Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדלקה נורת מצבר וההודעה alternator workshop

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא גולף v5 שנת 2002

אתמול בלילה שהנעתי את הרכב נדלקה נורת המצבר ולאחר דקה ההודעה alternator workshop עכשיו אני מבין שהאלטרנטור הוא הגורם לבעיה כי הוא לא מטעין את המצבר. השאלה שלי היא האם לנסוע ככה למוסך ולקחת סיכון שהמצבר יגמר בדרך או שעדיף פשוט להזמין גרר ?

וגם במקרה שיגידו לי שהאלטרנטור גמור אז יש אופציה לשדרג אותו למשהו רציני יותר ? (כמובן גם להחליף למצבר גדול יותר) כי ראיתי בשרשור אחר שהציעו למישהו לעבור לאלטרנטור של מנועי דיזל כי הוא חזק יותר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם תמשיך לנסוע תגדיל את הנזק.

יכול להיות במצב העניינים הנוכחי שרק האלטרנטור פגום.

אם תמשיך לנסוע אתה עלול לרוקן לגמרי את המצבר כיוון שלמעשה אין טעינה ברכב.

בסופו של דבר,אם תמשיך לנסוע תיאלץ להחליף אלטרנטור ומצבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אין כלל טעינת זרם מהאלטרנטור אז אתה נוסע עם המכונית "על חשבון" המצבר וזאת עד לפריקתו.

אם האלטרנטור פועל בתפוקה חלקית ועדיים טוען המצבר במעט זרם אז טווח הנסיעה יהיה ארוך יותר.

האם בדקת שהרצועה המניעה האלטרנטור תקינה ושלמה?.

אם הרצועה תקינה והמרחק אל המוסך אינו גדול, אז סע אליו ללא הדלקת אורות ושימוש בצרכני חשמל מיותרים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אשמח אם תוכל לכוון אותי קצת , איפה נמצאת הרצועה?

שהרכב נמצא בניוטרל הטורים גבוהים יותר מבדרך כלל

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תניע את הרכב וחבר מד-מתח על-פני קטבי המצבר, המתח צריך להיות בדיוק 14-13.8 וולט.

במידה ואין ברשותך מד-מתח את מוזמן לקפוץ אלי לבדיקה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם המתח יושב על 14 זה אומר שעדיין יש קצת טעינה?

האם נסיעה במצב שלי יכולה לגרום נזק לאלטרנטור או לרכיב אחר? (אני מודע לזה שהמצבר יכול להיגמר )

פורסם

הרצועה נראת תקינה לגמרי והיא "רצה" כרגיל

פורסם

עדכון

היום בבוקר ניסיתי להניע , המצבר היה ריק לגמרי הזמנתי את ממסי (יש ביטוח שישלם להם) הטעינו לי את המצבר ונסעתי למוסך לפי איך שהיה נראה שהטענו את המצבר המצבר תקין לגמרי והאלטרנטור גמור

אלטרנור חדש לגולף v5 (דגש על הדגם) יעלה סביב ה3000-4000 ואפשרות שיפוץ האלטרנטור הישן לא ניראת מבטיחה (נאמר לי כי את האלטרנטור הספציפי הזה לא כדאי לתקן)

פורסם

תשפץ את האלטרנטור או סע למוסך רון שהינו חבר הפורום ואולי הוא ישיג לך אלטרנטור תוצרת סין או משופץ בחצי מחיר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...