Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לנושא הזה, יד שלישית,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1619538&posted=1#post1619538

יש בעיות עם הטמבונים, הבנאדם טוען שזה ממכה תוך כדי חניה, צידי הטמבונים השתחררו מהקליפסים, ויש מכות קטנות בצידי המכונית ובטמבונים מחניות, ללא ספק לא מכונית הכי נקייה, וזה ממש בולט כשהמכונית בצבע לבן.

הוא לא מטופל במוסך מורשה, עבר 75 אלף קילומטר, מבפנים האזור שליד ידית ההילוכים די מקולף, בכללי היא נראית בסדר, הוא עוד עם הריפודים המקוריים מהחברה.

הוא לא מוכן לרדת בשקל גם אם יעלה משהו בבדיקה (כשהוא מתחייב לגיר ושאסי) ז"א שאם צריך להחליף גלגלים או כל חלק אחר המחיר נשאר והנטל עלי.

הנה תמונות שלה מיד 2,

http://www.yad2.co.il/Pic/200803/06/e_1_1_1_76234_20080306210318.jpg

http://www.yad2.co.il/Pic/200803/06/e_1_1_2_76234_20080306210320.jpg

לא רואים כאן את עניין הטמבונים.

מה דעתכם?

פורסם

יותר מידי בעלויות (ידיים),קשה באמת להאמין שהק"מ אמיתי ולא מזוייף מה עוד שהרכב טופל בחברה.

צריך גם לבדוק שהיד הראשונה לא הייתה ליסינג או השכרה כי אז יהיה ברור..

שהרכב עבר 75K אבל ברוורס.

אם הבנתי נכון יש סיכוי גבוה שזה סוחר כיוון שהוא מוכן להחלפה.

בקיצור,תתרחק ואפילו אל תבזבז כסף על הבדיקה,עבור הלאה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יותר מידי בעלויות (ידיים),קשה באמת להאמין שהק"מ אמיתי ולא מזוייף מה עוד שהרכב טופל בחברה.

צריך גם לבדוק שהיד הראשונה לא הייתה ליסינג או השכרה כי אז יהיה ברור..

שהרכב עבר 75K אבל ברוורס.

אם הבנתי נכון יש סיכוי גבוה שזה סוחר כיוון שהוא מוכן להחלפה.

בקיצור,תתרחק ואפילו אל תבזבז כסף על הבדיקה,עבור הלאה.

3 ידיים, כולן פרטיות, הוא לא סוחר, ה2 הראשונות זה אבא ובן.

הוא לא מוכן להחלפה בכלל, למה נראה לך שהרכב במצב רע כזה שכדאי לי להתרחק ממנו? הוא לא היה בליסינג או מהשכרה מעולם.

פורסם

לא אמרתי שהרכב במצב רע פשוט הסברתי לך שיש יותר מידי ידיים יחסית לשנתון הייצור ודבר כזה מחייב הפחתה במחיר.

במחירון לכל דבר יש הפחתה /תוספת.

קשה לי להאמין שהרכב עבר את הקילומטר'ז המדובר ואם אין ספר טיפולים אני חושש שיהיה לך מאוד קשה לאמת את הקילומטרא'ז.

הרכבים הללו בד"כ מבקשים מחירון ומי שיש לו רכב באמת שמור עם כזה קילומטרא'ז לא מתבייש לבקש מעל המחירון.

משיטוט קצר בלוח יד 2 המכוניות הללו נסחרות באיזור 62K ואם המוכר מוריד כבר 4K לפני הבדיקה ונכון שלא יוריד יותר עדיין המצב חשוד.

אם אתה כל כך רוצה,קח את הרכב לפחח ותבקש לדעת מצב תאונתי,משם תמשיך לבד.

אפשר לנסות להצליב קילומטרא'ז עם אחד הבעלים הקודמים ,אם תוציא תדפיס בעלים קודמים עם המוכר הנוכחי ותתקשר לפחות ליד השנייה אולי תגלה שיש לך ביד מוקש.

לא חסר כאלו סיויקים מיד ראשונה או שנייה ואם אתה תהיה יד רביעית סיכוייך למכור את הרכב מבלי להישחט אח"כ במחיר מאוד נמוכים הרי לא תחזיק את הרכב לנצח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא לא מטופל במוסך מורשה, עבר 75 אלף קילומטר, מבפנים האזור שליד ידית ההילוכים די מקולף

לפי התיאור שלך נראה כי הרכב עבר הרבה מעל הק"מ שרשום בספידומטר, אי אפשר לאמת את הק"מ מכיוון שהרכב לא טופל במורשה.

לא חסר כאלה מכוניות, לדעתי, מומלץ לחפש אחת אחרת.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...