Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שובה של הכרמל דוכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ח'ברה יקרים...

אחרי הרבה זמן שהזנחתי את הכרמל דוכס שלי , מהרבה סיבות,

החלטתי פשוט ביום בהיר אחד, לקחת את הרכב בחזרה לידיים שכל כך אוהבות אותה,

גם האמת שהכתבה שעשו על הסוסיתות,והתוכניות ברדיו נתנו לי את החשק לחזור לימים היותר יפים.

קמתי בבוקר ממש היום,אמרתי לאבא שלי אני הולך למשרד הרישוי,

-שאל אותי מה איבדת שם?

-אבא היום עושים טסט לכרמל דוכס

-השתגעת!!! הרכב לא נסע חצי שנה.

-אבא היום הרכב הולך לטסט.

-בעיה שלך,לא תעבור אל תבכה,

נסעתי למשרד הרישוי,הוצאתי את הטפסים של הרכב,כולל אישור ל-48 שעות על-מנת שאני יוכל להגיע עד הטסט...

-נכנס לרכב,לא מניע,לוקח את הרכב השני שלי,מחבר כבלים למצבר, מחכה כמה שניות סטארטר,בווווווווום האוטו מניע נגיעה אחת,נוסע אם הכרמל דוכס עד לתחנת הדלק, בשביל לנפח אוויר בצמיגים,ולתדלק את הרכב,מתחיל בנסיעה למוסך על מנת להוציא את האישורים הדרושים לטסט,תוך כדי נסיעה אני רואה את השעון חום עולה בקצב מטורף,קצב שלא רגיל הריי אין לי טרמוסטט ברכב,עוצר בצד מכבה את הרכב,פותח את המכסה מנוע רואה נזילה מהברך של המשאבת מים(אם קוראים לזה כך)

נוסע לאט לאט עד למוסך,אומר לו בבקשה תאמר לי שיש לך ברך כזאת,אומר לי בעל המוסך לא נראה לי,אבל אני יחפש,הולך לחפש יוצא אחרי רבע שעה מכוסה באבק ,ואומר לי יש לך מזל היום,קח מתנה ממני ליום העצמאות,כמובן שאני ישראלי ולא מתווכח.

עזר לי להחליף את הברך , הביא לי את האישורים הדרושים לטסט,רכב מיושן וברקסים,נוסע לטסט,נכנס ויוצא,שאלתי את הטסטר הכול בסדר,אמר לי כמעט הכול ,לך תמתח את ההמברקס ותחזור,הולך חוזר אמר לי מעולה סע לשלום...

והנה פחות מ-3 שעות הכרמל דוכס שלי אם טסט.

אחרי שחזרתי יצאתי לסיבוב אם אבא שלי,וטוליסתא ,שמבין קצת מבחינת מכנית על הכרמל דוכס ,

-אומר לי שהמנוע מזייף

-שואל אותו מה זה אומר

-עונה לי או ששסתום מספר 3 לא עובד או שהרינג תפוס או שבור,

-אמרתי לו איך אתה יודע

-"טמבל" לך תביא ראצ'ט ומפתח לפלג

-הולך מביא פותח את הפלג 3,כל הפלג מלא פיח ,ושמן..

-אמרתי לו ,וואי תראה איזה ישנים הפלגים,אומר תפתח את הפלגים האחרים ותראה שזה לא ככה,פותח רואה האמת לאמיתה כולם נקיים...

-הולך קונה סט פלגים של NGK מחליף את כולם , כולל סט חוטים מהמפלג לפלגים, הרכב נוסע ממש יפה,ללא זיוף,לאחר שעה וחצי הרכב התחיל שוב לזייף,אותו פלג ,אותו הבעיה פיח ,ושמן.

מישהו יכול לומר לי בבקשה מה הבעיה? אבא שלי צודק? זה הרינג או שזה השסתום, או שיכול להיות עוד משהו ?

30-11-06_1228.jpg

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

שלום רב!

וברוך חזרתה של כרמל דוכס נוספת לחיים!

מאבחנה ראשונית ולא בדוקה, קיימת בעייה עם טבעת שמן שחוקה, או תפוסה שלא אוטמת כראוי.

בשלב ראשון ניתן לנסוע עם מאריך לפלג, שימנע הרטבת הפלג בשמן.

בשלב מאוחר יותר ניתן לשקול פלשינג, עם כל הסיכון הכרוך בכך, או להמשיך לנסוע עם מאריך, הכל תלוי בעשן הלבן, שמקורו בוודאי מחדירת שמן לתא השריפה, ומכמות צריכת השמן, ווהלחצים בעוקת השמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...