Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לסיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי לפני שבוע בערך על סיאט איביזה או קורדובה [לא שענולי פה ולכן החלטתי ללכת על המראה הצעיר -סיאט איביזה].

התחלתי לחפש מכוניות וכשמצאי את המכונית המתאימה לי ביותר מבחינת תמורה של מחיר הבן אדם אמר לי בטלפון שיש לה קצה שילדה .

השאלה שלי היא מה זה קצה שילדה ועל מה זה משפיע אם בכלל, והאם הערך של האוטו יורד בעקבות הדבר הזה.

פורסם

תשאל את בעל הרכב באיזה אזור מדוייק יש פגיעה בשילדה.

יש אזורים פחות משמעותיים ויש יותר.

לרוב זה יגרום לרעידות בהגה במהירות גבוהות ומשיכת הגה לימין או שמאל.

זה יוצר ירידת ערך משמעותית לרכב ולכן אתה מוזמן להתווכח איתו על המחיר.

גם לרכב שלי יש קצה שילדה וירידת ערך של 6 אחוז אבל למען האמת אני לא מרגיש שום הבדל בין המצב הרגיל ללאחר התאונה.

(אני עשיתי את הפאשלה)

פורסם

הפגיעה היא בצד ימין מקדימה אבל הוא כבר עשה בדיקה לאוטו כשהוא ניסה למכור אותו ויש לו את התוצאות של הבדיקות למכונית ולפי מה שהוא אומר האטו עבר את הבדיקה בעיות מיוחדות פרט לקצה השילדה.

וחוץ מזה האוטו הוא לבן מבריק שנת 96 שלוש דלתות יפיפיה אמיתית 1600 עם קבלות על כל התיקונים שהואטו עבר ועם קילומטרז די נמוך 135 אלף יד שלישית.

השאלה היא אם כדאי ללכת על האוטו או להשאיר אותו בעדיפות נמוכה ולחפש משהו יותר טוב .

ועוד שאלה היא אם יכול להיות שבן אדם עושה תאונה עם האוטו ואי אפשר לדעת על זה ? זאת אומרת בעזרת קוסמטיקה ?

פורסם

איביזה רכב נפוץ.

עם קצה שילדה יהיה קשה מאד למכור את הרכב אח"כ.

אם אתה לא מקבל הנחה משמעותית ממחיר המחירון רד ממנה.יש כאלו במצב הרבה יותר טוב בשוק.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא:

1-לא מתקרבים לאיביזות דגם 1 (כל האיביזות מתחת לשנת 00 )

2-כמו שהבחור ציין שוק האיביזות הוא גדול ביותר תתעזר בסבלנות אתה תמצא את הרכב בשבילך

3-כשקונים רכב תמיד צריך להתפשר על משהו אם זה קילומטראז גבוה אבל הרכב חדש יחסית בלי תאונות ושילדה נקייה, אם זה קילומטראז' נמוך אבל עבר תאונה לא משמעותית והנהג מוכן לרדת במחיר בעקבות התאונה, וכו' תמיד נצטרך להתפשר על משהו אבל להתפשר על הכל ביחד לא עשינו בזה כלום! הרכב גם שנת 96 גם המנוע עבר 135 אלף קילומטר וגם יש פגיעה בשילדה וגם הוא עבר שלוש נהגים זאת אומרת שאתה הרביעי. ח-ב-ל ע-ל ה-כ-ס-ף .

לסיכום:

תמתין כול יום תיכנס לאתר יד שניה ותחפש, לעולם אל תקנה מסוחרים! שאתה מתקשר לבעל הרכב אל תגיד על איזה רכב אתה מדבר פשוט תגיד התקשרתי על הרכב ואני רוצה לשמוע פרטים, כך תוכל לעלות על הבן אדם אם הוא סוחר או אדם פרטי.

והכי חשוב, לעולם אל תרכוש רכב תחת לחץ, כי אז עושים טעויות.

• תוכן חדש...