Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן זה חוסך ! אתה רק צריך לעשות שקלול אישי שלך לגבי כמות הדלק שתחסוך מול עלות ההתקנה שנעה בין 6000 ל- 8000 ש"ח תלוי בכמות בוכנות במנוע ובמקום ההתקנה. בסך הכל המחירים די דומים בין המתתקינים.

אני הסבתי מנוע 3.5 לגז ואני חוסך בערך 40% שאצלי זה כמעט 1000 ש"ח בחודש חסכון

מה שכן רק אלוהים יודע אם ומתי יכולה המדינה שלנו להשתגע ולהטיל מס אגרת רישוי על רכבים מונעים בגז (מה כשלעצמו מטומטם שהרי הם מעודדים סביבה "ירוקה") ולדפוק את כל עניין הכדאיות בנושא.

מבחינת הספק המנוע אין כמעט הבדל והם גם מחוייבים במחינת משרד התחבורה בלא יותר מ-10% הפרש בהספק מוכח ע"י בדיקת דיינו. שאם לא לא יינתן אישור משרד התחבורה לרכב !

זה ככה בגדול ...

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

במכונית הנוסעת הרבה ק"מ החזר עלות התקנת המע' יהיה מהיר מהחסכון בעלות התדלוקים ואח"כ יתחיל להווצר ה"רווח" בעלויות התדלוק.

לפי מה שכתבת, רק הנסיעות שלך היומיומיות של ירושלים-ת"א וחזרה מהוות כ 34000 ק"מ בשנה כך שהחזר השקעת עלות ההתקנה יהיה מהיר.

פורסם

יש לי מונדאו 2004 כבר שנה וחצי.

אוטו נפלא רק זללן לא קטן אם לוחצים אותו.

סה"כ מאוד מומלץ.

לגבי מע' גז לרכב הזה במוסך שבו עשיתי טיפולים ראיתי בשני הטיפולים שעשיתי שתי מונדאו עם בעיות שנגרמו בראש המנוע עקב מע' גז.

יתכן מקריות,יתכן מע' גז לא תקינה.

יתכן שהמנוע הזה בעייתי בנושא.

(דרך אגב זה מנוע של מזדה 6)

פורסם

(דרך אגב זה מנוע של מזדה 6)

מה זה ? ומאיפה הבאת את הנתון ?

המזדה מיוצרת ביפן

המונדאו הזו מיוצרת בבלגיה .

• תוכן חדש...