Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dunlop Direzza DZ101

Hankook Ventus 102

Toyo Proxes 4

בנתיים מה שיותר ריאלי בשבילי לקנות זה או את ההנקוק או את הדאנלופ כי הטויו יגיעו רק בסוף מאי.

אם אפשר תדרגו.

תודה מראש.

פורסם

תמיר הרכבתי אתמול את הדיירזה DZ101 והצמיג ממש טוב !!

אוחז מדהים ושקט לאללה

אני עם זוג קומהו הני 3 חודשים מאחורה ואת הדנלופ שמתי מקדימה והזנב יוצא לטייל בלי יותר מידי מאמץ

פשוט כיף !!

פורסם

גם אני רכשתי רביעיית DZ 101, עד כה אני ממש מרוצה.

לא יכול לתת יותר מדיי רשמים, מכיוון שעוד לא עברתי את ה500 ק"מ המומלצים ל"הרצה".

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אין T1R למידה 205\40\17.

רק פרוקסס 4 שיגיעו בסוף מאי.

וזאת אחרי שיחה עם היבואן , לא עם פאנצ'ריות.

יש לי אפשרות לGOODYEAR F1 , הקטע שכמעט בטוח שזה הדגמים החדשים שמגיעים מתיאלנד שאמינותם וביצועיהם נותרים בספק כלשהו..

כנראה שכבר שבוע הבא יהיה לי את הDZ101 הביקורות בTIRE RACK טובות מאוד..

אבירן אני עם זוג PZERO NERO מאחורה לא נראה לי שאצלי הרכב יצא להיגוי יתר בקלות כל כך.

פורסם

אני עם זוג PZERO NERO מאחורה לא נראה לי שאצלי הרכב יצא להיגוי יתר בקלות כל כך.

יש ESP. תשאיר אותו דולק. יהיה בסדר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כבר נמאס לי... עכשיו גם אין את הDZ101 ...

יש רק GoodYear Excellence ... ואין לי כוונה להתקין צמיג חרטא..

נמאס לי כבר נמאס!

עריכה

נלך על הToyo Proxes4 .. מגיע באמצע מאי.

קיבלתי מחיר מעולה , לצמיג מעולה.

• תוכן חדש...