Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו קוניאצקי אז מה אתה מנסה להסביר לנו פה?

ש50 בערך מחפשים סיר בשר חדש מול 2000 אחרים?

זה בדיוק מצבכם לא?

שיר של קלפטר:

"מי ינצח, מי ייצא מובס?":shock:

מירוצי מכוניות

פורסם

פינת הדיווח היומי:

היום כנראה יהיה יום המפתח. די ברור כבר מה יהיה הרכב ההתאחדות ולמרות זאת יש מי שעושים ריצות אחרונות וטלפונים אחרונים גם במחיר פנייה לגדולי "אויביהם". הרשות כמו רשות - מושכת את הזמן עד הקצה - יוסי, עשית לנו כבר התקף לב.

אני קורא לכל הספורטאים: היום ואולי מחר - תעמדו בפני החלטות שתצטרכו לקבל - אנא - עזבו שמועות - עזבו הכפשות - החליטו עם מצפונכם בלבד - מה טובת הספורט. לחבריי הפורשים מהראלי אומר רק זאת: בידקו מה התרחש היום בשמכם - מי הבטיח הבטחות למי בשמכם (פתאום דני לוי כן מקובל עליכם? עד לפני ימים ספורים הוא היה מוקצה מחת מיאוס בעיני מי שמוביל אתכם! פתאום הוא בסדר?) הכל כשר בדרך להתאחדות? שכל אחד יחליט בעצמו - ולא יהיה מובל!

מחמת הכבוד אני לא מפרסם פה את אירועי היום - עוד קצת איפוק.

קשה... קשה...

ממש לידת עכוז - לידת ההתאחדות הזו...

אלון

פורסם

נו... מאז שאני ודני לוי התחרינו באשקלון, עברו יותר מ 20 שנה ...

אפשר להתחיל לברך ולהכין רכב ??? :-P

ליאור ב.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ממש לא!!

ליאור

זה תמיד האיש הנכון במקום הנכון

תספור!

14.12.05 עבר החוק

המדינה התחייבה ל9 חודשים לתקנות

כמה עבר מאז?

תגיד לי אתה

מירוצי מכוניות

פורסם

אולי נתחיל להכין, נראה מי יקדים את מי ... יש מהמרים ???

מקסימום, הבת שלי שהחודש מלאו לה 10, תוכל להתחיל להתחרות כשהיא תקבל רישיון (אם יהיה כבר חוקי להתחרות)

"מוות לשיעמום"

פורסם

היום בערב מסתיים המועד האחרון למגעים בין כלל הענפים (לבקשת ברוך טולדנו מהראלי רייד - הסכמנו ב IRDA לחכות עם המהלך שלנו עד להיום בערב). בערב תתקיים ישיבת ועד IRDA לאור מה שימסרו לנו מהראלי רייד והעבירות.

המהלך שאני ניסיתי להעביר הוא: הליכת הגוש המשותף שהולך עם IRDA עם הגוש שגיבש הראלי רייד - התקנון של ההתאחדות בבסיסו מקובל על כל הגורמים הללו וכך גם הקווים הכלליים כאשר הכוונה לאפשר לפורשים לחזור ל IRDA. לצערי עד אתמול לא הצליחו בעמותת הראלי רייד והעבירות לגבש אצלם הסכמה למהלך זה - אני מקווה מאוד שהיום כן. ההתנגדות היא בעיקר של הפורשים (פתאום נולדה "ביצה" חדשה - ראלי לחוד וראלי ספרינט לחוד) - דעתי בעניין ידועה - ראינו כמה רכבים מגיעים לאימון ראלי לחוד וכמה לאימון ראלי ספרינט לחוד - אין היום מקום לפיצולים ולדעתי האגו עלול להרוג את ההתאחדות לפני שקמה, מה גם שראלי דומה למשהו אמיתי ביצעו בארץ פעם אחרונה לפני שנים בראלי ערד וראלי רמה"ג - מאז היה נאדה.

אם לא יהיו הבנות בין כולם עד היום בערב - ב 15 למרץ (עוד כמה ימים) יו"ר רשות הספורט (שפר) קבע שיודיע את החלטתו - נקווה שיעמדו בזה. אני מבטיח מחר בבוקר מסירה של הפרטים שבידי. אם יהיה צורך - ב 15 אפרט פה את כל המהלכים שהתבצעו בימים האחרונים - כמו שכבר כתבתי - כל הפרטים!

באמירה אישית אני חייב להגיד שעברתי בחיי מספר מו"מ לא קטן - פעמים אף על דברים חשובים בהרבה, רגישים בהרבה ושהיה מעורב בהם כסף גדול יותר - כיעור כזה - עוד לא נתקלתי.

אני מקווה שאם לא תהינה היום הבנות - יוסי ניסן ושפר יחתכו את הדברים - כמו שחובתם החוקית לעשות ויותר חשוב, כמו שהאינטרס של הספורט המוטורי מחייב לעשות.

אלון חלווה

פורסם

אלון, למרות שאני כבר שנים לא ב"ברנג'ה" התחרותית ולא מכיר את הפוליטיקות, אני מה-זה-מבין-אותך !!!

לדעתי, אחרי כל כך הרבה שנים של שיתוק הספורט המוטורי במדינה, הכי חשוב זה להחליט ולרוץ קדימה, פחות חשוב מה ההחלטה.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

הרשות החליטה בינתיים לא להחליט...

מנהל מינהל הספורט (שפר) ינסה ככל הנראה לעשות ניסיון אחרון לגישור על הפערים (כמעט כתבתי בין הצדדים - אבל אין באמת צדדים - תכף אסביר). אם לא יצליח - אז.... אני לא יודע במה עוד הוא יכול לאיים... להזכירכם - כבר יוסי ניסן הציע הצעת פשרה שהתקבלה על ידי הצדדים ולמחרת - צד אחד (איש אחד או גג שניים - ולכן אין צדדים באמת) חזר בו. במכוון, אני משמיט בינתיים שמות. דגש על בינתיים!

לי אישית, חבל מאוד על חוסר ההחלטיות של הרשות - תמונת המצב ידועה להם ולדעתי (האישית: אני מדגיש) היו צריכים לחתוך את הנושא!

כרגע 8 (לפי ספירה שלי) או 11 (לפי דברי סרוגו בפעם האחרונה שפגשתי אותו) או 18 (כמו שהוא מסר ליו"ר רשות הספורט) "ספורטאי ראלי" מחזיקים את הספורט המוטורי בביצים.

בטח ההודעה שלי תגרור תגובות - אבל לי אין עוד כוח להסתיר... - אז מי שיפתח פה פנדורה שידע - אני אגיב בלי לצנזר את עצמי!

בספר דברי הימים של הספורט המוטורי (לפחות בנוסח שאני מכיר) יזכרו אלו שהכשילו את המהלך לדיראון עולם! לא רק אלו שהוליכו... גם אלו שישבו על הגדר ונתנו בישיבתם זו רוח גב למהלכים הפסולים שבוצעו סביב הסיפור הזה.

עוד רבות יסופר על כך - אני בטוח.

אלון חלווה

פורסם

מה שאותי מפליא - איך כל אותם "סו-קולד" עיתונאים - לא פתחו את פיהם עד כה.

כולם שומרים על יחסים טובים עם כולם - "אולי בעתיד נזדקק למישהו..."...

במדינה מתוקנת - הסיפור הזה היה מרוח כבר ממזמן בפני הציבור - כש"גיבוריו" מופשטים במלוא מערומיהם...

כולם יודעים - כולם שותקים!

עצוב,

אלון חלווה

פורסם

אלון

זה ציטוט מהודעתך הראשונה בתרד הזה

הערה חשובה - שירשור זה נפתח ע"מ לידע אותכם בזמן אמת (וראשונים) על התפתחות משמעותית זו.

אני אצנזר שירשור זה ברצחנות - כל דבר שעלול לפגוע במהלך - ימחק!!!

נא הזהרו בלשונכם ובכבודם של כל המעורבים.

בברכה, בציפייה ובתקווה,

אלון חלווה.

זה הודעתך האחרונה בתרד הזה

מה שאותי מפליא - איך כל אותם "סו-קולד" עיתונאים - לא פתחו את פיהם עד כה.

כולם שומרים על יחסים טובים עם כולם - "אולי בעתיד נזדקק למישהו..."...

במדינה מתוקנת - הסיפור הזה היה מרוח כבר ממזמן בפני הציבור - כש"גיבוריו" מופשטים במלוא מערומיהם...

כולם יודעים - כולם שותקים!

עצוב,

אלון חלווה.

בתחילת התרד הזה ביקשת לתת לכם פסק זמן ושקט כדי להשלים את המהלך.

בסופו אתה שואל למה אנשים לא פותחים את הפה .

רק אתה שהיית שם וניהלת את המגעים נדרש להביא בפני מי שלא היה שם את הדברים .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...