Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ספורט בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתעניין בלהשכיר רכב ספורט למס' ימים בארץ..

האם זה אפשרי בכלל?

מה העלויות?

מה האפשרויות?

תודה, שי.

פורסם
חשבת להתקשר לחברות השכרה לשאול..??

כן? להתקשר כמו טמבל לחברה ולעוד חברה?

מה נראה לך? שכל חברה מחזיקה איזה TT אצלה להשכרה? אין הרבה כאלו

לכן שאלתי את השאלה.

פורסם

נכון להיום ולמיטב ידיעתי אין חברה המשכירה רכבי ספורט בארץ. רכבי יוקרה (S350, יגוארים, A6 ולקסוסים) יש בכל

אחת מן החברות הגדולות. באלדן אמורה להיות קרוס-פייר (שזה הכי קרוב לרכב ספורט למרות שלא הייתי מגדיר אותה כרכב

ספורט, ולא רק אני.. האוטו הזה יצא מייצור בגלל חוסר עניין הציבור. בכל זאת, מי יקנה SLK320 ישנה בתחפושת ובמחיר כמעט זהה לSLK חדשה , Z4 וכו'). בזמנו אני יודע שאלדן הוציאה את ה2-3 יחידות שהיו לה למכירה ואין לי מושג אם הרכב עדיין קיים במלאי. במידה וכן , המחיר הוא סביב ה1200 ש"ח ליום ועליך להיות לפחות בן 24. בנוסף ישנה הגבלת ק"מ של 500 ק"מ ליום (כל ק"מ נוסף בתשלום)

Lexus CT200H

פורסם

מצאתי חברה בשם isrlimo שנותנת גם אפשרות להשכרת אואדי TT S-line ב500$+ ליום.. יותר מדי יקר דבר ראשון ודבר שני הם רוצים שהנהג יהיה מעל גיל 25 ככה שזה יורד מהפרק, בקשר לקרייסלר 1600 דווקא נשמע מחיר דיי אטרקטיבי אני אברר את זה עם אלדן.

פורסם
מצאתי חברה בשם isrlimo שנותנת גם אפשרות להשכרת אואדי TT S-line ב500$+ ליום.. יותר מדי יקר דבר ראשון ודבר שני הם רוצים שהנהג יהיה מעל גיל 25 ככה שזה יורד מהפרק, בקשר לקרייסלר 1600 דווקא נשמע מחיר דיי אטרקטיבי אני אברר את זה עם אלדן.

גם אלדן דורשים מישהו מעל גיל 24. לגבי הקרייזלר-אם אתה מחפש רכב ספורט אמיתי הקרייזלר היא ממש לא.

דרך אגב, אתה סותר אתה עצמך! אתה אומר ש500$ ליום זה יותר מדי יקר ואחר כך אתה אומר ש-1600 נשמע

מחיר אטרקטיבי? 500 דולר זה 1800 ש"ח-ההפרש הוא 200 ש"ח. 200 ש"ח זה מה שהופך את המחיר לאטרקטיבי?

מבחינת ספורטיביות, הAUDI TT S-LINE תהיה הרבה יותר מהנה מהקרוס פייר. הקרוס פייר היא פשוט פאשלה אמריקאית.

Lexus CT200H

פורסם
גם אלדן דורשים מישהו מעל גיל 24. לגבי הקרייזלר-אם אתה מחפש רכב ספורט אמיתי הקרייזלר היא ממש לא.

דרך אגב, אתה סותר אתה עצמך! אתה אומר ש500$ ליום זה יותר מדי יקר ואחר כך אתה אומר ש-1600 נשמע

מחיר אטרקטיבי? 500 דולר זה 1800 ש"ח-ההפרש הוא 200 ש"ח. 200 ש"ח זה מה שהופך את המחיר לאטרקטיבי?

מבחינת ספורטיביות, הAUDI TT S-LINE תהיה הרבה יותר מהנה מהקרוס פייר. הקרוס פייר היא פשוט פאשלה אמריקאית.

זה 535$ שזה 2100 שקל שזה כבר 500 שקל הבדל וזה הרבה.

אין אפשרות להוסיף לאלדן קצת כסף שיעשו לי ביטוח נהג חדש ?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח :rofl:

אתה נהג חדש ורוצה להשכיר רכב ספורט?

בהצלחה עם להשכיר סתם אוטו שהוא יותר מיונדאי גטס או דיהטסו סיריון - וגם זה בחברות קטנות עם אקסטרה על האקסטרה של האקסטרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה 535$ שזה 2100 שקל שזה כבר 500 שקל הבדל וזה הרבה.

אין אפשרות להוסיף לאלדן קצת כסף שיעשו לי ביטוח נהג חדש ?

היית צריך לציין מראש שאתה נהג חדש! הרכב ספורט הכי מטורף שתוכל להשכיר זה פיאט פונטו ידנית במחיר מופקע.

אף חברה לא תבטח אותך כנהג חדש על רכב ספורט (ולמעשה, על כל רכב שהוא יותר מפיאט פונטו או יונדאי גטס). כרגע המקסימום שתוכל לעשות זה לשבת ב-AUDI TT בסוכנות שלהם :roll:

Lexus CT200H

פורסם
היית צריך לציין מראש שאתה נהג חדש! הרכב ספורט הכי מטורף שתוכל להשכיר זה פיאט פונטו ידנית במחיר מופקע.

אף חברה לא תבטח אותך כנהג חדש על רכב ספורט (ולמעשה, על כל רכב שהוא יותר מפיאט פונטו או יונדאי גטס). כרגע המקסימום שתוכל לעשות זה לשבת ב-AUDI TT בסוכנות שלהם :roll:

טוב, אז כנראה שנצטרך לעבוד עם אנשים פרטיים... :arrow:

פורסם
תנסה ככה :roll:

מה תבא לסתלבטט?

יש לי ביטוח על פאג'רו והסניאנג של הההורים שלי זה לא הקטע של על לנסוע..

אני צריך אוטו ספורט למטרה מסויימת.

פורסם

לאיזו מטרה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להשוויץ מול הבנות בנשף סוף יב'? כאילו דהה.. ? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...