Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהנעה - פיג'ו 306 1.4 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים אני נתקל בבעיה בהנעה של הרכב, מידי פעם כאשר אני מניע את הרכב (יש לציין שזה קורה פעמיים שלוש, בשבוע בערך - לא באופן קבוע) המנוע נשמע כאילו הוא "נחנק" לפעמים מניע וב20 שניות הראשונות ממשיך להיחנק כאשר הדבר מלווה בירידות ועליות בסל"ד - ולפעמים לא מניע כלל - אלא אם אני לוחץ הגז בהנעה. לאחר כ 20 שניות הסל"ד מתייצב והרכב נוסע כרגיל. הרכב עבר 135,000 ק"מ.

הרכב נבדק במוסך לפני כשבועיים, הוחלף מסנן אוויר, נוקה מנוע צעדים ושמו תוסף לדלק (יש לציין שאני שם תוסף באופן קבוע כל 15,000 ק"מ) - המוסכניק אמר שהוא לא יודע אם כל זה יפתור את הבעיה אבל זה הטיפול ה"ראשוני" שלפי דעתו צריך לעשות לפני שבודקים הלאה.

מאז שהרכב היה במוסך הבעיה פחתה אך לא נעלמה ועדיין יש בעיות בהנעה מידי פעם.

רציתי להתייעץ כאן לפני שאני חוזר למוסך,

במה יכולה להיות הבעיה?

כיצד ניתן ליפתור אותה?

וכמה להערכתכם זה יעלה?

PEUGEOT // 306

פורסם

:?:....

בשבועות האחרונים אני נתקל בבעיה בהנעה של הרכב, מידי פעם כאשר אני מניע את הרכב (יש לציין שזה קורה פעמיים שלוש, בשבוע בערך - לא באופן קבוע) המנוע נשמע כאילו הוא "נחנק" לפעמים מניע וב20 שניות הראשונות ממשיך להיחנק כאשר הדבר מלווה בירידות ועליות בסל"ד - ולפעמים לא מניע כלל - אלא אם אני לוחץ הגז בהנעה. לאחר כ 20 שניות הסל"ד מתייצב והרכב נוסע כרגיל. הרכב עבר 135,000 ק"מ.

הרכב נבדק במוסך לפני כשבועיים, הוחלף מסנן אוויר, נוקה מנוע צעדים ושמו תוסף לדלק (יש לציין שאני שם תוסף באופן קבוע כל 15,000 ק"מ) - המוסכניק אמר שהוא לא יודע אם כל זה יפתור את הבעיה אבל זה הטיפול ה"ראשוני" שלפי דעתו צריך לעשות לפני שבודקים הלאה.

מאז שהרכב היה במוסך הבעיה פחתה אך לא נעלמה ועדיין יש בעיות בהנעה מידי פעם.

רציתי להתייעץ כאן לפני שאני חוזר למוסך,

במה יכולה להיות הבעיה?

כיצד ניתן ליפתור אותה?

וכמה להערכתכם זה יעלה?

PEUGEOT // 306

• תוכן חדש...