Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור שעון חום ב205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין לבד שעון חום חשמלי, מחיפוש בפורום לא הבנתי לאיזה יוניט חום אני מתחבר במנוע ואיזה התאמות אני צריך לבצע?

פורסם

על בית התרמוסטט ישנה יוניט חום.

יש כאלה שטוענים שניתן פשוט להתחבר ליוניט הזאת.

ממה שאני יודע, יש להחליף את היוניט באחת אחרת הנמצאת בהרבה רכבי PSA (קונקטור בצבע כחול)כאשר אל אחד הפינים שלה יש לחבר את ה"סיגנל" של שעון הטמפ'.

פורסם

שלום חבר.

שבוע שעבר התקנתי ב 205 שעון חום.

החיבור נעשה בעזרת חיישן חום שמורכב על בלוק המנוע.

השעון אמין, אך יקר.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

אני לא זוכר של איזו חברה.

השעון אמין מאד, נבדק בעזרת סקנר והשואת טמ"פ המנוע לשעון!.

השעון מקבל +- אחרי סוויץ, עוד +- לתאורה( חיברתי למספק האורות) ועוד חוט אחד שמחובר לחישן חום שמחובר על בלוק/ראש המנוע.

ניתן למקם את החישן על כול מקום באזורים הנ"ל על ידי שימוש בבורג הנמצא כבר באזור.

החיישן פשוט צמוד למנוע.

מחירו לצרכן כ 250 300 ש"ח.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה,גם אני קניתי והרכבתי בעצמי סה"כ 3 שעות עבודה מקצועית.השעון של חברת AUTO GAUGE מסדרת SW ניתן לראות בקישור http://www.mih.co.il/site/showProducts.asp?product_Type=11&product_Sub_Type=3&store=

בדקתי התנגדויות של השעון הזה והם תאמו לחיישן חום שממוקם על בלוק המנוע כך שזנחתי את הרעיון להשתמש בחיישן שמסופק עם השעון וחיברתי לחיישן שציינתי על הבלוק.

מחיר השעון 220~ ש"ח בחנות PIT STOP.

אני מוכן לפרסם כאן תמונות מהרכב שלי יצא ממש יפה ומקצועי,אם יהיו תגובות למה שרשמתי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...