Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכול החכמים שביניכם ששונאים לגאסי או נגד הרכב הזה יש לי כמה דברים לכתוב לכם,אמרתי את זה ואומר שוב אני מכבד ואמשיך לכבד את כל אחד ואחד ממכם ואת דעותיכם אבל אים אתם חושבים שאני מחפש תמיכה מכל מיני סיבות כדי שיגידו לי שיש לי רכב טוב אז אתם טועים ,אני אישית מכיר 3 נהגי מוניות קרוב ל30 שנה שהם במיקצוע וגמעו מעל 350000 קמ יד ראשונה בלי משהו מיוחד חוץ מטיפולים פלוס כמה מורי נהיגה שהחליטו להיקדם בשנים ומכרו לגאסי עים קמ גבוה בלי שום בעיה ,אני מציע לכל מי שדעתו שלילית על הרכב הזה שיבצע נסיעת מיבחן על הדגמים החזקים של הלגאסי ויוכח עד כמה זה רכב חזק מרווח אמין ונוח מהרבה קיאות או דייהסו או איזה אמריקאית למיניהם, אולי כמה מביניכם הם פשוט לא אנשים שמבינים ברכבים אחרת אני לא מבין איך רכב שיש כמותו מאות ואולי אלפים בכבישי ארצנו אומרים שהרכב גרוע, מה כולם סתומים כולם טיפשים אף אחד לא מודע לחיסרונות של הרכב אז למה כולם מחזיקים לגאסי :?:כל מי שאני שואל אותו מוכר אומר לי תגיד מה אני אקנה יותר טוב במחיר שלה :?:לסיום אני יודע מה יש לי ואיך אני נהנה ואני מבטיח לכם גם בעוד 20 שנה הלגאסי תיחיה אחרי שהרבה מכוניות יוקרה ימותו .

imprza new age

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חגי אתה קצת מגזים טוב שלא אמרת שזה רכב ספורט וזהו(!).(כולה 110 כ"ס על פי דבריך זה לא כזה טוב שהיום יש לך מקס 90 כ"ס)

הוספתי תמונה של לוח שעונים של מרצדס מחו"ל(שימו לב לק"מ!)

Foto17.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני אישית מכיר 3 נהגי מוניות קרוב ל30 שנה שהם במיקצוע וגמעו מעל 350000 קמ יד ראשונה בלי משהו מיוחד חוץ מטיפולים

350 אלף קמ כבר מנוע מת?במרצדס 500-800 שראיתי כל המוניות עדין נוסעת גם יד ראשונה נו אז?

בקיצור,אין לנו נגד במיוחד לגאסי פשוט רכב שוק מת אין מה לעשות.

פורסם

אוקיי חברים יקרים אני מבין את כוונתכםזה הרכב הכי גרוע שהגיע לישראל אנסה למכור אותו מחר בכפרים הערבים תודה על התגובות ...

imprza new age

פורסם

אחי, גם בכפרים כבר לא רוצים אותו...:wink:

ועכשיו ברצינות, אין מה לעשות בגלל החוסר שוק של הרכב.

זה קורה! קח לדוגמא את ה "אופל" שמנסיון אישי הוא רכב נוח מאוד וחזק מעל הרבה רכבים בארץ וגם אמין. הבעיה שלו היא- שאין בעיה. פשוט יש חוסר שוק!

בשביל זה אתה לא רואה אופל כל יום.

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

סבבה אחי הכוונה שלי לא הייתה באמת למכור אני מבסוט מהרכב החלפתי מנוע שעבר כמעט 100000 קמ הרכב מיתנהג מצוין חזק וזה לא ביגלל החלפת מנוע ככה שאתה צודק הבעיה שלו היא שבעצם אין לא בעיות והוא אמין ביותר, חבל שאיציק נ לא מגיב הוא יכל לתת לכולם הסבר מדיוק מזה סובארו לגאסי אני מקווה שאולי זה יקרה אשמח מאד היה לו גם דור ראשון כמו שלי ועכשיו הוא לגאסי 99 לפי מיטב ידיעתי המנוע אותו מנוע כמו שהי בשנת 90 רק שלו כרגע מוזרק ואני מדבר על נפח 1.8 .

imprza new age

פורסם

350 אלף קמ כבר מנוע מת?במרצדס 500-800 שראיתי כל המוניות עדין נוסעת גם יד ראשונה נו אז?

.

אתה כתבת את זה בצחוק נכון?

אתה באמת משווה מרצדס לסובארו?????:shock::shock::shock:

שני הרכבים הללו טובים חזקים ואמינים , אבל מרצדס זה רכב, שמה לעשות ,תכננו אותו ככה שהקילומטראז שלו יוכל להתאפס ועדיין הרכב יסע.

אבל סובארו זה ..... סובארו

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אתה כתבת את זה בצחוק נכון?

אתה באמת משווה מרצדס לסובארו?????:shock::shock::shock:

שני הרכבים הללו טובים חזקים ואמינים , אבל מרצדס זה רכב, שמה לעשות ,תכננו אותו ככה שהקילומטראז שלו יוכל להתאפס ועדיין הרכב יסע.

אבל סובארו זה ..... סובארו

אתה צודק ב100% ככה זה היה פעם!

המצב כיום שמרצדס עושה רכבים חד-פעמיים, האמינות של פעם כבר לא תהיה...

הם כנראה קלטו את הסיבה שהמוסכים שלהם ריקים...:confused:

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם
:?:כל מי שאני שואל אותו מוכר אומר לי תגיד מה אני אקנה יותר טוב במחיר שלה :?:.

וזאת ההוכחה שזה רכב טוב? זה שצריך להוסיף הרבה כסף כדי לשדרג רכב קיים לא אומר שלגאסי רכב טוב!

לא שאני מתנגד לרכב, לחבר יש אקזמלר כזה והוא מאוד מרוצה, חוץ מזה אין כמו מנוע בוקסר של סובארו. אבל עובדה, לרכב אין שוק בארץ, מכל מיני סיבות. האם זה סטיגמה? אולי חלקית כן, אבל חלק מהדברים שנאמרו נכונים בהחלט. חוץ מזה, פותח שרשור היקר, הסיבה שפתחתה שרשור הוא להבין עובדה קיימת בשוק, אז למה אתה נכנס לויקוח עם כל אחד שדעתו על הרכב לא תואמת את דעתך? אני החזקתי איביזה 93 1.5 רכב בלי שוק ועם המון סטיגמות שליליות, אבל אהבתי את האוטו ובעיני הוא היה מדהים! (רכב ראשון שלי) קיבל חלפים ושירות הכי טובים שיש, ועד עכשיו אני רואה אותו בכבישים ומתגעגע :cry:. אבל כן, היה לי מאוד קשה להסכים עם עובדה שמחיר מחירון אני לא אקבל עליו.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
נפח מנוע גדול משמע צריכת דלק גדולה

כן, מנוע אימתני של 1,800,000 מיקרוליטר עם 500 כ"א (כח אוגר) וצריכת דלק זוועתית של פיינט לשלוש מייל. כנראה פורק מקורבט :shock:, לא סתם סובארו הייתה בבעלות GM:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לחבר יש סובארו לגאסי 2.2 במצב מעולה והוא מנסה למכור אותה כבר כמה זמן ופשוט אין התענינות ברכב. זה פשוט שאף אחד אפילו לא מרים טלפון.

כאשר אני ראיתי אותה לאחרונה היא היתה במצב ממש טוב ומאז היא לא עברה תאונה. לא יודע למה אבל זה ככה.

פורסם

סובארו כבר מבינים את החוכמולוגים הישראליים, בשביל זה יצרו את האימפרזה\גרנד לאונה.

אותה הגברת בשינוי אדרת. אותם מנועים, תיבות הילוכים, חלקים וכו'... אבל מה -> "יותר אמינה" \ "יותר טובה".

עם ישראל אוהב סטיגמות ולכן זנח את הלגאסי, קנה את האימפרזה ברמות גימור נמוכות להחריד ובמחירים מופקעים - והנה, הנוסחא הישראלית שוב "ניצחה" :roll: :roll:

לי היו 2 לגאסי ובעתיד יש סיכוי שיבואו עוד כמה. אחת היתה 1.8 והשניה 2.0 (מודל 96) אותה החזקתי 3 וחצי שנים (מכרתי לפני חצי שנה) תחת טיפול מסור ורגל כבדה מאוד על הגז והברקס. הרכב הזה עבר אצלי מסע התעללות שכלל לא מעט ג'ימקאנות וקיק-דאונים בלי סוף - אבל קיבל את הטיפול הכי טוב שיכול להיות.

הרכב נמכר עם כ 185,000 ק"מ וכוחו עוד במותניו כשכל המכלולים המכאניים מקוריים ולא שופצו מעולם (מנוע, גיר, ציריות, רדיאטור, מנועי מאוורר, מע' מיזוג אויר שמעולם לא נפתחה או טופלה וכד').

השירשור הזה, שישאר כאן לנצח (הלוואי אמן), מוכיח עד כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות ועד כמה המעטפת יכולה לשנות את דעתם למרות שהמילוי אותו המילוי - ואף יותר טוב.זו לא תעודת עניות לפורום, זו תעודת עניות לאוכלוסיה הישראלית הממוצעת.

מעניין, אצלי בשתי המכוניות לא היה שום חלק מתפרק ושתיהן היו במצב חדש לחלוטין (רכבים בני 12 שנה, להזכירכם), אחיזת כביש מ-ע-ו-ל-ה ונוחות ברמה שלא נראתה כמותה במכוניות יפאניות בנות אותו דור.

לצערי הרב, המכוניות המודרניות שמייצרים היום בחיים לא יתקרבו לרמת החוזק וההשרדות של הדגמים הישנים הללו.

"מכונית כבדה" עאלק... בדקתם כמה שוקלת לגאסי 90-94 או 95-99 ביחס ל... 307 ? קורולה ? סיביק ? תחזיקו טוב טוב את הלשון שלא תיבלע לכם ברגע שתגלו את התשובות :D

תמשיכו לקנות אימפרזה 1600 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(אגב, טוב שללגאסי אין שוק - ככה אפשר לקנות אוטו טוב במחיר זנות. לי לא היתה שום בעיה למכור, הראשון שבא לראות קנה את האוטו בשני המקרים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגאסי וליאונה DL מאותו שנתון (91 לדוגמא) מנוע 1600 אוטומט

צורכות את אותה כמות דלק??

אני שואל מפני שאני לפני קניית רכב בגודל ובשנתון הנ"ל, ונושא צריכת הדלק

חשוב לי מאוד מאוד

תודה לכל העונים.

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

לילה טוב לכולם,איציק אני שמח שעניתה נתת תשובה אמיתית ונכונה וחיכיתי רק לתגובה שלך אני רוצה להודות לך,ולגשש צריכת הדלק של לגאסי 1.6 גבוהה מסובארו DL מיכוון שהמרכב יותר גדול וכבד מידי לנפח 1.6 לכן חפש נפח יותר גדול כך תהנה מביצועים יותר טובים צריכת דלק יותר טובה למשל 1.8 אתה תהנה:-Pושוב איציק תודה :wink:

imprza new age

פורסם

אם ככה אני אנסח את שאלתי אחרת,

DL1600 ולגאסי 1800 לפי מה שאתה אומר

הלאגסי תצרוך פחות??

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

• תוכן חדש...