Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונקו 2008 בככר הקזינו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אני מצטער על הרמת דיון שכזה בפורום הזה, אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר ובסך הכל זה נועד לחברים שמתעניינים בספורט מוטורי.

במקור חשבתי על מונקו בשנה הבאה, כאשר בשאיפה, תקווה ותפילה נהנה ממכוניות עם פחות אחיזה אוירודינמית ויותר מכנית, אבל גם השנה עושה רושם שביטול מערכות העזר ובמיוחד ביטול בלימת המנוע, החזיר את ההגה לידי הנהגים ואם יש מקום לבחון את זה, אז זה במונקו. לכל המקדים - אני מארגן חבילת טיול קצר למירוץ במונקו השנה. טיסה ביום חמישי וחזרה ביום שני.

גולת הכותרת כמובן הם כרטיסים נדירים (בהתרעה שכזאת) לטריבונה על ככר הקזינו למירוץ וכרטיסים לטריבונה החדשה שעל הבריכה ביציאה מהשיקיין המהיר שם. הנה לינק לאתר של המירוץ. יש שם אפשרות לחזות במראה פנורמי מכל טריבונה. הטריבונה של ככר הקזינו היא B ושל הבריכה היא M. לשבת לפני שמסתכלים.

http://www.formula1monaco.com/GP/Page/index.aspx?param=21

למרות שמדובר במונקו עבדתי קשה בכדי למצא מציאות, אם כי מאחר שמדובר במונקו, קשה לקרא לזה זול... חשוב להבהיר שאני מרים פרוייקט כזה מתוך אהבה ולא למטרות רווח...

הכרטיסים הנ"ל למירוץ יוצאים 500 יורו. המלון בניצה עולה 90 יורו לאדם ללילה (לדעתי שיא חדש של מציאה - שברתי את השיא הקודם של מונזה 2006) והטיסות תלויות במתי נזמין ואם יהיה מקום בכלל... בעקרון אנחנו מדברים על 500 - 600 דולר.

בכל אופן, יש לחץ עם כרטיסי הטיסה. חייבים למהר וכל הקודם זוכה. מי שרציני ומעוניין, שיתקשר אלי ל 0547671404 או למייל שלי.

פורסם

האמת שהרצתי את הרעיון בין כמה חברים בימים האחרונים..

ומה שמפליא אותי (מאוד!) זה המחיר של המלון ללילה. אתה בטוח שזה המחיר ללילה בתאריכים של המרוץ?

ושם המלון זה "בניצה" או שהוא נמצא בעיירה בשם "ניצה" שסמוכה למונטה-קרלו ?

כי המחירים שאני מצאתי היו הרבה (הרבה הרבה הרבה) יותר גבוהים (בערך פי 10 עד פי 50).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מלון בניצה העיר (ניס). מדובר במציאה לא הגיונית עם הרבה יותר מזל משכל. לא סתם אמרתי ששברתי שיא אישי (40 יורו ללילה לאדם במלון חדש במונזה). אם היו לי עוד חדרים הייתי עושה "מכה" של ארביטראז' :wink:

מה שכן, מדובר במלון 2 כוכבים בסיסי, אבל סמוך לרכבת, כך שאפשרי שכל הטיול יהיה ברכבות. מרסי - ניס - מונקו.

ומה לגבי מחירי הכרטיסים? כרטיס לטריבונה B נע בין 500 - 800 יורו וזה SOLD OUT. השגתי ב 300. הכרטיסים לטריבונה M בדירוג (שבת) נרכשו ישירות מאתר המירוץ - 200 יורו - ולכן אין בהם עלויות נוספות.

פורסם

שנה שעברה חשבתי על דבר דומה, אני חייב להזהיר מראש! המון חברות מציגות באתר שלהן טיסות ומלונות פנויים במונקו לתאירכים של ה-GP, ואז אחרי שאתה מתחיל להתעניין מסתבר שבכלל אין לא מקומות בטיסה ולא מקומות במלון כי הכל תפוס כבר חצי שנה מראש לפחות!!!ואז מתקשרת אליך נציגה נחמדה ומתחילה לנסות לשכנע אותך לקנות חבילות או כרטיסים למקומות אחרים...

מומלץ לבדוק 1001 פעמים על מקומות פנויים בטיסות ובמלונות בתאירכים האלו, כי כל המלונות ברדיוס של שעה - שעה וחצי נסיעה ממונקו מוזמנים חצי שנה לפני. לדוגמא מה שאני בסוף מצאתי פנוי לתאריכים של הGP זה מלון בקצה של ניס שנראה כמו ההוסטלים של הפועלים הרומנים בטיילת בת"א במחיר של מלון 4 כוכבים, ולכן העדפתי לשנות כיוון ולסוע למקום אחר ולדחות את מוקו לפעם אחרת שבא יהיה לי יותר זמן להתארגן ולסגור את המקומות והכל מראש.

ומי שכן מוצא כרטיסים ומקומות לא לשכוח לצלם ולהביא לנו תמונות שנזיל עליהן ריר... 8)

45745qt4.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...