Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע שלא דיברנו על ה Sound Blaster X-Fi אלא על כרטיס אחר לגמרי, כן?

כן אני יודע, הוא מבוסס על הצ'יפ של קריאייטיב, יש להם גם כרטיסים מבוססים CMEDIA.

זה עדיין כרטיס "בייתי" ולא ברמה של ESI,RME וכו'.

אתה יכול לבוא לשמוע מתי שאתה רוצה, דבר איתי בפרטי.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים, קבל ח"ח על העבודה זה קודם.

שנית - בעקבות נסיון רע עם הארד דיסק בעל רכיבים נעים (בלפטופ שזז הרבה) הייתי ממליץ לך לעשות גיבוי GHOST על דיסק נייד אחר למקרה שהארד דיסק הקיים יקבל איזה זאפטה ואז תצטרך לעבור את כל סיוטי התוכנה מחדש.

עם גוסט אתה יכול להעביר את המערכת מדיסק לדיסק (קשיח) ללא כל בעייה בתנאי ששאר המערכת זהה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עודד, מורן, - אתם חושבים שיש סיכוי להבדל שמיע בין כרטיס AUDIGY2 לבין כרטיס טוב יותר ?

MUSIC4EVER

יש לי כבר אימג' של הדיסק הקשיח, ובכל מקרה התקנה של כל העסק הזה עורכת פחות מיום אחד כלל כל הקינפוגים ככה ש....לא סיפור בעיקרון

אבל תודה על העזרה :)

פורסם

שמע - נגנבתי מהפרוייקט.

הורדתי אתמול DEST7 והתקנתי על הלפטופ.

נראה לי שבקרוב אני גם ארכוש איזה מקלט GPS חביב כזה לרכב.

אתה יכול לאמר לי במקרה אם יש איזה כרטיס קול מומלץ ללפטופים שאפשר להוציא ממנו PL לRCA - ושהווליום יעבוד בו כליין אווט במקום ווליום לאזניות?

אני כבר חושב שהרכישה הבאה שלי תהיה טאצ' סקרין בחו"ל. ושנאי AC\DC קטן ללפטופ.

אני כבר מוריד גם את קארפיוטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עתיד אני לא יודע להגיד בוודאות היות ולא בדקתי בעצמי.

עם המערכת שאני בונה אני יתחיל עם CREATIVE בכל מקרה ומתוך סקרנות אני מאמין שאני יעבור לכ. קול אחר בהמשך ואז אני ידע להגיד לך מנסיון אישי.

אם זאת הדבר הכי חשוב שלמדתי בנסיוני הדל משהו :nono: עם מערכות זה שכדי להגיע לרמה מסוימת אתה צריך להתאים את כל הרכיבים שלך בצורה קפדנית, לכל אלמנט יש את המגבלות שלו ושדרוג ממוקד לא בהכרח יעזור.

לדוגמא - אם הרמקולים והמגברים שלי היו לדוגמא JBL מסדרה סטנדרטית אני לא מאמין בשדרוג של ה CREATIVE כי הכרטיס מעל ומעבר לשאר הרכיבים מבחינת הרמה שאליה המערכת מכוונת והרכיבים לא יוכלו להנות בצורה משמעותית מהשיפור שמציע כרטיס כזה או אחר.

לעומת זאת אם הרמקולים שלי היו לדוגמא איזה סדרה גבוהה של SEAS או Dynaudio והמגברים שלי היו משהו כמו TRU Technology C-7 אז אני מאמין שפה ה CREATIVE אולי לא היה מספק את הדרישה, לא מבחינת איכות רכיבים ולא מבחינת יכולת שליטה, אפילו עם KX עובד בצורה מושלמת. אבל את זה אני לא יכול להוכיח.

lanosforce - כרטיס PCMCIA כמו Audigy 2 ZS Notebook יעשה את העבודה בשביל מה שאתה רוצה ואני ממליץ על PCMCIA במקום USB היות ו PCMCIA לא משתמש במשאבי המעבד עבוור דברים כמו DSP וכו'...

הווליום כמובן נשלט מהמחשב ולא מכפתור אנלוגי, אם זה מה שאתה מחפש אתה יכול לבדוק אופציה של USB Volume Knob, זה יעשה את העבודה עם כל כ. קול, הנה דוגמא אחת.

פורסם

אפרופו - ניסיתים את האתר של יינון-דיגיטל? תנסו!

תריצו חיפוש על השם הזה בגוגל - אחלה ציוד.

ותודה על העצה לכרטיס PCMCIA

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עתיד,

אני חושב שמורן נתן תשובה לעניין.

זה בדיוק כמו ההבדל בין מכשיר high-end של אלפיין לבין סדרה נמוכה שלהם.

ההבדלים הם לא גדולים אבל קיימים. אם אתה מחפש SQ כרטיס לאולפן שעולה 1500 דולר יתן יותר מכרטיס בייתי שעולה 200 דולר. האם ההבדל שמיע או משמעותי? זאת כבר שאלה של תמורה למחיר שלכל אחד יש את התשובה שנכונה לגביו. אני לא רואה טעם להשקיע בכרטיס 1500 דולר שבסוף יש רמקול ב-200 דולר.

אני הלכתי על כרטיס קריאייטיב PCMCIA כדי לקבל 2V RMS ביציאה ופענוח 24bit 192Khz בחומרה ולהשאר עם מארז קטן.

אגב, הכרטיס מחובר עם כבלים של Monster שהזמנתי מחו"ל.

פורסם

אצלי הכרטיס מחובר עם כבלים ב30 שקל שהזמנתי מחיפה, ולדעתי שומעים לא רע (מורן גם יכול להעיד)

בכל מקרה, במידה והכל ילד לפי הספר עוד כמה חודשים מורן יוכל לענות על הסוגיה כמה כרטיס קול טוב יותר באמת מניב משהו שמיע

אגב, בלוח אם מובנה לי כרטיס HD-AUDIO ולא הרגשתי שום הבדל באיכות (נטו איכות-חיתוכים וכו' אין מה לדבר) אל מול הAUDIGY, לעומת זאת בבית יש לי כרטיס בסיסי AC97 שכזה, והחדות והבהירות של הסאונד בAUDIGY היו טובים יותר בצורה ברורה לחלוטין

פורסם

למרות שקצת סטינו מהנושא של השרשור.

כל כרטיסי קריאייטיב מיועדים לשוק הפרטי ואולי לדי-ג'י מתחיל, לרובנו זה יספיק אבל זה לא כרטיסים של אולפנים ומוזיקאים.

HD-Audio כמו AC-97 הם תקנים שלא בהכרח מעידים על איכות הכרטיס.

ה-audigy תומך בשני התקנים (גם AC-97), זאת גם הסיבה שהיציאות הקדמיות של ה-audigy פחות איכותיות משאר היציאות, כדי לעמוד בתקן AC-97 קריאייטיב היו חייבים להוריד מאיכות היציאות הקדמיות (KX מחיליף והופך אותן ליציאות האחוריות)

הכרטיס בלוח בדר"כ מצליחים להוציא משהו כמו 0.5V RMS שלא בהכרח יספיקו לרוב המגברים ויכולים לגרום ליותר רעשים מכרטיסים אחרים, בעיקר כאשר יש מרחק רב בין המחשב למגברים.

פורסם

ומה על כרטיסי חברות כמו ESI (מאיה) או אודיוטראק או UAT?

http://www.ynondigital.co.il/catalogue.php?cat=1

או כרטיסי מולטימדיה (קול) מקצועיים

http://www.ynondigital.co.il/catalogue.php?cat=4

או כרטיסי קול ניידים

http://www.ynondigital.co.il/catalogue.php?cat=19

אני זוכר שנתקלתי באתר הזה כשחיפשתי תכנית תקליטנים בשביל לנגן פלייליסט שונה בסלון ובשירותים ובמטבח כשעשיתי את האירוח הראשון כשאני ואשתי נכנסו לגור יחד בפעם הראשונה...

ניגנתי לחלק מהאנשים פנינה רוזנבלום - "תמיד אשה" - באמצע השהיה שלהם בשירותים :-P:lol::twisted:

Pioneer TS-X150

פורסם

הכרטיס בלוח בדר"כ מצליחים להוציא משהו כמו 0.5V RMS שלא בהכרח יספיקו לרוב המגברים ויכולים לגרום ליותר רעשים מכרטיסים אחרים, בעיקר כאשר יש מרחק רב בין המחשב למגברים.

ל- ‏Creative X-Fi Elite Pro ול-Creative X-Fi Fatality FPS יש 2V RMS ולא 0.5, שזה מספיק ל-SQ.

פורסם

mikispike : כמה זה עולה מה ?

עודד - אני מתכנן עכשיו מערכת HTPC לסלון, אני שוקל לעשות את זה עם RR - מה אתה אומר ? או שעדיף מדיה סנטר של מיקרוסופט

פורסם

אחי, יצא יפה מאוד.

אני מפנטז על פרוייקט כזה כבר הרבה זמן.

יש לי כמה שאלות:

1. איזה ספק שמת? (דגם, מאיפה קנית...) אני לא מצליח למצוא ספק סטנדרטי כזה.

2. מה היתרונות של המחשב שלך לעומת carputer כמו: http://cgi.ebay.com/2-0Ghz-Carputer-Car-PC-w-M2-ATX-Built-in-Bluetooth_W0QQitemZ220244295003QQihZ012QQcategoryZ179QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ShippingPayment

3. האם באמצעות הספק ששמת אפשר בעצם לחבר כל מחשב רגיל? או שהוא חלש מדי ובחרת את המחשב שיתאים לספק.

יש לי מחשבים ישנים שאני שוקל להשתמש בהם.

4. יש ליBT GPS מסוג Holux M1000 ואם אתה או מישהו מכירים אותו אשמח לקבל טיפים לשימוש בו. לא הצלחתי לחבר אותו לאף תוכנת GPS. (טורבו, דסטינייטור...)

תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...