Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות פולו חדשה 2008 ובהצעת מחיר כתבו לי "מערכת שמע" בכמעט 1.6K

רציתי לשאול אם מישהו מכיר, מה המערכת הזאת כוללת? HU עם רמקולים בלבד?

ואם אני אבטל את זה האם יש כבר חוטים בדלתות שמובאים מהדלת למקום שבו תותקן המערכת או שאני צריך לעשות את זה לבד?

אמרו לי שזאת מערכת של קנווד, אבל לא אמרו איזה בדיוק, לא ידעו :|

תודה לכל העוזרים!

דרך אגב, זה שווה את הכסף?

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GT5652&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

פורסם

כמו בכל מערכת שבאה עם הרכב , היא לא שווה הרבה .

כמובן שיהיה חיווט , אבל ברמה ירודה שבדר"כ יוצא מהצמה המרכזית של הרכב , ז"א הוא בא בצמה אחת עם החיווט של החלון האוטומטי וכדומה , להתקין על החיווט הזה רמקולים איכותיים יהרוס את האיכות שלהם כמו כן אי אפשר להעביר הספק גבוה של 150 RMS או יותר מבלי לפגוע באיכות , יש גם פגיעה ב Damping factor וביכולת הכללית של הרמקול - בקיצור לא מומלץ .

אם אתה רוצה איכות יש לחווט את הרכב מחדש עם חוטים 16G איכותיים :) , הם לא חייבים להיות בעלי פירמה מוכרת כי זה לא חשוב כל כך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קודם תשמע לרמקול,אני את החברה הזו לא אוהב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

הבנתי... תודה!!

את הרמקולים אני מכיר ממש טוב, לא את אלה ספיציפית אלה את החברה בכללי ואת הרמקולים שהם מייצרים.

חשבתי מישהו מכיר את הרמקולים האילו ספיציפית אז יוכל לשתף את דעתו.

יש רמקולים טובים שמומלצים של חברה אחרת, 4 יחידות בסביבות ה800 שקל מקסימום? 6.5"

אני מתעסק עם חשמל ואלקטרוניקה בכללי, בחשמל רכב לא יצא לי לגעת, זה ממש מסובך או שאני אסתדר לבד?

פורסם

בפולו יש קומפוננט מקדימה ואין רמקולים מאחורה.

אם אתה לא מתכוון לשים מגבר אז אל תחליף את הקדמיים, לדעתי תופתע לטובה.

לדעתי אם אתה יכול לקבל 1600 שקל הנחה במקום הרדיו דיסק שמתקינים לך בארץ, עדיף לך, אם לא אז קח את הרכב ככה ורק תוסיף לו אחוריים.

הכי טוב להוסיף 9*6 במגש האחורי, אם לא בא לך לחתוך אותו אז אפשר להתקין סתם זוג 6.5 בדלת האחורית (נראה לי שאין חיווט שם וצריך למשוך חוטים).

שוב, אל תחליף את הקדמיים, הם לא נחותים מרוב הרמקולים שכנראה תשים שם.

• תוכן חדש...