Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOLTIJET מה אומר...

רז לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הדוקטו של העבודה (חדשה 2008 )ושמתי לב שיש על הגריל שלה כיתוב MOLTIJET .

בחניון של המוסך המרכזי ברמת גן אני רואה בראבו חדשה (אומנם 4 דלתות) מדהימה.

הייתי בטוח שזה חללית, איזה גנטים, איזה עיצוב, גיר 6 הילוכים, טמבונים ספורטיבים ופיתאום על הגריל כתוב MOLTIJET, הייתי תוך כדי פתיחת קרטיס לרכב אני שואל את הפקיד מה פרוש המילה MOLTIJET ? והוא אומר "מאיפה לי לדעת גש לבחור בשם יוספוב והוא יודע הכל.

דקות ארוכות שאני מחפש ופיתאום הוא מופיע, שאלתי מה אומר המילה MOLTIJET והוא ענה "מאיפה לי לדעת" אתה מכונאי ראשי לא ? הוא עונה כן אז אתה עובד על המנועים האלה ולא יודע מה זה MOLTIJET ? זה כמו שתיכנס לצמפיון ותישאל מה זה גולף GTI ישר יענו בלי בעיה .

בישביל לא לצאת טיפש הוא אומר "אהה זה הזרקה " אני אומר לו בטח שזה הזרקה אבל את המזרק המציאו ליפני כמה שנים טובות למה על הדגמים הישנים לא היה כתוב MOLTIJET ? לא פיאט המציאו את האינגקטור אז למה אתם מיתגאים בזה ?

הבחור אמר לי "מאיפה נפלת עלי יש לי מספיק עבודה עזוב אותי"

שאלתי עוד כמה עובדים שראיתי בסביבה ואף אחד לא ידע לענות.

הקיצר יש מישהוא שיכול להסביר מה אומרת המילה MOLTIJET

אני לא ישן בלילה.

רז...

פורסם

דבר ראשון, חוסר השינה גורם לך לכתוב עם שגיאות. לך לישון, אחרי שתקום אני מניח שתדע שהמנוע שראית הוא MULTIJET :wink:

ועכשיו לענייננו:

המנוע הנ"ל הוא מנוע הטורבו-דיזל של קונצרן פיאט, העובד בטכנולוגיה של מסילה משותפת.

ניתן להשיגו במגוון הספקים ונפחים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדור השני של מנועי מסילה משותפת של פיאט ("ה-JTD החדש").

אגב, יצא לי לראות את הבראבו באיטליה בקיץ האחרון וממש התפעלתי מהרכב. יש לה 120 או 150 כ"ס (מדובר על הדיזל), וניתן להבחין ביניהם לפי הכיתוב. בגרסה החזקה יותר האות J צבועה בכחול (Multijet)?

פורסם

GOLF צודק.

השיפור לעומת הדור הקודם הוא בכך שהזרקת סולר היא רב שלבית, כלומר ככל פעימת עבודה מוזרקות כמה מנות קטנות של סולר (מי, שבא לו להיסתלבט על המשפט הזה, שיתאפק:shock:) במקום מנה גדולה אחת.

שיטה זו אמורה ליעל את תהליך הבעירה ולהשיג הספק וחיסכון משופרים.

פורסם

אנשי המוסך המרכזי של פיאט... אני לא יודע אם זה עצוב או מצחיק.

אם תסכום את מנת האיי קיו של כל עובדי המוסך הזה, לא תקבל רמת משכל של תוכי.

• תוכן חדש...