Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע ביבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עשיתי יבוא אישי של מנוע מארצות הברית לאופנוע שלי bmwf650 קניתי אותו בebay ,המנוע מורכב באופנוע ובטסט שעשיתי שבוע שעבר היפנו אותי לעמדה מיספר אחת בחולון כי אין לי כמובן שטר מכר,יש לציין שיש לי את הרישומון מכס וחשבונית הebay ומיספר המנוע ואישור התקנת מנוע ממוסך.

מה שרציתי לדעת האם כל זה יספיק בשביל לאשר את המנוע ברישיונות?

רק מי שבאמת יודע או בעל נסיון יענה.

תודה מראש

פורסם

יוסי - ברוך הבא!

ניסית ב Fullgaz?

נכון, זה אותו הרמן שאתה מכיר :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן במקום ללמוד למיבחנים אתה משוטט לי בפורומים יא אווירודינאמי שכמותך.

לעניין ,יותר אנשים מבקרים בפורום הזה מאשר בפול גז וחוץ מזה יש את מועדון החמש.

פורסם

בוקר טוב!

מצטרף לשאלה, מה הדין לגבי מנועים שנקנו ב EBAY והורכבו ברכב כאן? האם ניתן לאשר?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מידיעה: בעמדה מס' 1 ,הבוחן יבדוק את הספקו נפחו וכו' של המנוע מיבוא, יבדוק ברשומות אם מותר להכניס מנוע זה לארץ , אם הכל כשר הוא יפנה אותך להטבעת מספר מנוע.

הרמן בקר טוב, אתה איש רב פעלים !, מצוי בכל מקום ! כמו קוואנט שקוף !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כשהחלפתי לאחרונה מנוע באופנוע היה לי שטר מכר

אני חושב, אם הבנתי נכון, שאישור מוסך מתקין יספיק.

מוסך מורשה נותן אישור התקנה וזה אמור להספיק. באמצעות האישור הוא מאשר שמנוע ניבדק והוא מתאים והמספרים תקינים.

ואז הולכים לטסט.

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברה היום עברתי טסט!

טוב זה קרה היום אחרי ריצות בירורים והקטנת התקציב לרכישת רכב לאישתי,טוב בקצרה מה שצריך לעשות זה להביא לטסט רישומון יבוא ולוודא שאותו חברת שילוח או אותו יבואן ירשמו ברשומון את מיספר המנוע את סוגו ואת שם החברה שייצרה אותו,ושטר מכר למנוע מיבוא שכולל בתוכו אישור מוסך מורשה שהרכיב את המנוע.(לא לשכוח ת"ז וביטוח חובה)

מי שמתקין ומייבא לבד רצוי שלפני שהוא קונה ומייבא את המנוע לוודא שאותו מוסך שאמור להתקין את המנוע יש לו שטר מכר למנוע מיבוא , ואם אין לו לחפש מוסך אחר שיש לו ,זה יחסוך לכם התרוצצויות אצל יבואני מנועים.

בכל מקרה אם אתם מקבלים את השטר מכר למנוע מיבוא מאותו מוסך שהתקין לכם את המנוע תוכלו למלא את פרטים שלכם בתנאי שהוצאתם רשיון יבוא ממשרד התחבורה,ואת אותו רישיון יבוא צריך לעשות עוד לפני ששולחים את המנוע לארץ.

פורסם
טוב חברה היום עברתי טסט!

מזל טוב ג'וסקה :-P

אני לומד למבחנים לכן לא מגיע לעבודה, לא להתעצבן :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...