Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דליפת דלק.פולו 97 AEE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אתמול הרגשתי ריח חריף של דלק ומצאתי נזילה. מקור הנזילה זה צינור שמוביל דלק למערכת הזרקה יש שתי צינורות כאלו העוברות מתחת למארכת עזרקה.

בנתיים לא פירקתי את הצינור ואני לא בטוח הא בעיה בצינור או בחיבור שלו למארכת (הנזילה היא באזור של החיבור למארכת מצד ימין של המנוע).

כל שאר הצינורות וגם אזור המשאבה וגם נשם מנוע נראים תקנים.

דלק מתחיל לדלוף כבר בשלב של הסוויץ' ללא הנעה וממשיך.

מה עוד צריך לבדוק?

האם צריך לעשות פעולות מקדימות לפני החלפת צינור זה?

כמה הוא עולה ואיך קוראיםלו כשה אני אלך לקנות בחנות?

פורסם

מחלה מוכרת וידועה. מעכשיו תתכונן להחליף את הצינורות האלו כל כמה שנים.

מדובר בצינור דלק 8 מ"מ. מה שניתן להשיג בחנויות הם לרוב צינורות שלא מחזיקים הרבה זמן. יכול להיות שהבעיה היא שצינור דלק רגיל איננו מתאים ללחצים ששוררים שם. אני אשמח אם מישהו מהמומחים יחווה דעתו בעניין.

הבעיה תמיד חוזרת בצינור הלחץ הגבוה. תקנה צינור דלק אך ורק של חברת Gates (טרם עבר מספיק זמן בכדי להגיד אם גם הוא ילך אחרי שנה-שנתיים). הנזילה מתחילה בפתיחת הסוויץ כיוון שבפתיחתו משאבת הדלק עובדת לכמה שניות ואז נוצר לחץ גבוה.

בקיצור אתה צריך צינור דלק 8 מ"מ ובנדים מתאימים. תחליף בהזדמנות זו את שני הצינורות שמתחברים לחליל- ההולך והחוזר.

בניתוק הצינורות תיזהר מאד לא לגרום נזק לחליל או לצינורות העדינים שמצד שמאל של תא המנוע (כשאתה עומד מולו- הצינורות שהולכים לכיוון מיכל הדלק).

ניצורות הפלסטיק שהולכים למיכל הדלק נגמרים בתותב פליז (מצופה פלסטיק) צינור הגומי מולבש עליהם ומחוזק עם בנד. גם שם תמיד מופיעות נזילות. אם הבנדים שם הם המקוריים (בנדים בלחיצה) יש לחתוך אותם בעזרת קטר.

הצינורות תפוסים בעזרת קליפסים מתחת לסעפת היניקה והגישה לשם דיי מעצבנת.

בהצחלה!

פורסם
מחלה מוכרת וידועה. מעכשיו תתכונן להחליף את הצינורות האלו כל כמה שנים.

הצינורות תפוסים בעזרת קליפסים מתחת לסעפת היניקה והגישה לשם דיי מעצבנת.

תודה.

בנתיים הצלחתי לנתק את הצינור החולה מהמארכת,אבל אני לא רואה אליו שום פגם אלא אם כן הוא התרחב או עוד משהו.

מה המחיר שלהם?

פורסם

כמה שקלים בודדים אני מעריך.

עריכה - אני לא כ"כ בטוח...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם הצינור מצופה שרוול בד אתה לא תראה את הפיצוץ בו. כמו כן יתכנו נזילות מהחיבורים כי הצינור מתרחב שם.

מחיר הצינור דיי זול, משהו כמו 7-20 ש"ח למטר (לא זוכר בדיוק).

אם אתה גר קרוב לפ"ת- גומי השרון ברחוב בר-כוכבא מחזיק צינורות כאלו של Gates. לא הייתי ממליץ ללכת על משהו אחר.

פורסם
כמה שקלים בודדים אני מעריך.

אי אוד מכוה,אבל אם צינור של נשם מנוע מקורי 150 לא מקורי 40....אני מאוד מכוה.

פורסם

היום החלפתי את הצינורות,קניתי אותם בגומי השרון סה"כ 25 ש"ח.

היה מאוד קשה להוציא אותם כי לא רציתי לפרק את כל המארכת.

תודה על התגובות

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב פולו שנת 97 , מנוע 1,400 , קוד מנוע AEX. היכן בדיוק נמצאים הצינורות דלק באיזור בית המצערת , מימין , משמאל ?. היכן ניתן לקנות בנדים איכותיים לצינורות הדלק ?. האם נדרש לפרק מצבר לשם. החלפת הצינורות ?. אשמח לקבל טיפים שיעזרו בפירוק הצינורות . תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
היום החלפתי את הצינורות,קניתי אותם בגומי השרון סה"כ 25 ש"ח.

היה מאוד קשה להוציא אותם כי לא רציתי לפרק את כל המארכת.

תודה על התגובות

צפה לזה שבקרוב מאוד תצטרך להחליף אותם כי זה נשמע שהמחיר בדיוק חצי מצינורות של gates.

לי יצא להחליף 4 פעמים כאשר בפעם הליפני אחרונה הצינורות החזיקו רק חודשיים עד שניסדקו לגמרי(צינורות דלק ללא שם).

הרכב פולו שנת 97 , מנוע 1,400 , קוד מנוע AEX. היכן בדיוק נמצאים הצינורות דלק באיזור בית המצערת , מימין , משמאל ?. היכן ניתן לקנות בנדים איכותיים לצינורות הדלק ?. האם נדרש לפרק מצבר לשם. החלפת הצינורות ?. אשמח לקבל טיפים שיעזרו בפירוק הצינורות . תודה מראש.

כדי להגיע אליהם תצטרך להוריד רק את הקופסא של הפילטר אויר.

יש לך 2 צינורות שעוברים מצד שמאל של הרכב (ליד הכנף אתה לא תפספס) עוברים לאורך המנוע ויוצאים מצד ימין (קשה לפספס).

אני אישית כשהחלפתי אותם לא העברתי אותם שוב דרך המנוע אלה עשיתי מעקף מסביב לפילטר אויר צמוד לקיר האש, ככה הם תמיד גלויים לעין לצורך ביקורת וגם רחוקים ממקור חום.

• תוכן חדש...