Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי היום המון אשכולות כאלו בערך כולם יום חחח

בכול מקרה מה שהכי מומלץ פה

106 ספורט או קליאו ספורט (ה 106 היא מנוע 1.6 אבל ממש חזקה*)

פורסם

אין כזה דבר "106 ספורט".

מנוע 1.6 שמוציא פחות מ-110 כ"ס זה לא חזק.

קליאו ספורט ב-20 אלף? הצחקת אותי.

גם 106 רעלי דור ראשון (1,300) לא תיכנס בקושי בתקציב הזה.

בתקציב כזה, עדיף לך לחסוך עוד כסף, ולא לקנות רכב ספורטיבי, בטח לא אחד כזה שאתה מתכנן לשפר אותו בעתיד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למצוא רכב ספורטיבי ב 20 k זו משימה לא קלה לאור העובדה שתצטרך שהשקיע סכום לא מבוטל ביישור קו. הרכב היחידי שעולה לי לראש כרגע (מנוע 1800) זה קליאו rsi או 205 gti 1900. אין סיכוי שתמצא אחת מן השתיים במצב טוב במגבלות התקציב הנ"ל.לגבי שיפור עתידי- אנא פרט כוונותיך מכיוון שלעלות את הספק המנוע ברכב אטמוספרי זו משימה לא קלה ובטח לא זולה. שיפורי התנהגות זה כבר משהו אחר אך עדיין לא זול במיוחד.

igalkr11- אתה מוכן להפסיק להעליב את הפורום הנחמד הזה עם העברית הקלוקלת שלך?

פורסם

בשרשור אחר, הנסיך הציע אלפא 145 בסכום דומה.

נראה לי אחלה בחירה למרות שהאחזקה לא פשוטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקושי יש לי 20 אלף שקל מעל 20 לא נראה לי אני ישיג

אני מתכנן לשפר לאוטו את ההתנהגות (בולמי זעזועים, הנמכה, צמיגים ספורטיביים, בלמים) ואת המנוע (ציפ' פילטר ועוד כמה דברים שלא עולים לי לראש כרגע).

שיפורים חיצוניים (לא משהו רציני).

ואני חושב ללכת על 306 כי ה106 וה205 קטנות מדי.

ואני

Ford Probe GT 2.2T

פורסם

בקושי יש לי 20 אלף שקל מעל 20 לא נראה לי אני ישיג

אני מתכנן לשפר לאוטו את ההתנהגות (בולמי זעזועים, הנמכה, צמיגים ספורטיביים, בלמים) ואת המנוע (ציפ' פילטר ועוד כמה דברים שלא עולים לי לראש כרגע).

שיפורים חיצוניים (לא משהו רציני).

ואני חושב ללכת על 306 כי ה106 וה205 קטנות מדי.

ואני קצת חדש בתחום מה זה אומר "רכב אסמוספרי"?

Ford Probe GT 2.2T

פורסם

רכב אטמוספרי הכוונה לרכב שאין לו טורבו/סופרצ'רג'ר.

אם ב20K אתה מתכוון לקנות רכב, ולהתקין לו בולמי זעזועים, הנמכה, צמיגים ספורטיביים, בלמים, ציפ' פילטר ועוד כמה דברים שלא עולים לך לראש כרגע, שלא לדבר על יישור קו ועל העובדה שצ'יפ (לאטמוספרי) לא יתן לך שום דבר מורגש.

שיפורים חיצוניים? צרות של עשירים..

בוא תראה אם אתה מצליח להעמיד את עצמך עם רכב+יישור קו+ביטוחים+דלק+אחזקה שוטפת+תיקונים ב20K, ואח"כ נוכל להתחיל לחשוב על שיפורים.

בקיצור, בנתיים הסיפור הזה עולה יותר ממה שאתה מתכנן לשים.

מקווה שלא פוצצתי לך בועה גדולה מדי..

יום נעים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

רנו קליאו RSI

סיטרואן ZX וולקן

חפש את אחד הרכבים האלה, רכוש את זה שבמצב הכי טוב.

* אין צורך בכל השיפורים שציינת, תחזוקה של רכב ספורטיבי ישן יקרה מאוד, תצטרך לעשות יישור קו רציני לפני כל השיפורים, יישור קו שיעלה לא מעט כסף.

אם אין לך הכנסה או כסף בצד ליישור קו, טיפולים ביטוחים וכו' לא הייתי רוכש במקומך רכב כרגע.

בהצלחה.

פורסם

אם אין לך הכנסה או כסף בצד ליישור קו, טיפולים ביטוחים וכו' לא הייתי רוכש במקומך רכב כרגע.

בהצלחה.

יש לי הכנסה של 4000 שקל בחודש פלוס 1000 ש"ח טיפים בערך.

ונראה לי אני יקנה בינתיים 306 עם מנוע 1800+ ונראה איך אני מסתדר עם כל הטיפולים האחזקה והביטוחים

ואז נחשוב על שיפורים.

תודה לכם על העצות.

Ford Probe GT 2.2T

• תוכן חדש...