Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הנסיעה היום הרגשתי מין זריקה כזו מן הגיר.

מתי שאני לוחץ על הגז, ובנסיעה של 60 בערך, שאני עוזב יש מין דחיפה כזו.

הרכב במצב פשוט חדש, עם כל הטיפולים ממש שמור.

רק האגזוז טיפה התעקם מחניה לא נכונה, {עניין של בנות...}.

אשמח לתגובות.

פורסם

בעקרון , בעיה זו מתרחשת כאשר המצערת אינה מכוונת בצורה אופטימלית, חיישני המהירות של הגיר מזייפים או בעייה מכנית בגיר.

אבל כמו שנכתב בשרשורים דומים, כל זה רק ספקולציות ואת האבחון תעשה במוסך מורשה או מכון גירים.

פורסם

האם בירידה כשאתה עוזב גז, יש רעש טורבינה (כמו של שואב אבק) שבא מהגיר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כאשר בממיר הידראולי לא מספיק שמן, יש רעש כזה. בנוסף, כאשר לא מספיק שמן, יכולות להיות תופעות של גיר בועט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ע"מ שהממיר ירעיש צריכים לקרות שני דברים, הראשון חוסר משמעותי בשמן וקשה לי להאמין שזה המצב. השני, שחיקה חזקה של המיסבי המחט הנמצאים בממיר .

שוב, חוסר משמעותי של שמן גורם לירידת לחץ בגיר והדבר יתבטא בהחלקה של מצמדים ולא לחבטות.

מועדים לשמחה.

פורסם

היתה לי בעיה דומה בסויוק 94 (לשעבר),

הגיר היה קופץ לי בירדת הילוכים, במיוחד בירידה לראשון,

הבעיה נבעה מתושבות גיר.

פורסם

בזמן ירידית הילןך, יש מין רעש גזה של בעיטה, בכביש חלק וטוב זה מורגש מעט, אך בכביש לא חלק זה מורגש הרבה יותר.

הגיר עצמו מעביר הילוכים בזמן,מושך כשצריך,לא מזייף ועובד חלק.

פורסם

המכה בשילוב נובעת מבעיה הידראולית בתוך הגיר (במוח), היות ובגיר זה אין אגן שמן ולא ניתן לפרק את המוח רק אם מפרקים את הגיר לגורמים ניתן לפתור את הבעיה ,לכן תחייה עם הבעיה , תוכן למתן את עוצמת המכה על ידי שחרור במספר מ"מ את הכיוון של כבל הקיק-דאון .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
המכה בשילוב נובעת מבעיה הידראולית בתוך הגיר (במוח), היות ובגיר זה אין אגן שמן ולא ניתן לפרק את המוח רק אם מפרקים את הגיר לגורמים ניתן לפתור את הבעיה ,לכן תחייה עם הבעיה , תוכן למתן את עוצמת המכה על ידי שחרור במספר מ"מ את הכיוון של כבל הקיק-דאון .

אבל זו לא בעיה חמורה? זה לא יפגע בגיר ובשאר המכלולים?

הרכב עצמו עשה 210K לרכב מנוע חדש מיבוא, והרכב במצב חדש לחלוטין ממש מלוקק מכל בחינה.

אני משער שהבעיה הייתה גם לפני אך בזמן האחרון רק הרגשתי בה כנראה.

תודה רבה למי שענה ועזר!

פורסם

היום הייתי במוסך, ונאמר לי שהתופעה היא רגילה בסיויק.

אך היא לא מהווה בעיה כלשהי, אלא צריך לנהוג איתה כרגיל.

האם מישהו יכול לאמת לי את זה? והיה בבעיה דומה? אשמח לתגובות

• תוכן חדש...