Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך עזרה בקניית רמקולים קומפוננט

הרמקולים שאני מעוניין לרכוש הם

MB QUART או FOCAL

אני מחפש יבואן של החברות הללו מכיוון שאני לא סומך כל כך על האתרים עקב החשש לזיופים

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אז דבר ראשון זו בחירה יפה, אבל אתה חייב לדעת לפני שאתה אפילו הולך לשמוע.

בסטים הנ"ל ששנהם די צורמים, הטוויטר שלהם הוא צורם מאוד, אבל אתה חייב לשמוע.

סה"כ שני חברות טובות מאוד גם תלוי איזה דגמים אתה הולך.

מה התקציב שלך?

פורסם

אני חושב בסביבות 1500-1800 אני מחליף morel dotech 2 מה עוד אפשר ל'קנות?

על מגבר rockford 400 4

פורסם

"בסטים הנ"ל ששנהם די צורמים, הטוויטר שלהם הוא צורם מאוד, אבל אתה חייב לשמוע."

אתה שמעת סטים של החברות הנ"ל שאתה רושם שהם צורמים או שאתה כותב את זה כי זה מה שקראת בפורום?

בכיוון נכון הטוויטרים של פוקל לא צורמים, מה שכן הם מתכתיים מאוד.

פורסם

יש הרבה חנויות שמייבאות את הסטים הנ"ל, POMPA בר"ג לדוגמא.

שמעתי שMB QUART פשטו את רגל.

למה אתה לא משדרג פשוט את הדוטק לאוביישן או מעלה? ושם MT22 לדעתי יותר טוב מהסטים של פוקל וMQ באיזור שלך 1500-1800 ש"ח.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהודעות בפורום יש להימנע מPOMPA עקב שחיטת מחיר , וגם אפשר לעשות השוואה ולראות.

בילבד שאף אחד אינו רשם משהו לטובת החנות הנ"ל .

קח את זה לצומת ליבך .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתה שמעת סטים של החברות הנ"ל שאתה רושם שהם צורמים או שאתה כותב את זה כי זה מה שקראת בפורום?

הכיוון הנכון היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא לקנות HU של מקינטוש .

חוץ מזה , סכינים לאוזניים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא נכון שמעתי אצל איזה בחור באחד המפגשים הם הונחו על הדש בורד כלפיי מעלה ועםHU 9855

נשמעו מעולה , למרות זאת אצלי ברכב (שהיו לי K2P) הם היו במשולשים אוף אקסיס כמעט מלא ונשמעו קטסטרופה , חוץ מאלקטרונית אי אפשר לשמוע כלום .

פורסם

IDFORCE, האמת זה לא ממש מדוייק עם רדיו דיסק כמו ה9853 או 9855 או כול מכשיר רציני ולא של ילדים קטנים(לא להעלב) אפשר לרסן אותם כול כך שהם ישמעו אפילו מעולה. מאיפה אני יודע שאתם שואלים? שמעתי איך אבנר(שרגאמן) ריסן אותם וזהו הייתה תופעת טבע.

בתאכלס אפשר אבל עדיף להביא טוויטר מורל בשילוב של מיד באס מופאר של פוקל.

פורסם

שמע יעקוב אני לא סתם רושם בפורום, אני כאן כדי לעזור במה שאני יודע על סמך הנסיון שלי לטעמי (ולא הייה קשה להבחין בזה ) הטוויטרים של הפוקל K2P היו צורמים מאוד.

חבל שאתה חושב עלי דבר כזה שאני רושם על סמך משהו שלא שמעתי.

מה אין לי מה לעשות בחיים?!

בנוסף אני לא יודע עם יצא לך לשמוע את הרכב של אחד המתקינים ברדיו מילאנו יש לו בורה כחולה, יש לו את הסט הכי גבוהה של MBQ וצר לי לאכזב אותך, אבל גם שם שמעתי והטוויטרים היו צורמים מידי(לטעמי)

שמע אין לנו על מה להתווכח סה"כ כל אחד והאוזן\אהבה שלו.

אבל בין אהבה לבין להגיד לי שאני כותב סתם באוויר זה מרגיז.:x

אבל הכול ברוח טובה:wink:

פורסם

אז מה אתם מצאים לקנות? הבעיה של מורל שהטוויטרים שלהם נשרפו לי ואני רוצה להחליף את כל הקומפוננת. תגידו לי מה לגבי DLS? איך הטוויטרים שלהם? הם יושבים לי על ALPINE9853 ROCKFORD 400/4

תודה מראש

פורסם

אל תמהר לקנות סט קומפוננט בגלל המלצה או חברה טובה.

תגיע למפגש הקרוב תשמע מערכות, סטים שונים, יש לך מבחר ענק ואז תחליט מה באמת מתאים לך.

בתקציה שלך הייתי בודק גם את החברה HERTZ.

מקס.

פורסם

מקס הוציא לי את המילים מהמקלדת

:-D

תשקול סדרות גבוהות של הרץ , והשילוב של MT22 של מורל עם מידבס של פוקאל K2P - לא סגור על מחירים - אבל זה שילוב מעולה.

יש משהוא בזה שמדובר בעניין של טעם, תקשיב למגוון שילובים ורמקולים אצל אנשים ברכב ורק אז תחליט.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...