Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הקומפוננטים הבאים??

MOREL DOTECK ML2

FOCAL165VI

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את הDOTECH 5.25 עם טויטר משודרג והוא נשמע ממש טוב לטעמי.

לאבא שלי יש את הFOCAL והטויטר שלהם רך מידי בישבילי.

תלוי מה אתה אוהב.

פורסם

5.25 במגאן מקדימה - כבר כתבתי על זה באשכולות אחרים, שים לב יש שם בעיה של עומק, מאוד לא מומלץ לחתוך את מגן הגשם (אם תסיר את הגריל תיראה שכתוב "השתמש ברמקול רנו בלבד). גם לי יש מגאן וגם אני התלבטתי קשות בנוגע להרכבה של רמקול אחר.. - מגן הגשם מאלץ אותך בהרכבה של רמקול לא סטנדרטי בכלל ללא עומק , עם כמעט ללא מגנט. כל הרכבה של רמקול אחר תאלץ אותך להגביה אותו ולחתוך את מגן הגשם שנמצא מאחור כך שאם תהיה חדירת מים הם עלולים לנזול על האלמנט ולגרום לקצר.

ממספר מתקינים שדיברתי איתם - חלק טוענים כי אין בעיה והם עשו התקנות כאלו בעבר והיום הכל תקין , וחלק לא מוכנים בכלל לגעת בזה.

יש כאלו שעושים הגבהות אשר כבר חורגות מקו הדלת - דבר שכבר מפריע למשל לפתיחת תא הכפפות בזמן שהדלת סגורה או מפגש לא נעים של ברך שמאל (צד נהג) עם הגריל החדש

לדעתי בשביל להתקין 6.5 קומפוננט כמו שצריך , יש צורך בחיתוך מאסיבי של הדופן הקדמית על חשבון תא החפצים שנמצא בדלת (לא התא הקטן עם הדלת , אלא התא התחתון שיש בו מחזיק כוסות.. - וחיפוי של הכל בפיברגלאס - אבל אני מעריך שזאת התקנה מאוד יקרה וארוכה שדורשת ידיים של אומן כדי שהתוצאה תיראה יפה ואסטטית לעין.

אישית לא התעסקתי עם זה יותר מידי - קיבלתי את ההמלצה של חברי פורום אנגלי לרמקולים של פיונייר שיוצרו במיוחד לדגמי רנו השונים (אשר חלקם סובלים מאותה בעיה ) בעלות של 60 יורו , - זה לא סאונד של מורל אבל בהחלט רמקול לא רע בכלל עם טוויטר לטעמי הרבה מעל הממוצע במחירים שאתה מבקש.

פורסם

אתה יודע את הדגם שלהם??

יש לי כרגע בדלתות פיוניר 5.25 שנכנסים שם..

אם אני יביא קומפוננט 5.25 זה לא אותו הגודל??

פורסם

אני אענה קצר גם כי טחנו כבר את נושא ה"קומפוננט ב500" וגם כי לא בא לי לריב על "של מי נשמע טוב יותר" :

+1 מורל פולס - תעשה הגבהה, תקנה 6.5" , תתחדש.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אתה יודע את הדגם שלהם??

יש לי כרגע בדלתות פיוניר 5.25 שנכנסים שם..

אם אני יביא קומפוננט 5.25 זה לא אותו הגודל??

כן מדובר בדגם מיוחד לדגמי רנו .. TS-Q131C

http://www.pioneer.co.uk/uk/products/25/132/201/TS-Q131C/index.html

שים לב, היחוד של הרמקול הזה שהוא כמעט נטול מגנט (למעשה המגנט נמצא בצד השני של הרמקול (כמו טוויטר של רמקול קואקס ) וגם הוא קטן יחסית . אלו רמקולים שמגיעים כבר עם החיבור היעודי שרנו מספקים בקצה הכבל בדלת , -

קחו בחשבון שמקום ההתקנה בדלת הוא כמו קונוס ואין מספיק מקום הן בעומק והן מבחינת קוטר המגנט להתקנת אלמנט 5.25 סטנדרטי - עד היום אני לא מבין את השיקולים שלהם בנוגע לתכנון הרמקולים ברכב כזה גדול.

אם מותקן לך רמקול "רגיל" קרוב לוודאי שחתכו שם את מגן הגשם..

התקשרתי לעוזי-רדיו והם בכלל לא ידעו על הדגם הזה, רכשתי מאיזה אתר גרמני - הגיע תוך שבועיים לארץ - -

פורסם

תודה אחי..

לא חתכו לי את מגן הגשם..

הרמקול נכנס שם בלי בעיה בכלל

נ.ב איך הרמקול?? יש לך ניסיון איתם אולי?

פורסם

מישהו יודע משהו על הרמקולים הנ"ל??

RMS או משהו??

נראה לי שאני יביא אותם בסוף אחרי "סיבוב הופעות" אצל כמה מתקינים שאמרו לי שאני חייב לחתוך את המגן גשם המעצבן הזה.

בגלל שהם נכנסים בדיוק בלי חיתוכים וסיבוכים מיותרים..

אבל אם מישהו יש לו ניסיון איתם או שמע אותם ויודע עליהם משהו....אני אשמח לדעת!!

תודה,

גל נעים

פורסם
מישהו יודע משהו על הרמקולים הנ"ל??

RMS או משהו??

אבל אם מישהו יש לו ניסיון איתם או שמע אותם ויודע עליהם משהו....אני אשמח לדעת!!

תודה,

גל נעים

כן , כאמור לי יש אותם, יש להם סאונד סביר ביותר, הם לא דורשים הגברה (למרות שמגבר סביר לדעתי היה עושה להם רק טוב אפילו בווליום קצת גבוהה, למרות שהוא לא הכי בנוי לזה) טוויטר מפורט ונחמד, אין קרוס רק קבל על הטוויטר וסליל על המיד-וופר , המיד-וופר סביר פלוס לא יותר, קרוב לוודאי שעם סאב הזוג הזה היה נשמע קצת יותר טוב.

אישית בגלל המיקום הסאונד מאוד נבלע בחלק הקדמי של הרכב כך שהנוסעים מאחור לא מקבלים כלום מחווית הסאונד.- קח בחשבון שהמרחב הפנימי של המגאן הוא ענק, במיוחד בגירסת הסדאן , (אצלי בכלל המערכת צריכה להתגבר על טירטור של מנוע דיזל ) , גם הטוויטרים אשר מותקנים על הדאשבורד לטעמי נפגמים קצת כתוצאה ממפגש עם השמשה הקדמית , מיקום על הקורה לטעמי היה עושה יותר טוב.

צור קשר בה"פ אם אתה רוצה לשמוע אותם ..

פורסם

בקשר להתקנה..

איך אני מחבר את הטוויטרים??

וכתוב שהרמקול מתחבר עם חיבור מיוחד שכבר יש אורגינל בחוטים שבדלת..

אני אודה לך מאוד אם תוכל לצלם לי או לנסות להסביר..

תודה רבה!

פורסם

אין כזה דבר " לא דורש הגברה " .

כל דבר דורש הגברה אם אתה מתכוון להוציא ממנו באס ולא קיקים חמודים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אין כזה דבר " לא דורש הגברה " .

כל דבר דורש הגברה אם אתה מתכוון להוציא ממנו באס ולא קיקים חמודים .

שאלת הביצה והתרנגולת ..

"לא דורש הגברה" = לא דורש מגבר חיצוני מקבל הזנה מהמגבר של ה HU...

אם אני רוצה להוציא ממנו באס כמו שצריך נכון צריך הגברה ,

הגברה = עוד תקציב , אם כבר עוד תקציב אז צריך כבר לחלק אותו אחרת .. ולא על זוג רמקולים של 300 ש"ח..

אלא אם כן תבוא ותגיד:

שילוב של מגבר טוב וזוג רמקולים של 300 ש"ח יתנו סאונד יותר טוב מאשר זוג רמקולים של 1000 ש"ח מחוברים ישירות ל HU (בהנחה שה HU הוא מסוג טוב והוא אותו אחד בשני המקרים ) , או שבכלל תגיד כי ההגברה שיש ב HU לא שווה כלום.

.

פורסם

... ההגברה של ה HU לא שווה כלום .

רמקולים ב 500 ש"ח מוגברים ישמעו טוב יותר מרמקולים ב 1000 ש"ח לא מוגברים :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...