Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס... אוטומטית/ רובוטית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל יודעי הדבר,

אני מחפשת רכב, ודי נעולה על הסיריון. אתמול יצא לי לעשות עליה סיבוב ומאוד התאכזבתי מהפנים שלה, מהעיצוב , מהפשטות ובמיוחד ממוט ההילוכים המזעזע.

אבא שלי ממליץ לעבור ליאריס... ואני שואלת את שאלת מיליון הדולר - האם התיבה ביאריס היא רובוטית או אוטומטית??

המליצו לי יודעי דבר (אני מקווה שהם לא :) ) להתרחק מהיאריס בגלל שיש לה תיבה רובוטית שלא מעבירה הילוכים בצורה חלקה...

זה מוזר לי - כי אני עד כה שמעתי רק המלצות חמות על היאריס, ולא על בעיות עם התיבה ונהיגה לא חלקה , ומלבד זה - במחירון של לוי יצחק אני ראיתי מחירים רק לתיבה אוטומטית...

יכול להיות שיש לה תיבה רובוטית רק לשנים מסויימות? או לתת דגם מסוים?

תודה מראש לעונים,

אסתי

פורסם

לדגם החדש של היאריס יש תיבה רובוטית גרועה למדי,וחבל כי זו סה"כ מכונית סופר מיני חביבה מאד.

ליאריס הקודמת היתה תיבה אוטמטית רגילה.

בכל מקרה,אם החלטת לשים את יהבך על היאריס,בצעי נסיעת מבחן ארוכה וממצה,ותוכלי להתרשם בעצמך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וגם למזדה 2 מנוע חזק יותר. בהחלט היא עדיפה על יאריס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המאזדה 2 אולי טובה יותר... אבל היא גם יקרה הרבבבבבבבבההההה יותר :roll:

אני מתכוונת לרכוש רכב יד שנייה, שנתונים 2000-2002.

מישהו יודע מאיזו שנה היאריס יוצרה עם תיבה רובוטית ולא אוטומטית רגילה?

פורסם

ככל שידוע לי באותם שנים התיבה הייתה אוטומט רגיל (הידראולי) ולא רובוטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדגמים החדשים יותר, כמדומני משנת המודל 2007.

בכל מקרה, הצורה החיצונית של הרכב שונה לחלוטין. אי אפשר להתבלבל, גם במראה וגם באופי הנסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תיבה רובוטית מ-2007.

בשנתון שלך זוהי תיבה אוטומטית סטנדרטית.

JLoist, זו היתה תיבה חצי אוטומטית לא רובוטית.

פורסם
הייתה תיבה רובוטית גם ביאריס דור 1, בדגמים עם מנוע 1,000 סמ"ק. בדגמי ה-1,300 הייתה תיבה אוטומאטית.

נכון , התיבה היתה רובוטית ב-1000 סמ"ק אבל התפעול היה ידני לחלוטין , בדיוק כמו בגיר ידני.

פורסם

אסתי - רק אל תצפי לאיכות פנים מרשימה ביאריס מהמודלים המדוברים. היא אמנם מעוצבת באופן מיוחד ופרקטי מאוד, אבל איכות החומרים בסיסית והתחושה מאוד אפורה ולא איכותית ביחס לסטנדרטים של היום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודעת שביאריס גם אין איכות פנים מרשימה ביותר אבל אני ממש ממש מקווה שזה לא יהיה גרוע או גרוע יותר מהסיריון CZ.

מישהו יודע אולי מבין שניהן איזו יותר מרשימה מבפנים??

אם למישהו יש תמונה של היאריס מבפנים אשמח אם יוכל להעלות אותה... חרשתי על הגוגל תמונות ולא מצאתי את התמונה המדוברת :roll:

תודה תודה,

• תוכן חדש...