטוח שזה נפרץ בבעיה.ואבל רציתי לבדוק יותר בטוח שמתי את הנפטים אם הן שקעו או לא,וכבר לא משנה כבר התעייצתי עם מומחה של שיפוצי ראש ומנוע.ואכן מנוע גמור.תודה על עזרתכם

פורסם

סבבה, עכשיו נותר רק לאתר מומחה לשון טוב, ואתה מסודר. :arrow:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...