Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית צריבה - צורב DVD LG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לראשונה אני נתקל בתקלות בצריבה , הגורמות לכך שהצריבה אינה מסתיימת כראוי , ויוצאת הודעת שגיאה של "טעות בקריאה".

הצורב: צורב במחשב נייד lg dvd super multi gsa4080

התוכנה: נרו גירסה 6.3.1.4 "מקורית" (כלומר, מקורית אך גירסת OEM שהגיעה עם המחשב הנייד).

מצורף , קובץ LOG של השגיאה, אני לא מבין ממנו מה התקלה.

כעיקרון , ניסיתי לצרוב (כרגיל) סרטים , הסרטים שכבר נצרבו עובדים יפה , אבל 2 לא עובדים ויש "שגיאה בקובץ" (למרות שבתיקיה כולם מופיעים , ומופיעים כבעלי 700M כביכול תקינים).

אם יש למישהו מושג מה לא בסדר, אשמח לדעת

Log.txt

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הבעיה היא כאן...

Product revision number: 0

Number of Physical format information bytes in use in ADIP up to byte 63: 56

Media Specific [16..63]:

00 00 03 4D 43

אתה חושב שמישהו יכול לפענח את קובץ ה-LOG ולתת לך פיתרון מתאים ?

אם כן יש לי מספר קבצי LOG של נסיונות צריבה של תקליטורי DVD GB 8.5 DL שאינני מצליח לצרוב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע? חשבתי , אולי מישהו נתקל בכך/מבין/מכיר :oops:

הצרה שכל הסימנים מצביעים על "שגיאת קריאה" , אבל כל הקבצים (סרטים) שאני מנסה לצרוב תקינים ופועלים.

טוב ,אם אפעח משהו על קובץ הLOG הזה , אתה תהיה הראשון לדעת. :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...