Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מנוע 1.6 בנזין.

ראשית, מבוא על איך אני מתניע את הרכב בבוקר, כי זה רלוונטי: מזיז את הסוויצ' ל ON, מחכה 2 שניות, מניע, מחכה כחצי דקה, מתחיל נסיעה רגועה מאוד עד שהמנוע מתחמם.

לפני כחודש, באותו נוהל רגיל הנעתי, שמתי D והורדתי ארמברקס, הפנתי הגה שמאלה, וינקר, עזבתי את הברקס וכששמתי גז המנוע כבה. שחכתי לציין כי מדובר בתיבת הילוכים אוטומטית. הנעתי שוב והכל היה בסדר. באותו היום נסעתי למוסך והוחלפו סלילי הצתה. מאז פעמיים קרה שההתנעה לקחה הרבה זמן (ההתנעה עצמה, במקום 1-2 שניות, לקחה כ 3-4 שניות) תוך רעשים של קרטוע\גמגום. פעם אחת אחרי ההתנעה הטורים לא עלו והייתי צריך לשים טיפטיפה גז כדי לשמור עליהם בכ 1K סל"ד. חשוב להזכיר כי שלושת המקרים קרו בבוקר (להזכירכם חורף) וחוץ מההתנעה עצמה אין עוד בעיות.

עכשיו המנוע כבר לא מתכבה, רק מדי פעם התנעה לוקחת זמן. צריך ללכת למוסך ?

פורסם
יכול להיות שצריך לבצע ניקוי למצערת ולמנוע הצעדים

השאלה פה היא האם זה הכרחי

כי עם עוד 2 שניות ורעשים לא מחמיאים בהתנעה אני יכול להסתדר. אבל אם זה סימפטום של בעייה אחרת\יכול לגרום לבעיה אחרת - ציין זאת ואני אפנה למוסך.

תודה על העזרה.

בנוסף, חשוב לציין שחוץ מהבעיה המפורטת שהופיעה מספר פעמים, אין בעיות נוספות.

פורסם

אז בינתיים תישאר ככה, ובזמן שהמנוע עומד להתכבות, שאתה מנסה להחזיק אותו על1K סל"ד, אל תתערב!

תן למחשב לבד לנסות לתקן את הסל"ד סרק, אל תילחץ על הגז כדי לעזור למנוע לא להתכבות.

ואם המנוע מתכבה, אז יש בעיה וצריך להתחבר לסורק תקלות(סקנר) ולשלוף את קוד התקלה.

את זה עושים במוסך מורשה במיקרה שלך בצ'מפיון או מוסך המתמחה לרכבי VAG

פורסם
אז בינתיים תישאר ככה, ובזמן שהמנוע עומד להתכבות, שאתה מנסה להחזיק אותו על1K סל"ד, אל תתערב!

תן למחשב לבד לנסות לתקן את הסל"ד סרק, אל תילחץ על הגז כדי לעזור למנוע לא להתכבות.

ואם המנוע מתכבה, אז יש בעיה וצריך להתחבר לסורק תקלות(סקנר) ולשלוף את קוד התקלה.

את זה עושים במוסך מורשה במיקרה שלך בצ'מפיון או מוסך המתמחה לרכבי VAG

הבנתי, תודה רבה !

• ספונסר פורום
פורסם

דבר ראשון ברכב שלך אין סלילי הצתה נפרדים ולכן אני

מניח שהחלפת את חוטי ההצתה ולא את סלילי ההצתה .

לעינין התקלה ,לפי התופעה שאתה מדבר קרי דעיכת הסלד

בבוקר +רעש מסויים בפולו אוטו ,אני מאמין שאתה זקוק לניקוי

מצערת וכיוון בסיסי אני מאמין ששם הבעיה שלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...