Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, אין לי בעיה עם שירות קשה, אין לי בעיה עם דרג א'.

אני מתלבט בין דרג ד', כי צריכים את העזרה שלי בבית!

אני לא ילד שמנת מפונק שמפחד מקצת עבודה קשה....בכל מקום שעבדתי, אמרתי למהנהל העבודה שאני מעדיף עבודה קשה על פני כל סוג אחר של עבודה.

פורסם
צביקה,

אני חולק עליך עם גישת טכנאי ברגים ונהלים. בפרט כאשר מדובר בדרג ד'.

גם בדרג ד' יש טכנאי ברגים ונהלים.

אולי לא בצבא, אבל התופעה קיימת ושרירה בכמה וכמה חברות טכנולוגיה מובילות (שמסיבות מובנות לא אפרט את שמן על גבי הפורום) שמעדיפות להעסיק, וסליחה על הביטוי, קופים אוטומטיים במקום טכנאים עם שכל.

אגב, רוב רובם המוחלט של התפקידים שהבחור ציין הם מקצועות בדרג א' או ב' לכל היותר. כמעט כל הדרג ד' של החיל נעשה בבסיס סודי במרכז הארץ והמיונים והקבלה אליו שונים וקשים הרבה יותר.

שמע, אין לי בעיה עם שירות קשה, אין לי בעיה עם דרג א'.

אני מתלבט בין דרג ד', כי צריכים את העזרה שלי בבית!

אני לא ילד שמנת מפונק שמפחד מקצת עבודה קשה....בכל מקום שעבדתי, אמרתי למהנהל העבודה שאני מעדיף עבודה קשה על פני כל סוג אחר של עבודה.

אין קשר לילד שמנת או לפחד מעבודה קשה.

ברור שעזרה בבית זה טוב ונחמד, אבל לדעתי ההחלטה שלך צריכה להיות בפן המקצועי גרידה. אם אתה לא מתחבר לתחום הטכני-אלקטרוני, מחפש להעביר את השלוש שנים של הצבא עם קצת חברה' וצחוקים יכול להיות שאחד המקצועות שכתבת מתאים. אבל אם אתה מחפש להתקדם איכשהו מבחינה מקצועית, לצבור ידע וניסיון בתחום האלקטרוניקה מתוך כוונה להמשיך ולעסוק בתחום הזה בעתיד כדאי שתתחיל לפזול למקומות אחרים או לתפקידי דרג ד'.

אגב, אני לא יודע איפה אתה גר ואיזה עזרה בדיוק צריכים ממך בבית, והאמת שאני גם לא ממש רוצה לדעת.

אבל אל תחשוב לרגע שאם אתה משרת בבסיס באזור המרכז ויוצא יומיות הביתה יהיה לך יותר מדי זמן בבית. קח בחשבון שיהיו לך 12 שעות ביות "בבית", מתוכן גם צריך להתקלח, לאכול, לישון ולתת קצת תשומת לב לחברה/רכב/חתול/כלב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למקומות אחרים אני לא יכול לפזול (חיה"א מימן את למודיי).

בנושא העברת השירות עם החברה, אני מחפש בדיוק את ההפוך, שירות כמה שיותר מקצועי (לכן העלתי לפה מראש את השאלה, שתוכלו להפנות אותי יותר לשם).

בנוגע לדרג ד', אז קיימים שני סוגים, האחד הוא זה שאתה דיברת עליו, הסודי, ואכן נמצא בבסיסים מסויימים בלבד (אין לי מושג אילו).

אך קיים גם דרג ד' בכל בסיס (אמנם לא ברמה של הקודם, אבל יותר טוב מדרג ב').

בתקווה שהצבא יאפשר לי שרות קלב, אז הסיכוי שלי לדרג ד' גבוהה יותר.

חברה אין, כלב אין, גם חתול לא. את הדג מאכילים אחת לשבוע שבועיים והוא בסדר גמור.:wink:

פורסם

אתה רוצה להתקדם מקצועית ולהיות קרוב לבית? דרג ד' במרכז זה ה-דבר בשבילך.

יש עוד כמה קורסים שווים שלא הזכרת כמו אבנט כחול וכו', אבל ממה שהזכרת דרג ד' זה הדבר הכי קרוב להתקדמות מקצועית שאתה יכול לשאוף אליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבר ראשון רק שתדע שדרג ד' יש כולה ב3 בסיסים של חיל האויר! ולא בכולם כפי שאמרת......

לדבי אבנט וכל הקורסים הטובים זה אנשים שמיועדים לזה לפני הגיוס...שעוברים מיונים ....בטכני על ההתחלה יגידו לכם לא לסמן בהעדפות אבנט כי הקורס כבר סגור....

אני רואה שאתה בראש שאין לך בעיה לעשות חצאים לטחון עבודה....אז כל מה שנשאר לי להגיד לך זה בהצלחה....כי כל הקורסים לא משנה איזה הם קורסים של בסיסים סגורים יציאות שבת לשבועיים ועבודה קשה..

תרצה יותר עזרה בנושא דבר איתי בפרטי....אני עברתי את אותו דבר רק שנה לפניך.....

• תוכן חדש...