Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב שאלה לגאוני המחשב!! (-;

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנה של עבודה עם XP ויותר זמן עם 2000 בכל גירסותיה אז אני אומר לך חד משמעית 2000 ובייחוד גירסת PRO שכל המשחקים עובדים עליו (בדוק!!) והוא הרבה יותר יציב מאשר ה-XP.

ה-XP טוחן את הזיכרון של המחשב והזיכרון עובד שעות נוספות בגללו, ולא אהבתי את זה.

בקיצור: תתקין 2000 גירסת PRO ותהנה מכל רגע.

בקשר לאופיס, תשיג מחבר אופיס 2000, הכי טוב מבין שלל הגירסאות שיצאו ובטח יותר מאופיס XP, כי הוא בעצם אותו הדבר ולא שווה את השידרוג וביחוד לא את המחיר.

דרך אגב, האם אתה בחרת את הרכיבים של המחשב או שקנית הצעה מוכנה מראש?

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

דרך אגב, האם אתה בחרת את הרכיבים של המחשב או שקנית הצעה מוכנה מראש?

אני בחרתי, מן הסתם. שים לב שלא מדובר על מחשב מלא - חלק מהרכיבים היו לי כבר מהמחשב הישן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי דעתי טעית כשלקחת לוח של MSI וזיכרון 256MB, כיום חלק מהמשחקים דורשים מינימום 128MB ואם אתה רוצה שהמערכת ושאר התוכניות והמשחקים יעבדו מהר אז לפי דעתי הייתה צריך לקחת 512MB, או אפילו 384MB (שלוש זיכרונות של 128).

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
לפי דעתי טעית כשלקחת לוח של MSI וזיכרון 256MB, כיום חלק מהמשחקים דורשים מינימום 128MB ואם אתה רוצה שהמערכת ושאר התוכניות והמשחקים יעבדו מהר אז לפי דעתי הייתה צריך לקחת 512MB, או אפילו 384MB (שלוש זיכרונות של 128).

תמיד אפשר להוסיף... אם אני אראה שצריך, אני אקנה עוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הלוחות של MSI יציבים מאוד אך יקרים אמרתי לו זאת בעבר

למשתמש שהוא לא ממש גיימר רציני מספיק 256

המפרט בסדר גמור

אני משתמש במפרט דומה:

P4 [email protected] נקנה השבוע גם כן...

ABIT IT MAX

MSI GEFORCE TI4600

256 WINBOND CAS222

באחד המחשבים בביתי נמצא הMSI KT3

והוא יציב במיוחד לא לאוברקלוקינג אבל מאוד יציב

פורסם
אני ממש לא והב את הלוחות/כרטיסים של MSI בפרט. יצא לי לראות כבר כמה מחשבים ממש לא אמינים וממש לא טובים מבחינת ביצועים.

לפי דעתי ל-ASUS יש את הביצועים הכי טובים.

בלההה....

Asus לא ייכנס יותר לשום מארז אצלי, גם אם הוא יהיה חצי מחיר מלוח אם שהרכיבו ילדים בני 12 במפעל של נייק בתאילנד.

No more Asus for me!

פורסם

כל אחד אומר משהו אחר, כל הכבוד, אני ממש אמור להבין מזה משהו. תשאלו 9 ישראלים לדעתם, תקבלו 10 דעות... (יותר נכון 100 :wink: )

בקיצר, אני אשאר עם מה שיש, תודה רבה, ותזהרו - אני הולך לשאול עוד שאלות בעתיד!!

רוני, הופך את פורום אוף טופיק לפורום תמיכה טכנית

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה היה מהר :wink:

שמתי את ההרדיסק הישן שלי במחשב החדש בתור גיבוי. הוא 8 גיגה ומחובר כ-SECONDERY. החדש כמובן PRIMARY. הבעיה היא שהישן הוא ה-C והחדש הוא ה-E. (מערכת ההפעלה מותקנת על החדש כמובן).

איך אני הופך את האותיות??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לפי מה שאתה מתאר זה נשמע כאילו את הכבל DATA חיברת דבר ראשון להרד דיסק הישן ואת הכניסה השני (הנמוכה יותר) חיברת להרד דיסק החדש ולכן זה קורה.

מה זה משנה איזה כבל מחברים לאיפה? חשוב מה מוגדר ב-BIOS - ושם זה מוגדר נכון (ההרדיסק החדש פריימרי, הישן סכונדרי).

או שאני טועה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...