Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

קראתי המון שירשורים בנושא ממיר קטליטי וגם המון דעות שונות וחולקות,ועכשיו לגביי הדילמה שלי והיא:

הרכב שלי רובר 216 קבריולט מנוע הונדה חיישן חמצן נמצא לפניי הממיר על הסעפת (שנת 94 לא חייב ממיר בטסט)הרכב עם ממיר מקורי(נבדק) ז"א בן 14 שנה ,בטוח שהוא מזהם אז כבר לא משנה אם אני ינסע עם ממיר או לא(מבחינת זיהום האויר) ויש מצב שגם כבר סתום, הדילמה שלי היא כזאת:

1.הורדת ממיר ובמקומו להעביר צינור באותו קוטר של הצנרת- בשירשורים קודמים חלק אמרו שיהיה רעש חזק וחלק אמרו שלא.

2.הורדת ממיר ובמקומו נקניק?

3.ריקון ממיר והחזרתו - הבנתי שהחומר שם מסרטן אפשר לעשות לבד בבית בזהירות?

4.העברת צינור בתוך הממיר?- חושש שירעיש

5. לקנות ממיר חדש וזה לא בא בחשבון יקר ליייי!-שוב יקר לי!

אני לא מחפש רעש ולא ירידה בביצועים,אז על איזה דרך ללכת?

אני אשמח לקבל תשובות ממביני עיניין וממנוסים.

פורסם

הוראות לרשימת כותרת:

אנא, כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

ההנהלה-דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כתבתי למעלה שהממיר בן 14 שנה ויכול להיות שהוא כבר סתום אז הגיע הזמן להעיף אותו,

והמטרה שלי שהמנוע יעבוד בריא.

פרקתי את הממיר לא ראיתי משהו חריג, חורים,פיח,שברים,(לא שאני מומחה בבדיקת ממירים) הסתכלתי בפנים ראיתי רשתות וקצת את הצד השני,

אייך אפשר לדעת אם הוא סתום או לא?

פורסם

mush התכוונת לשלישי,ראיתי את האיור הזה וחשבתי עליו כעל הכי טוב,לקחת צינור לחורר אותו ולהכניס אותו בתוך הממיר מקווה שזה לא יגרום לרעש.

פורסם

ממיר תחליפי חדש יעלה פחות מ1000 ש"ח כולל הרכבה , לא חבל על הבריאות שלך (במיוחד אם תתעסק בממיר - חומרים מאוד לא בריאים) ועל הבריאות של כולנו?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז אפשר לרוקן את הממיר ולא יהיה הרבה רעש כ הממיר משמש גם כמעין דוד אמצעי.

רק תיזהר לא לנשום את את החומרים שיש בממיר ז"א לשים איזה בד אז לרוקן.

פורסם

אני לא בטוח בכלל שהחומרים מסוכנים לנשימה ולא למגע (כי למיטב הבנתי זה לא נכון). בכל מקרה אני לא מבין על סמך החלטת שהם מסוכנים לנשימה וגם המלצת על שיטה להימנע מהנזקים (במידה ואכן מדובר בנזק נשימתי) שרק אלוהים היה יכול לעזור אם היו מתעסקים החומרים מסוכנים לנשימה באופן זה. אפשר לא להגיב אם לא יודעים.

תרכובות הרודיום-פלדיום שבממיר יכולות להיות מסוכנות ומסרטנות וכן יכולות לא להזיק כלל (הכל תלוי בתרכובת). מאחר ואף אחד מאיתנו לא עשה מחקר בנושא ולא הציג מידע מפורש אני מציע לשמור מרחק גדול ולא להתעסק עם הממיר כלל.

לפותח השרשור, זה שהרכב שלך לא מחוייב בממיר, וזה שהממיר כרגע לא מתפקד (שגם זה לא ברור) לא אומר שאתה צריך לוותר עליו או על החלפתו ולזהם את הסביבה , לדעתי זו חשיבה לא נכונה.

פורסם

אתה צודק , לא הייתי צריך להגיב ולתת לבחור להיסתכן עם חומרים שהם "אולי" מסרטנים.

פעם הבאה אני לא אגיב ושיהיה לו לבריאות.

גם אסבסט ברוב הצורות שלו לא מסרטן , אתה היית רוצה להמשיך לגור בבית עם קירות מאסבסט?

כי בתצורה של קיר שלם הוא כנראה לא מסרטן....

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היום הלכתי לאגזוזן עם הממיר ביד לדעתו הממיר במצב טוב, אין שברים פנימיים הוא אומר שהרשתות קצת מלוכלכות בפיח,

שאלתי אותו לגבי הכנסת צינור לתוך הדוד, הוא אומר שזה לא ינטרל את הרעש צריכת הדלק תעלה וחיישן חמצן עלול להשרף כתוצאה מזרימה גזים מוגברת, ומה שכן ההספק יעלה במקצת ,לקחתי את הכל בע"מ,הקפאתי את המצב ניקיתי את הממיר עם לחץ אויר יצא קצת פיח וחלקיקים כאלה נזהרתי לא שאפתי..החזרתי את הממיר לרכב ווואלה היה שיפור בסחיבה המומנט השתפר במעט,וזה לא פסיכולוגי...

• תוכן חדש...