Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק באתי לשאול מתי מתכוון היבואן לייבא אותו! :wink:

אז מתי ? מישהו יודע ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא, בתמונות ממוטוקאר זהו הלגאסי "אאוטבק" ולא טנדר.

בעבר דובר על הבאת ה"באחה" לארץ, לא יודע מה נסגר עם זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דיי מוזר שרק עכשיו שמת לב לטנדרון הזה, הוא הוצג כבר באיזור תחילת שנת 2002 ושווק כמודל 2003 (בסוף 2002). על הבאחה היו לא מעט כתבות ושמועות עד שהגיע לפס היצור (יצור הבאחה בעקבות דגם קונספט או משהו כזה לפני כשנתיים - מבוסס על B4).

אתר "אוטו" כתב על גירסת הטורבו שהושקה באפריל 2003 (בתחילה שווק רק עם מנוע 2.5 ליטר)

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=410

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איזה יופי :D

אהבתי מאוד את העיצוב

אבל זה עיצוב יוקרתי מדי בשביל טנדר..

זה דווקא הולך חזק באמריקה. טנדר שם זה אורח חיים ולא אמצעי להוביל דליי חול ובאלות חצץ.

קח לדוגמא את הקדילאק אסקלייד EXT:

photoExt1_med.jpg%20

לא נראה לי שיובילו בו עיזים..

• תוכן חדש...