Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום,אני לא מבין למה לעזאזל אין שוק ואין היתעיינות בסובארו לגאסי למה השוק הישראלי בורח מהרכב הזה הרי מדובר ברכב מפואר בגירסת הGL בלבד חזק מנועי 1.8 2.0 וכמה יחידות בודדות של 2.2 שזה רכב פצצה לדעתי רכב מרווח מזגן מקפיא שאפילו במכוניות החדשות אין רמה של קירור כזאת רכב יפה לדעתי חלקים זמינים תמיד מרווח חלקים זול מאד בטיפולים שוטפים אז אולי תוכלו להסביר לי למה אין שוק לרכב הזה למה הוא נימכר במחירי ריצפה אפילו אים יש אחת במצב מצוין חיצוני ופנימי ואני בטוח שיש המון כאלו,טוב חברים מחכה לחוות דעתכם בנושא זה מאד מעניין אותי מה אתם חושבים על הרכב הזה הכותב הוא בעל לגאסי 1.8 דור ראשון אוטומט יפיפיה מטופלת באהבה שאפילו אים אתחתן בקרוב אישתי לא תקבל אהבה כזאת:|המשך שבוע טוב לכולם ואני מיתכוון רק ללגאסי הדור הרשון שנים 90 עד 95 .

imprza new age

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חגי,

תראה סובארו הייתה מכונית די נפוצה (הDL ) ,היום כבר יש מכוניות מתקדמות ואנשים אוהבים ללכת קדימה ולא אחורה, יש גם הרבה אנשים שיעדיפו רכב משנת 2000+ אני עדיין לא מבין למה אבל זה מה שהם חושבים!

גם אל תשכח שהרכבים האלו צריכים טסט פעמיים בשנה +אישורים(אלה של 90'),זה מונע מאנשים לרצות אותם, מצד שני אם הרכב היה אמין הסטודנטים היו קונים אותו.

זוהי דעתי ואתם מוזמנים לתקן אותי!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בעניין הכוח בשנתונים המדוברים, ה 1600 ממש עגלה, 1800 טיפה יותר טוב אבל עדיין עגלה.

מה גם שהצריכת הדלק מזעזעת.

בעניין נוחות, באמת רכב נוח ומרווח מאוד יחסית לגילו.

פורסם

כי זה אוטו כבד

מיושן

מתפרק

מתנהג זוועה

ומנועי ה2.0 וה2.2 נמכרו ביחידות בודדות והשמורות ביניהן נסחרות היטב ולא במחיר מחירון.

לעומתן ה1.6 וה-1.8 הן בדיחה, מספיקה הצצה בספי הדלתות הקדמיות [במידה והם מחוברים בכלל לרכב...] כדי להבין מה קורה שם.

ולא אמרתי כלום על הגימור הזוועתי, על הריפודים שאלוהים ישמור, על מושבים שבתור כסאות ים לא הייתי משתמש בהם, על הפלסטיקה, שאולי תשרוד מלחמה גרעינית, אבל אפילו אחריה מי ירצה לגעת בהם ואני באמת שותק כשזה מגיע ללעבור עם רכב כזה במכונת שטיפה ולקבל שפריצים של מיים וסבון לתוך האוטו ועל כל איזור הרגליים של הנהג והנוסע.

מה שכן - היה לה מזגן בן זוXה...

רון.

-הכותב לא היה בעלים של ספינה מסוג לגאסי מעולם, אבל בילה בחת מספר תלת-ספרתי של קילומטרים במושב הנהג ובמושב הנוסע, ומאחור, ובבגאז'-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למה אתה חושב שאין "שוק" ללגאסי?

לדוד שלי היתה לגאסי 1.6DL יד שניה עם 300000 ק"מ והבנאדם לא היה מוכן להיפרד ממנה. אחרי שאישתו איימה עליו בגרושין הוא קנה מאזדה 3 ומכר את הרכב ברבע שעה.

לבוס שלי לגאסי 1.6 יד ראשונה (שנת 91) עם 165000 ק"מ (סטיישן) ולא מפסיקים לשאול אותו אם הוא מוכר?

ה1.6 מבוקש מאוד (הסטיישן במיוחד) דגמי ה 1.8 קצת פחות ודגמי ה2.2 נדירים מאוד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סבבה חברים יקרים אבל עדיין אני לא מבין למה הרי זה רכב יותר טוב מרוב המכוניות בני גילו וצביקה פיק , אתה טועה תיצרוכת דלק שלי מצויינת 1ל10 עירוני ו1ל11 בינעירוני וזה כמובן אחרי שיפוץ וכיוון אצל צביקה קרבורטורים אז אני לא חושב שהדלק הבעיה וחוץ מיזה איזה רכב בגיל של הלגאסי מרווח וחזק כמוהו והכי חשוב מפואר :?:אני לא חושב שיש כזה וגירסת 1.8 חזקה מאד:viking:

imprza new age

פורסם

1-11 בינעירוני זה נחשב גרוע (אוכל כמו "אמרקאית חסכונית").

ישנם מכוניות שנת 95 ש ה-ר-ב-ה יותר נוחות (ואמינות)מהלאגסי.

אם אתה רוצה דוגמאות של רכב מפואר קח איזה אמרקאית(!)

ד"א

למה כל לאגסי שנייה שאני רואה המשקוף של הדלת מתקלף כזה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי ערב טוב ,אתה לפי דעתי מדבר שטויות איזה אמריקאית יותר אמינה מלגאסי אה:?:מאיפה אתה ממציא את זה צריכת דלק של 1ל11 זה גרוע :?:תישמע טוב זה רכב מעולה רכב חזק אמין ביותר אף אמריקאית בגיל שלו לא מגיעה לאמינות לנוחות ולביצועים שלו אני מאד מבסוט מהרכב ואים אתה בעל מרצדס כמו בתמונה שלך אז תחליף ללגאסי יהיה לך ראש שקט,ולרון אים אתה חושב שזה רכב כבד מזעזע מיושן ומיתפרק אז לפי דעתי אתה לא מבין במכוניות אני מוכן להיפגש איתך ותיראה את הלגאסי שלי תביא כל רכב ושלי יותר יפה ושמור, ואזמין אותך לנהוג בספינה שלי כדי שתוכל להרגיש מה זה לשייט בספינה חזקה ויפה תיהיה רב חובל אני מקווה שלא יכנסו לך מים ותיתרטב תרגיש מזה ספינה בעלת נפח מנוע 1.8 110 כוח סוס לעומת הסירת פדלים שיש לך.

imprza new age

פורסם
,ולרון אים אתה חושב שזה רכב כבד מזעזע מיושן ומיתפרק אז לפי דעתי אתה לא מבין במכוניות אני מוכן להיפגש איתך ותיראה את הלגאסי שלי תביא כל רכב ושלי יותר יפה ושמור, ואזמין אותך לנהוג בספינה שלי כדי שתוכל להרגיש מה זה לשייט בספינה חזקה ויפה תיהיה רב חובל אני מקווה שלא יכנסו לך מים ותיתרטב תרגיש מזה ספינה בעלת נפח מנוע 1.8 110 כוח סוס לעומת הסירת פדלים שיש לך.

אל תעלב, אני לא כתבתי את הדברים שלי בנימה אישית אלא כדי להראות לך שאולי אתה, באופן סובייקטיבי חושב שהאוטו מעולה, אבל כשבוחנים אותו בעיניים מפוכחות זה נראה אחרת.

גם אני רב הזמן חושב שהאוטו שלי הוא מלאכת מחשבת, רק שזה כנראה סובייקטיבי מאוד וקשור בסנטימנטים שיש לי לרכב ולאוו דווקא נכון באופן מוחלט.

אם אתה נהנה מהרכב - זה הכי חשוב, סע בזהירות ונהג כחוק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
סבבה חברים יקרים אבל עדיין אני לא מבין למה הרי זה רכב יותר טוב מרוב המכוניות בני גילו וצביקה פיק , אתה טועה תיצרוכת דלק שלי מצויינת 1ל10 עירוני ו1ל11 בינעירוני וזה כמובן אחרי שיפוץ וכיוון אצל צביקה קרבורטורים אז אני לא חושב שהדלק הבעיה וחוץ מיזה איזה רכב בגיל של הלגאסי מרווח וחזק כמוהו והכי חשוב מפואר :?:אני לא חושב שיש כזה וגירסת 1.8 חזקה מאד:viking:

גרסאת 1.8 חזקה????

עליתי עם רכב כזה למרכז (אני מאילת) דרך מצפה רמון, כביש הידוע ככביש בו יש עליות וירידות רבות, הרכב בקושי זז, ולא הייתה שום בעיה במנוע.

קורולה באותם שנתונים חסכונית יותר, נוחה יותר, ומהירה הרבה יותר רק עם מנוע 1600.

פורסם

לגאסי זה רכב כבדדדדדדדדד מאודדדדדדדד,

וגדול מאוד ומגושם מאוד, רוב האנשים היום קונים רכבים קטנים ובעלי נפח מנוע קטן , בגלל שיקולי דלק, ביטוח, תיקונים,בקיצור אחזקה שוטפת זולה.

היום במחיר של 17 בערך אפשר להביא רכב שנת 99 2000 , לא הכי מפואר אבל חסכוני ואמין מאוד דוגמא סיטרואן קטנה או פגו או פיאט, לא חסר מה, אבל הרכב הזה ספציפית הוא מאוד בעייתי, נפח מנוע גדול משמע צריכת דלק גדולה, סיכויים רבים לתקלות, ביטוח יקר , הכנות יקרות לפני טסט, סיכויים רבים שאיזה חלק ישבוק חיים. ולא חסר עוד מה להוסיף.

ולצורך השוואה קח את הנתונים של המנוע שלך כיום לאחר הבלאי של השנים וקח רכב חדש יותר עם נפח זהה ואפילו פחות , ותווכח לדעת שהמנוע של הרכב המודרני יותר יהיה חזק יותר למרות שנפחו קטן יותר.

אם אתה רוצה למכור את הרכב חפש אדם שמעוניין ספציפית בלגאסי מכול מיני סיבות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש ללאגסי בעיה ידוע ביצור של הגירים האוטומטיים,ובישראל כדי שרכב יצליח הוא קודם כל צריך גיר אוטומוט (כזה שעובד).

שי

פורסם
לגאסי זה רכב כבדדדדדדדדד מאודדדדדדדד, [ כמה כבד שקלת אותו?}

וגדול מאוד ומגושם מאוד, רוב האנשים היום קונים רכבים קטנים ובעלי נפח מנוע קטן , בגלל שיקולי דלק, ביטוח, תיקונים,בקיצור אחזקה שוטפת זולה.(האם אתה מודע לכך, שרכב קטן, אינו בהכרח חסכוני, והבלאי שלו גדול יותר , כי הוא מתאמץ יותר?)

היום במחיר של 17 בערך אפשר להביא רכב שנת 99 2000 , לא הכי מפואר אבל חסכוני ואמין מאוד דוגמא סיטרואן קטנה או פגו או פיאט, לא חסר מה, אבל הרכב הזה ספציפית הוא מאוד בעייתי, נפח מנוע גדול משמע צריכת דלק גדולה,(סטיגמה שהוכחה כמופרכת) (מדוע?)ביטוח יקר (רכב כזה מבוטח לרוב ביטוח חובה, וצד ג בלבד), הכנות יקרות לפני טסט, סיכויים רבים שאיזה חלק ישבוק חיים. ולא חסר עוד מה להוסיף.(איזה הכנות יקרות יש לרכב יפני מסוג סובארו לעומת רכב ארופאי למשל?),

ולצורך השוואה קח את הנתונים של המנוע שלך כיום לאחר הבלאי של השנים וקח רכב חדש יותר עם נפח זהה ואפילו פחות , ותווכח לדעת שהמנוע של הרכב המודרני יותר יהיה חזק יותר למרות שנפחו קטן יותר.

ברכב זה הוחלף המנוע לפני כחודש , למנוע מוזרק לשעבר, לאחר שעבר כ300000 ק"מ!

אם אתה רוצה למכור את הרכב חפש אדם שמעוניין ספציפית בלגאסי מכול מיני סיבות.

בישראל כמו בישראל, הסטיגמה היא רעה חולה, שאין לה מרפא ואין לה תרופה, הסטיגמה רובצת על הסיטרואן BX, מיום שנחתה לראשונה בארץ, ורובצת בשרשור זה בלבד גם על הסובארו לאגסי.

בתור בעל מקצוע, שטיפל, מטפל ויטפל בעתיד גם בסיטרואן BX, ובסובארו לאגסי, ובתור אחד שטיפל בקרבורטור של חגי, פותח השרשור, אני יכול להעיד, שהסטיגמה, שרובצת על הלאגסי בכלל, ובשרשור זה בפרט, נטולה כל בסיס עובדתי!

הרכב אינו כבד כלל יחסית אם כי מנוע ה1600 קטן עליו, ןמומלץ לאגסי בעל מנוע 1800 ומעלה.

צריכת הדלק גם לדגם האוטומטי סבירה בהחלט לדגמי 1800 ומעלה, ואני מניח שלדגמים המוזרקים, השיפור בתצרוכת הדלק גבוה יותר.

הרכב נוח בנסיעה, כסא הנהג והנוסע מרווחים ונוחים, ההגה הוא הגה כח ברוב הדגמים קייצת נעילה מרכזית וחלונות חשמלים מובנים במקור, המזגן מעולה ומקפיא, ויחסית למחירו הוא נחשב לזול מאד יחסית , ללא כל סיבה הגיונית.

כל מי שכתב בגנותו של הרכב ניזון מתדמית שיצרו לו, ולא מנהיגה אישית על הרכב.

לתדמית אין בסיס, וכפי שידוע סובארו נודע בסיסמה שלו" סעו סעו סעו סעוסובארו"!

אני כמובן מצפה לתגובות רבות בעקבות תגובתי, ואני מוכן לקבל אותם באהבה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...