Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לשפר משהו במערכת?

*מערכת DVD של DALCO

*זוג קומפוננט של CLIF DESINGNS PX650C 60 Watts RMS שיושב לי בדלתות הקידמיות

*זוג רמקולים 6x9 של pioneer TSA6991S 80 Watts RMS שיושבים לי מאחורה

*סאב של CRWIN VEGA V-MAX12.2 600 Watts RMS 2/4 ohms

*מגבר של ROCKFORD P4004 שמחזיק לי את הקומפוננט ואת ה pioneer 6x9

*מגבר של (Alpine MRP-M650 (400 watts RMS x 1 at 4 ohms) (600 watts RMS x 1 at 2 ohms

שמחזיק לי את הסאב

*ו-2 קבלים של DUVAL 1.75 FARD

כל תגובה תתקבל ברצון

פורסם

להעיף את הדיוידי להביא רדיו דיסק נורמלי.

להעיף את 2 הרמקולים ולהביא סט קומפוננט איכותי ולא אחד שעושה רעש לדעתי.

סאב להחליף

מגברים זה הדבר היחידי שנורמלי פה

קבלים? עוד 2? למה? מה יש לך הופעה של אינפקט להחזיק? או סתם לפוזה?

חוץ מי זה שום דבר.

פורסם

תתחיל בDVD ותראה עד כמה השתפרה האיכות

את הסאב דווקא הייתי משאיר בכיף

קומפוננטים של קליף דיזיין לצערי לא יצא לי לשמוע - הדעות חלוקות - יכול להיות שמדברים על כמה סדרות במקביל

לא הייתי ממהר להחליף לפני שהייתי מרכיב HU איכותי ומכוון מהתחלה

את ה6X9 הייתי מחליף לJBL,HERTZ,MOREL - לפי הטעם

פיוניר (גם מוגברים) ממש לא ברמה של הנ"ל

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מה יש לך לעשות עם אגירה של 3 פאראד ברכב?

חוץ מזה בתכלס יש שם אנרגיה של שלוש בטריות של פלאפון סה"כ והנושא הזה דובר רבות בעבר, תחפש הודעות של משתמש בשם OOGEE, אתה תבין עד כמה הנושא מגוחך.

חוץ מזה אתה מכביד על מערכת החשמל שלך עם הקבלים האלה במקום לשפר אותה.

לגבי המערכת, אני לא מתערב בזה כרגע יותר מידי, מדובר על יצרן טוב סה"כ (קליף) ומעולם לא שמעתי קומפוננטים שלהם, לא יכול לשלול כמו שאני גם לא יכול לשבח.

תרד מהקבלים, תרכיב את המערכת ותכוון, לא ימצא חן בעינייך תתחיל להתייעץ ולשמוע מערכות לפני שאתה סתם הולך וזורק כסף.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה אתה הולך לשפוך על כל זה ?

אולי עדיף לך לשמוע כמו בנאדם את הרמקולים ומה שאתה הולך לקנות ? ועל הדרך לשמוע עוד סוגים אולי תעדיף אחרים ?

המגבר של ALPINE קצת יקר לדעתי , אפשר להביא מונו דומה ובפחות כסף .

אבל הוא הדבר היחידי הנורמאלי פה (גם המגבר השני לא רע) .

אם אני הייתי קונה הייתי עורך שינויים במערכת .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...