Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת נמאס כבר לשמוע את הפולס הזה בכל ת'רד בפורום

יש עוד קומפוננטים טובים במחיר של 600 שקל

JBL

KICKER

SOUNDSTREAM

LIGHTNING AUDIO

MB QUART

PHOENIX GOLD

DRAGSTER

MAGNAT

ROCKFORD

ויש עוד, חלקם יותר טובים, חלקם פחות טובים

אני אישית מעדיף הרבה סטים מאשר הפולס, הייתי קונה גם מגנאט לפני שאני קונה פולס, וחצי מהאנשים שבאים ושואלים על קומפוננט ב- 500-600 שקל לא מודעים לזה בכלל, הם לא יודעים אם הם פוקליסטים או מורליסטים, הם לא יודעים מה הם אוהבים, צריך להיות פתוחים בנושא

מה ההגברה שלו? זה בכלל לא הוזכר פה בת'רד

מה ההעדפות שלו מהקומפונט ?

עוד כמה פולסים ואני יוצא מדעתי

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי אישית מותקן סט של mac audio דגם premium s2.130 שזה קומפוננט בגודל 5.25 ויש גם בגודל של 6.5 ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא עולה קיום בסביבות ה-500 שקל והוא כרגע פועל יופי גם בלי מגבר והצליל יפה ונקי, הוא יורד יחסית די נמוך בשביל 5.25'' והטוויטר נשמע טוב ולא צורם לאוזן בווליום גבוה או בצלילים גבוהים.

יש לאנשים להמליץ לכולם על הפולס כי הוא לא רע אבל הסיבה היותר גדולה כי הוא נורא נפוץ בטווח המחירים הזה אבל יש עוד לא קצת אופציות טובות כגון:

mac audio premiom s2.130

mac audio super audio

lightning audio דגם b1.65c

cliff designs דגם px525c

dls דגם k6

rockford דגם p162s

הכל מסתכם בכמה אתה מוכן להשקיע ומה נישמע לך הכי טוב.

פורסם

יש לי מגבר MAC AUDIO Z4200

הJBL שנתת בקישור הם 6.5 יש אותו דבר רק 5.25??

ושאלה נוספת היא שיש לי רנו מגאן האם הרמקול ייכנס שם או שצריך חיתוך שאומרים שיהיה חדירת מים וכ'ו???

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

:) באמת נמאס לשמוע פולס כל הזמן

לפי דעתי RockFord p162s סט מצויין

גם קיקר מעולים מניסיון (אני קניתי קיקר ב400 ש"ח)

ולסרווין וגה לא חסר בכלל

יש עוד המון חברות

אבל קודם כל תשמע, כל אחד והאוזן שלו

אני למשל בכלל לא אוהב ת'פולס ובכלל ת'מורל

פורסם

יש לי מגאן ולא הבנתי בדיוק את העניין הזה של החיתוך אם זה משפיע על האטימות למים יש למישהו מושג על זה??

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אין סט טוב יותר מהפולס עד 600 ש"ח . לא קיים . לא נברא .

לאור העובדה הפשוטה שהיבואנים טוחנים אותנו במחירים מטורפים לכל דבר שהוא לא מורל , משום שמורל ממוקמת בארץ אז המחירים שפויים .

JBL - לא משתווה לא בכוח המיד ולא ברמה של הטוויטר ( חרא עוד יותר מזה של הפולס , לתגובה הבאה : נגיד והוא לא עובד ככה , כאמור אני אומר שזה פסיכולוגי לחלוטים כי לשניהם אותו חרא טוויטר , אבל בכל מקרא , המיד לא ברמה של המיד של פולס )

KICKER - אמריקאי , נאמר מספיק .

SOUNDSTREAM - הבדיחה הכי גדולה , עד לאחרונה הסדרה הכי נמוכה שלהם נמכרה פה ( שתבינו את השחיטה ) בכ 800 עד 1000 ש"ח , שנשמע כמו בית שימוש , מחירו החו"ל עמד על 90 דולר עלובים , מחיר הפולס בחו"ל עומד על כ 200 דולר , מתחילים להבין , הכל מסחור .

LIGHTNING AUDIO - לא .

MB QUART - טוויטר צורם , כמו ברוב הסטים של הסדרות הנמוכות של כל חברה , רק פה יותר חד בצורה רעה , שלא לדבר שכמובן הוא לא משתווה למיד המהולל של הפולס .

PG - תעשה לי טובה , הסט הכי גבוה שלהם עכשיו הוא העתק מושלם של ה ELATE של מורל , אפילו הם הודו בכך , ומה אתה חושב שאתה מקבל מהסט הכי נמוך שלהם ? בקיצור .. לא

DRAGSTER ו MAGNET - לא שווה איזכור .

ROCKFORD - ההייפ הכי מדובר בארץ הקודש , רוקפורד פה ורוקפורד שם , לאמיתו של דבר הסטים שלהם נשמעים כמו בית שימוש לעשירים , מה אתה מקבל מהסדרה הכי נמוכה ? הוא יפה , עם חרסינות וניקל בכל חור , אבל הוא עדיין בית שימוש , הטוויטר יחתוך לך את האוזן כמו ניתוח לייזר בעיניים , והמיד ... כמו של כולם , לא משתווה ברמתו למיד של הפולס .

לא נברא משהו שנשמע טוב יותר במחיר הנ"ל, כל ניסיון להכחיש זאת הוא פסיכולוגי לחלוטין , לא מקבלים מיד כמו של הפולס בשום מקום אחר בכזה מחיר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מצטער לבשר לך שזה לא עובד ככה

הטוויטר של JBL לדעתי הרבה יותר טוב משל מורל

לא כל אחד אוהב לשמוע מוזיקה בווליום מחריש אוזניים, בשבילי 70 WRMS זה מספיק טוב

אני יכול להמשיך לגבי כל הקומפוננטים

זה שמורל עולים בחו"ל 200 דולר לא אומר שבשביל כולם זה יותר טוב מקומפוננטים אחרים

אני לא אוהב את הסאונד של מורל ! שמעתי אתמול הייבריד וה JBL הפשוטים שיש לי נשמעים לי יותר טובים

MT22 ? נשמע לי על הפנים ! למורל אין את החדות, אין את הנוכחות ואת האופי סאונד שאני אוהב

כל קומפוננט נשמע אחרת למי ששומע אותו, כמו שגיא (שומאכר) אמר שהוא לא יכול בלי מורל, לכל אחד יש את ההעדפה שלו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הפולס - אנמי מידי - לא חי לא בועט ולא מרגש

הJBL - נהדר פשוט כיף לשמוע נותן את הכול במינון נכון ומצויין!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...