Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז באתי לצלם את תא המנוע צבוע - ואני מגלה שהמנוע כבר בפנים. ביום שישי למרות שלא יכולתי להגיע - התלבשו על הפרוייקט ותוך שעתיים המנוע היה בפנים אחרי כל החיבורים. מתחילים לעבוד על האביזרים מסביב - אני רוצה לשמוע את המנוע עובד...

המנוע בפנים - פעם ראשונה.jpg

ראדיאטור בפנים.jpg

פורסם

שימו לב ל"תפרים" בקיר האש ובקורות (מה שהמנוע לא מסתיר...)

המשטחים השחורים המודבקים על הקורות הינם חומר איטום מיוחד המגיע ביריעות ומוצמד למשטח בעזרת חימום.

לחומר מספר יתרונות: הוא מבודד ממים וכך מונע חלודה - הוא הוצמד בשל כך למקומות "שנתפרו". הוא מבודד מחום ומבודד רעש - כך שאני מקווה שלא נשמע בשטח קשה כל מיני "קירקושים" של פחים שרותכו בתא המנוע.

אלון

הכל במקום כולל הגה כוח פילטר אויר וכולי.jpg

עוד ריתוכים - קיר האש - תושבות ההגה.jpg

ריתוכי החיזוק - קורה ימנית - המשטח השחור הינו חומר איטום מיוחד.jpg

פורסם

שתי תמונות אחרונות להיום:

הרכב בזוית לפני הנעה/הנאה ראשונה ואח"כ - קיבוע צמות החשמל לאחר ההנעה.

כן, כן... נגיעה בסטרטר והרכב מניע!!! כאילו המנוע לא שכב בחוץ חודשיים.

איזה צליל... איזה תענוג.

עד יום שישי יפרקו את פנים הרכב (שטיחים, כסאות והכל). ביום שישי אני שם - לסיים עם ה"רול-באר".

אם הכל ילך טוב - עד סוף החודש הרכב יכנס לצבע כללי.

דובי, כנראה שהצבע יהיה וריאציה של ההצעה שלך!

אלון

נ.ב.

כמו שאתם רואים בתמונה האחרונה (עם המכונאי הצמוד של הרכב -שמו חסון), שירטוטי הריתוכים הוסרו ממכסה המנוע. מעכשיו זה בעיקר הרכבות. העבודה הקשה מאחור - עכשיו מתחיל הכיף שלי... והסיוט של הצבעים...

:twisted::twisted::twisted:

אלון

ועוד זוית לפני הנעה ראשונה.jpg

הרכב מונע פעם ראשונה - מתחילים לקבע צמות חשמל וכולי.jpg

פורסם

אני מחפש דוד פתוח אחורי עם כניסה של 3 אינטצ' (הצינור של עזרא על הכיפאק - בנוי 3 אינטצ' לכל האורך בצורה מקצועית - אבל מה זה שווה אם לפני הדוד הוא מצר אותו חזרה ל 2.5 אינטצ'?) ויציאה אחת גדולה בעדיפות (10 ס"מ בערך).

למי שיש במחיר נורמאלי או תמורת החלפה בחלקים אחרים של פז'ו סיטרואן שהוא צריך - נא לפנות אלי בהודעה פרטית.

יש לי גם צמד מראות חשמליות (ששוות הון!!!) ואני מוכן להחליף אותן במראות ראלי רגילות - ללא תוספת מחיר. המראות הרגילות שלי פשוט ניתנו במתנה לניר בורנשטיין שהשאיל לי את הרכב שלו לאחד המירוצים האחרונים!!!

יאלללה - תעזרו לי.

אלון

נ.ב.

לגבי עזרא (שלא יזיל דמעות) - כבר אמרתי...

הוא מוזמן לסיבוב ראשון כשהרכב יהיה גמור.

אלון

פורסם

ביום שישי הקרוב - אחרי שהרול באר יהיה בפנים - וגם בלי קליפת הגג (אני כנראה לא אספיק לסגור אותה באותו יום... חה... חה.. חה...)- נריץ קצת את הרכב על הכביש לייד המוסך (אחרי שנסגור אותו כמובן - בחלק הפרטי שלו). הרצה ראשונה בשטח - אני מקווה סוף החודש הזה!

אלון

פורסם

נראה טוב מכאן :-P

יש שם איזה פילטר פתוח או שאני מדמיין?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אכן - פילטר פתוח. עכשיו אני צריך למצוא פטנט לקבע אותו (כבר סידרתי משהו) כי הוא היה סתם מונח - ובראלי - זה לא יחזיק.

יש גם נשם פתוח (שאני מחליפו בחדש) וייכנס לקופסא לקליטת השמן. המנוע הזה זורק משם הרבה שמן בסל"ד גבוה...

אלון

פורסם
אכן - פילטר פתוח. עכשיו אני צריך למצוא פטנט לקבע אותו (כבר סידרתי משהו) כי הוא היה סתם מונח - ובראלי - זה לא יחזיק.

יש גם נשם פתוח (שאני מחליפו בחדש) וייכנס לקופסא לקליטת השמן. המנוע הזה זורק משם הרבה שמן בסל"ד גבוה...

אלון

לדעתי לא ממש אפקטיבי המיקום שלו.

אין לך את התיבה המקורית? לדעתי האישית - התיבה המקורית בתוספת צינור תיעול - תהיה יותר טובה (בתוספת אינבוקס K&N)

ככל שזכור לי תיבה של C3 אמורה להתאים (לפחות חיצונית ככל שזכור לי הן דומות)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
לדעתי לא ממש אפקטיבי המיקום שלו.

אין לך את התיבה המקורית? לדעתי האישית - התיבה המקורית בתוספת צינור תיעול - תהיה יותר טובה (בתוספת אינבוקס K&N)

ככל שזכור לי תיבה של C3 אמורה להתאים (לפחות חיצונית ככל שזכור לי הן דומות)

נכון...

זה יוצר לי גם בעייה עם הנשם הפתוח.

הנה - מי שרוצה - שיביא לי את האורגינאל יקבל את הפתוח.

אלון

• תוכן חדש...