Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באינג'קטורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

לפני שבוע קניתי פיג'ו 206 שנת 2001 אוטומט. כשהגעתי איתה הביתה התחלתי לשים לב שהאוטו איך לומר.. מגמגם כאילו

לא לוחצים על קלאץ או משהו כזה... היא גם רועדת.

כמובן שזה הלחיץ אותי מאוד.

אבא שלי נסע עליה וטען אחרי שבדק שהמצבר בסדר שיש בעיה באינג'קטורים אחרי שהוא שמע כשהמנוע מונע

על פארקינג רעשי הצתה.

רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי הסימנים שרשמתי מה הבעיה. אני מתכוון לקחת את האוטו למוסך פיג'ו כי שם מחברים את

הרכב למחשב ומגלים הכל.

הבעיה שזה יותר יקר שם וחשבתי שאם אני ידע מה הבעיה מלחתחילה אני יוכל לחסוך קצת בכסף (אני חייל).

תודה :wink:

פורסם

קודם כל תירגע וחבל שלא רשמתה את דגם המנוע והנפח,

וכמו שדניאל רשם חבל לך להתרוצץ עם מחשבה שאביך

איבחן את התקלה שלך, כי הוא לא.

וברכב שלך 90% מתקלות במערכת הדלק תידלק מנורת מנוע

ליפני שתרגיש בבעיה פיזית.

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

עזוב אותך מה אבא שלך שמע.

איזה רעשים וסימפטומים אתה מרגיש בנסיעה ואילו בסרק (מה שקראת לו פארקינג)?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לפורום כללים, כפי שרשמו לפני.

הפעם, שלא כנהוג, התרד' לא ינעל, שהרי אתה חדש כאן, אך אנא, עבור על הכללים, ואשר אותם.

הנה,שוב, כאן: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

בברכה ושבוע טוב

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...