Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרימת נזק (קל) לרכב ליסינג

BIOSPHERE
שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יצא ששפשפתי את הכנף של הרכב באיזה עמוד בחניה חשוכה :-(. יש שפשוף וסדק בכנף. אני יודע שעלי למלא דו"ח נזק. האם תכול עלי איזה השתתפות עצמית כלשהיא כתוצאה מהתיקון? מדובר ברכב ליסינג(אלבר) ובחברה עם אלפי רכבים. כמדומני בחברות עם הרבה רכבים תיקון הנזק הוא בד"כ על חשבון המעביד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איננו יכולים לתת לך תשובה חד משמעית, יש חברות שכן מחייבות את העובד, ויש חברות שסופגת בעצמם את ההשתתפות עצמית,

אני עבדתי כמה שנים בחברת ליסינג בעבר, ולפי מה שאני זוכר ההשתתפות עצמית במקרה של תאונה היתה עד 200 דולר, ולנהג צעיר 400 דולר.

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל חברה זה אחרת

תבדוק כיצד זה אצלך בחברה.

אצל חלק נכבד מחברות (גם אצלנו) אם העובד אשם הוא משלם השתתפות עצמית (~1400שח).

כאשר לי זה קרה, אז שבוע לפני שהייתי צריך להחזיר את הרכב, תיקנתי את הרכב לבד אצל פחח, שילמתי 500שח ושלום על ישראל. אנשים שלא עשו את התרגיל הזה ונתנו אצלנו לאלבר לתקן את הרכב קיבלו חיוב מלא של ההשתתפות העצמית.

לשיקולך...

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אני מצהיר שזה היה פגע וברח בחנייה...? אני יודע שצריך להביא לקצין הרכב אישור מסירת ההודעה על פגע וברח מהמשטרה, זה יכול לעזור מבחינת ההשתתפות העצמית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה משנה?

דין "פגע וברח בחניה" זהה לדין נזק שאתה עשית והיית אשם בו. פשוט זה שפגע וברח בלי להשאיר פרטים הוא עבריין...

אתה חושב שאם בן אדם פרטי שמצהיר כלפי חברת הביטוח שלו על "פגע וברח" לא יחוייב בהשתתפות עצמית...

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקום שאני מכיר, יש הסדר לעובדים שכל עובד יכול לרכוש את הרכב האישי שלו מחברת הליסינג בתום התקופה. הרכישה תהיה במחיר מופחת לעומת המחיר המקובל בתחום, כיוון שחברת הליסינג לא תצטרך לספק אחריות נוספת, חברת הליסינג חוסכת פרסום ושיווק, חוסכת שטחי אחסנה וחוסכת הכנת הרכב למכירה (תיקונים קלים וקוסמטיקה). כך שסופו של דבר לכל עובד יש את שיקול הדעת שלו אם לרוץ לתקן כל קמט ושריטה דרך הליסינג, או לחכות עם זה לסוף התקופה ולספוג לעצמו. כמובן שמדובר על תיקונים קטנים, לגבי תיקוני פח משמעותיים יותר, החברה לא תסכים שכך יסתובב רכב עם הלוגו שלה.

אבל, וזה אבל גדול - כל פעם שרכב מגיע לטיפול ויש תיקון קוסמטי (שריטה, קמט קל), העובד מחוייב לחתום על השתתפות עצמית. כלומר, אם בסוף התקופה לא ירכוש את הרכב, יספרו כמה פעמים היו נזקים לרכב שדרשו השתתפות עצמית ויחייבו אותו בכולם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה חכם. כראה איזה מנהל שזוכר את התקופה שקצין יכל לקנות את הכרמל/ לארק/וליאנט שלו כשיצא לפנסיה. חסך הוצאות תחזוקה לצ"הל כי שמרו על רכב שיהיה אח"כ פרטי . אצל אבי ואח"כ אצלי היה הלארק 63 הצבאי שלו עד קפיצת הדלק ביום כיפור=11 שנה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...