Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה החלה לא מזמן ברגע שמעבירים בין D ל R שומעים כזה קליק מאד חזק של החיבור כנראה או משו',וכאשר צריכים לעשות פרסה בכמה שלבים ויוצא להעביר הרבה בין D ל R הרעש הזה מתחיל ממש להפחיד.

אני גם לא יודע למה זה קרה אולי ממכה או מנהיגה רשלנית כי אני לא הנהג היחידי על האוטו הזה אבל אני יודע שהנהג השני(נהגת) מצמידה את הדוושה עד הסוף ברמזורים.

עוד בעיה קטנה בגיר זה כשאני מנסה להעביר מP(לדוגמא) לD אני ממש צריך להסתכל לאן אני מעביר שבטעות לא יכנס ל3 או N מה שאני מנסה להסביר שזה לא כמו פעם שההילוך היה קשה הייתי מעביר ולא הייתי חושש מזה שאולי החלקתי להילוך הלא נכון(בקיצור הידית כמו רופפת כזאת וזה לא נכנס טוב להילוך)

תודה מראש,נראה לי שהפתרון לזה להחליף את התיבת הילוכים נכון?כמה דבר כזה יכול לעלות בדגם של הרכב שלי?

פורסם

אל תמהר להסיק מסקנות שצריך להחליף תיבת הילוכים.

כדאי מאוד לבדוק קודם במכון מקצועי להילוכים אוטומטיים ויתכן שניתן לשפצה או שיש תקלות אחרות בכלל.

בתיבת הילוכים משומשת, מפרוקי רכב, קשה לדעת מה מצבה הטכני וכמה זמן היא עוד תתפקד כראוי.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למכון טוב לבדיקת התקלות ו/או תיקונן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני ממש מקווה שאפשר יהיה לתקן את זה ולא להחליף לתיבה חדשה(יש לי הרגשה פשוט שחדשה תעלה כמה אלפים נחמדים)

ואני מראשון לציון.

תודה על העזרה :-D

פורסם

כמה מכונים טובים:

1. חבר הפורום ספי או שותפו יניב ב"י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דודו מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת, 03-9303488

או לספי 057-3868964 או ליניב 057-4561723.

2. "סופר גיר" שברח' ישראל בק 41 ת"א, טל' 03-5618686 לאהרון או עוזי או איל.

3. "גיר רון" שברח' שניצלר 16 יפו, 03-6819380 לרוני.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בוקר טוב

לפני כל דבר ולפי מה שמתואר כאן

כדאי לבדוק את תקיניות הכבל בין הידית לתיבת ההילוכים

ולתת מבט מלמטה על תושבות גיר/ מנוע

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

ברור שיש לנו פה בעייה במנגנון ההילוכים כולל ההתקן של נצרת ידית ההילוכים, לגבי המכה שנשמעת בהעברת הידית מ-P ל-R , פה יתכן ויש תושבת פגומה או בעיית לחץ שמן גבוהה בגיר רק ב-R , כמובן שיש אפשרות של בלאי גבוה במע' ה-R (מע' פלניטרית, מצמד וכו').

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...