Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מרוצה מצביעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבעתי שבוע שעבר את הגג ומכסה המנוע בתנור.

הצבעי כל הזמן יצא ונכנס מהתנור וזה הכניס אבק כנראה. רק על הגג ספרתי כ30 חלקיקי אבק שנדבקו מתחת ללקה.

בעבודת ההכנה לצביעה הצבעי לא כיסה טוב את פסי הפלסטיק בגג וכשהערתי לו על כך אמר "אל תדאג בסוף הכל יהיה בסדר". בסוף הצביעה לא היה בסדר - הוא צבע גם קצת על פסי הפלסטיק. הערתי לו על זה אז הוא לקח צמר גפן טבול בטינר ועבר בחוזק על פסי הפלסטיק, רק שהפעם הוא הוריד גם צבע מהפח. כשביקשתי קבלה/חשבונית לא רצה להביא כי הבעלים לא נמצאים.. יש לי תמונות שצילמתי שם שרואים אותו עובד.

האם זה סביר מצידי לדרוש צביעה מחדש, הפעם שישקיע עוד כמה דקות לעשות עבודה טובה?

פורסם

למה לא התיעצת פה לפני הצביעה איפה עדיף לצבוע ?

זה ידוע כבר שבארץ רוב המוסכים שעושים צבע ופחחות עושים אותם על הפנים .

Ларик Сурапов

פורסם

גש אליהם שוב, דרוש לדבר עם המנהל, וכשהוא יראה את האיכות, הוא ייתן לך צביעה חוזרת. ואם הוא ח*א, הוא ישלח אותך לכל הרוחות. אם הוא ישלח אותך לכל הרוחות, גש לבימ"ש או לחילופין - לאגודה להגנת הצרכן, או לאיגוד המוסכים, אם זה אפשרי.

פורסם

למה שילמת אם לא היית מרוצה מהעבודה?

לדעתי הכניסו לך את האלמנט, כנראה העובד הכניס את הכסף לכיסו ולא דיווח אפילו למעסיקו.

בזמנו, ביצעתי תיקון צבע בפולו, והתאמת הצבעים ורמת העבודה לא היתה מספיק טובה לדעתי, למרות שהלכתי למקום מעולה,

יצא בסופו של דבר שצבעו ,שייפו ושוב צבעו - 3 פעמים עד שהרכב יצא פיקס. (הוזמן צבע במיוחד מחו"ל בפעם האחרונה)

עם זאת נדרשתי להרבה סבלנות ולהעמדה של הרכב לאיזה שבועיים שלושה (לא הפריע לי כי הייתי בתקופת בחינות).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי הכניסו לך את האלמנט, כנראה העובד הכניס את הכסף לכיסו ולא דיווח אפילו למעסיקו.

תחזור לשם, תדרוש את הכסף בחזרה או צביעה מחדש על חשבונם.

אם אתה תדבר עם העובד תגיד שאתה פונה למנהל שלו עם כל הסיפור הזה אלה אם כן הוא צובע מחדש.

אם אתה מדבר עם המנהל אז תראה לו את העבודה שעשה העובד ותספר את כל הסיפור.

על תוותר להם תעשה הרבה רעש אם מסרבים לך, ככה משיגים מה שרוצים אצלנו בארץ.

במידה וכל השאר לא יעזור תגיש תלונות (גם המדינה לא אוהבת ששמים את הכסף בכיס ולא מביאים לה את החלק שלה)

ותבע אותם בבין דין לתביעות קטנות.

לא להתבייש, הצדק איתך.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

ותבע אותם בבין דין לתביעות קטנות.

לא להתבייש, הצדק איתך.

עדיף שלא תגיע לקטע של בית המשפט כי כל העניין עולה כסף , בריאות וזמן עדיף שתנסה ללכת עד הסוף כדי שיצבעו לך עוד פעם או שיחזירו לך את הכסף .

Ларик Сурапов

פורסם

קודם כל לא היית צריך לשלם לצבעי את הכסף כל עוד לא יצאת מרוצה מעבודתו.

דבר שני, דרוש ממנו את החשבונית ועל תרד ממנו עד שלא תיקבל אותה. על תתבייש לאיים עליו, שתפנה למס הכנסה ותגיד להם, שהוא מעלים מס. אני בטוח הוא יפחד מזה.

התמונות שיש בידך, לפי דעתי הן הוכחה מספקת תהיה לבית המשפט, במקרה ותחליט לתבוע את המוסך.

אני במקומך, הייתי הולך עד הסוף ולא מוותר. ישראלי מצוי (צבעי) חייב ללמוד, שעל כל חוצפה הוא ישלם.

• תוכן חדש...