Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוריד לו 200 ש"ח מהערבות כי זה מפריע לשאר העובדים ונוצרת ירידה בכמות היצור וככה העסק מפסיד.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1! כנ"ל. דיון ריק מתוכן. אמיר שליט אומר משהו, שמקפיץ את כולם, יאללה. נמאס. הדיון רק מתדרדר ומתדרד עוד ועוד בכל הודעה שמפורסמת פה... שני עמודים של דיון על הנושא המקורי, ואז, מהחצי השני של הדף השני, זה רק יורד ויורד.

ראו כותרת.

פורסם

ושוב לענין השאלה הבסיסית שמסקרנת אותך: גם בניהול חברת טלמרקטינג אפשר לפעול בדפוס הזה. אם הייתי מוצא לנכון שיש לפעול כך, הייתי פועל כך. זה לא משנה מה העיסוק, כי את הדפוס הזה אני אכניס לכל עיסוק בהתאמות כאלה ואחרות. אם לדוגמה הייתי קובע שאסור להכניס סלולרי לעמדות העבודה, ומישהו היה מכניס - זאת הפרת משמעת. מה יהיו האמצעים שאנקוט- כשאגיע לגשר אחשוב על זה.

תפסיק להתנהג כמו איזה כסיל (בפעם האחרונה שכתבתי מה שרציתי לאמר קיבלתי אזהרה :lol:) - לא מעניין אותנו אם גם בחברת טלמרקטינג אתה יכול לעשות לעובדים עוול כזה.

מעניין אותנו במה אתה עובד, וככל הנראה, לאור העובדה שאתה בוחר להתחמק שוב ושוב מאותה שאלה - עד כמה שאני יודע אתה מובטל בכלל.:lol:

בקיצור, הדיון הזה לעולם לא יתקדם, ולעולם לא נוכל להתייחס ברצינות למה שאתה אומר - עד שלא תחשוף במה אתה עובד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

arrow_blue_rounded_up.png

מחזק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היה שם חץ כזה מאגניב כלפי מעלה.

אתה יודע, מין המחשה כזו.

לא משנה. :|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא הרסו לו שום דבר, האתר שממנו הוא לקח את התמונה לא מאפשרת צפיה של הקבצים שלהם באתרים אחרים.

תעתיקו את הכתובת הזאת ושימו בדפדפן (לא לחוץ על הלינק כי לא תראו כלום): http://www.wpclipart.com/signs_symbol/arrows_color/arrow_blue_rounded_up.png ותראו את החץ המיוחל.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני רואה שהדיון הולך למקום אחר, למה שלא תפתחו שרשור נפרד על עיסוקו של אמיר שליט?

מכל מקום, שלחתי את חברי הירושלמי למקום ע"מ לקנות שם כוס קפה ולשמור את הקבלה. במקביל, כתבתי באתר "קו לעובד" את המקרה, מחכה לתשובה מהם.

אמשיך לעדכן במידה ושרשור זה לא ינעל עקב סטייה מהנושא.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

המקרה הנ"ל קוזז מערבות בנקאית שנמסרה עם תחילת עבודה. הרבה יותר קל להתחשבן עם ערבות בנקאית (ולא משכורת) שהיא כלי אפקטיבי מרתיע מראש ומלכתחילה למניעת מצבים בעיתיים. אם במשך כל השנים היה צריך פעם אחת להשתמש בה, זה מדבר בעד עצמו.

.

זוכרים?

אחד השרשורים המסתוריים כאן בפורום.

כך או כך, לאחרונה הגיש ח"כ דב חנין הצעת חוק שתאסור על קבלת בטחונות מעובד.

פרטים נוספים:

הצעת חוק איסור קבלת ביטחונות מעובד התקבלה הערב בקריאה ראשונה (14 בעד, אין מתנגדים)

01/04/2008 | יונתן ליבנה

דב, יוזם הצעת החוק: “גביית הביטחונות מעובדים - מכת מדינה של ממש”

הצעת חוק איסור קבלת ביטחונות מעובד מציעה לאסור על מעביד לדרוש ביטחונות מעובדים, כדוגמת הדרישה של סכומי כסף כפיקדון שיוחזר לעובד רק אם יתמיד בעבודתו מעבר לתקופה נקובה. בשנים האחרונות נפוצה התופעה של מעבידים הדורשים מעובדיהם בטחונות שונים להבטחת הישארותם בעבודה. תופעה זו מהווה תשתית פורייה לניצול העובדים ולפגיעה בזכויותיהם, ומחליפה, למעשה, נורמות ראויות יותר כמו העלאה של השכר, קידום בעבודה, הטבות, דיבידנדים וכיוצא באלה. דרישת הביטחונות מעובדים (לעתים עד כדי אלפים רבים של שקלים) מצמצמת ולעיתים אף שוללת את אחת מזכויות האדם הבסיסיות והיא חופש העיסוק, ויוצרת בעיה חברתית קשה בה העובד, למעשה, משועבד למקום עבודתו. לפי נתוני קו לעובד, תופעה זו רווחת מאוד דווקא במקומות עבודה בהן השכר נמוך, ותנאי העבודה ירודים.

דב: “באופן הדרגתי הפכה גביית הביטחונות למכת מדינה של ממש. במקום לתגמל את העובדים באופן ראוי, נעשה שימוש ציני בפיקדונות כספיים כדי לכפות על העובדים את המשך עבודתם לאורך תקופות ארוכות. היום צעדנו צעד משמעותי נוסף בדרך להגנה על זכויותיהם של העובדים העניים בישראל.”

הצעת החוק נתמכת על ידי הפורום להגנה על זכויות העובדים (האגודה לזכויות האזרח בישראל, קו לעובד, התכנית הקלינית למשפט ורווחה באוניברסיטת ת”א, מען, איתך, ושדולת הנשים בישראל).

ולכתבתה של רותי סיני בהארץ:

ועוד אחת קטנה:

בכל פעם אני מופתע מחדש מכך שהאנשים שבאמת פעילים חברתית בכנסת הם ממפלגות כ"כ שונות - דב חנין מחד"ש, שלי יחימוביץ' מהעבודה, זבולון אורלב ויצחק לוי מהמפד"ל, וכו'.

מסתבר, שכשמה שמוביל אותך בחיים הם ערכים אבסולוטיים, הרבה פחות משמעותי מהן הדעות הפוליטיות שלך, והרבה יותר משמעותיים הערכים עצמם.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם בדמי אבטחה עסקינן נתקלתי בדאנס באר שמצא דרך נוספת מסריחה לעשוק את המבלים בו-הם גובים-"דמי כניסה" בסך 2 ש"ח על כל חשבון.כמובן לא ניתן לבטל כי זה כניסה ולא אבטחה.

בנוסף כמובן ל"מינימום" המטונף שלהם.שכחתם להגיד שכל מקום עושה דין לעצמו ומכריח את מבליו למינימום הזמנה.

הייתי מוציא אצלהם הרבה יותר כסף מבחירה אם הם לא היו כאלה טמאים אבל שמכריחים אותי זה יוצר בדיוק את ההפך.

את כל החבר'ה שלנו הם לא יראו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בוא אני אספר לכם משהו על ניצול

העבודה הראשונה שלי אחרי הצבא הייתה ב"יפאורה תבורי" בבארות יצחק (ליד פ"ת)

קריעת תחת אמיתית (הבטיחו עד 7000 ונתנו 4000 ופחות ורק אז הבנת שמדובר על שתי משמרות שכמעט אף אחד לא מסוגל לעשות)

אבל זו לא הבעיה

כל קרטון שנפתח\נהרס - נקרא קרטון אדום והקנס הוא בסביבות ה200 ש"ח!!! (יום עבודה וכמובן שפי כמה וכמה משווי הקרטון המסכן)

חבר לעבודה שהפיל קרטון התחנן למנהלים שלא ינכו לו מהמשכורת!

אליי היתייחסו יפה אבל עדיין מקום חרא

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לנושא השירשור המקורי:

דמי אבטחה הם דרך להוציא עוד כמה שקלים מהלקוחות, אפילו אם אין שומר.

כל יום שישי בסביבות 8:00 בבוקר חבריי ואני יושבים לארוחה לאחר ריצת הבוקר, ב"מקס ברנר" בנמל ת"א.

למה דווקא שם, למרות שאנחנו לא נוגעים בשוקולד? כי זה המקום היחיד שפתוח בשעות האלה.

בדר"כ אנחנו מסיימים לאכול עוד לפני שהשומר מתחיל את משמרתו.

זה לא מפריע להם לדחוף לנו את ה2 ש"ח לאדם בחשבון.

בדרך כלל אנחנו לא שמים לב, כי לא חסר כסף בחשבון.

לעיתים רחוקות אנחנו זוכרים לבקש להוריד את האבטחה ואת ההפרש לקחת עבור הטיפים של המלצרים (לצערי לשומר זה לא יגיע בשום מקרה).

למה במקס ברנר ממשיכים בכל שבוע לדחוף לנו את ה(אין)אבטחה בחשבון, סכום שהופך ל 20 ש"ח כל שבוע אם אנחנו 10 חבר'ה?

כי הם יכולים וכי אנחנו ממשיכים לשבת שם בהיעדר מקום אחר.

• תוכן חדש...