Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי גזע הכלבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BJ , אני בטוח שהבן אדם לא מדבר על מכות רצח.

פליק פה ושם כדי להבהיר נקודה ולמנוע מצב בעתיד זאת הדרך ברוב המקרים.

ולכלב גדול פליק קטן מלמעה למטה על האף הוא טוב כדי להעביר נקודה.

אכן, על זה דיברתי.

פשוט מגעיל.

לברדור לא צריך ללכת עם שרשרת חנק, היא מיועדת לכלבי תקיפה וגם שם אני לא מוצא סיבה באמת טובה להכאיב לכלב.

הקלות שאנשים אומרים שהם מרימים יד על חיית המחמד שלהם פשוט מרתיחה אותי, אני לא יכול לסבול את זה.

איזה מפלצת עשית ממני? אתה חושב שאני נהנה להרביץ לכלב שלי? תאמין לי שזה לא גורם לי שום שמחה. אבל במקרים מסוימים, שבהם הכלב חייב להבין שמה שהוא עשה לא מתקבל על הדעת, מכה קטנה לא תזיק בכלל.

בקשר לשרשרת חנק, כל כלב גדול צריך ללכת עם שרשרת חנק. עוזר להם מאוד להבין מי הבוס כשמטיילים איתם (מקשה את המאבק עם הבעלים). הייתי אומר כל כלב ללא יוצא מן הכלל, אבל יש כלבים קטנים שהצוואר שלהם פחות מאסיבי ושרשרת חנק עשויה לגרום אצלם לבעיות.

לי, אישית, נמאס לראות אנשים שהולכים עם כלבים גדולים עם קולר רגיל. הכלב לא מרגיש שום בעיה למשוך את הבעלים לאן שהוא רוצה, והרבה פעמים הבעלים לא ממש נמצא בשליטה.

לכלבי תקיפה, אגב, יש הרבה פעמים שרשרת מתהדקת (לא חנק) עם קוצים כלפי פנים. זה אכן נראה לי מאוד אכזרי, אבל מה לעשות שיש מקרים שגם זה נדרש.

ליביו- הכלב לא פוחד ממני ולא מבני אדם, להפך. אחרי שהוא חוטף ממני מכה הוא יודע טוב מאוד שהוא עשה משהו שאסור לו לעשות, והוא בא "להתנצל". ברגע שהוא רואה שסלחתי לו (בזה שאני מלטף אותו וכו'), אין לו בעיה לשחק איתי בדיוק כמו לפני, והוא גם לא כנוע כשהוא איתי, אבל הוא בהחלט מקשיב לי.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוית אדומה- אל תתרגש, יש לך כלב גדול וחזק ולפעמים חגורת חנק נדרשת.

לי יש ויימרנר ובלי חגורת חנק פשוט בלתי אפשרי ללכת איתו- אני מודה כל יום על ההמצאה הגאונית הזו.

קאטם עבר אילוף בגיל 7 חודשים שבהחלט הכניס אותו למסלול מסויים למרות שהוא כן שמר ברובו על אופיו העצמאי.

מדי פעם כשהוא מגזים לחלוטין הוא מקבל ממני או מאישתי תזכורת בדמות פליק על הישבן או על האף ואני לא מרגיש צורך להתנצל על כך בפני אף אחד.

חוסך שבטו- שונא כלבו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
פשוט מגעיל.

לברדור לא צריך ללכת עם שרשרת חנק, היא מיועדת לכלבי תקיפה וגם שם אני לא מוצא סיבה באמת טובה להכאיב לכלב.

הקלות שאנשים אומרים שהם מרימים יד על חיית המחמד שלהם פשוט מרתיחה אותי, אני לא יכול לסבול את זה.

מה שכתבת לגבי חנק, לא נכון. חנק לא מיועדת רק לכלבי תקיפה ובטח שלא אמורה להכאיב.

לגבי הרבצה, מבחינת אילוף זו כמעט תמיד שגיאה, כי היא יוצרת רתיעה מהבעלים, אבל אתה צריך לזכור שכלב רגיל שמסבירים לו את מקומו באמצעים פיסיים. ככה זה עובד בין כלבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תומר - מסכים איתך.

חייבים במשחק להראות שאתה מסיים בתור המנצח ,

לרוב מה שאני עושה במשחקי משיכה עם הבולדוגית זה לוקח לה את זה בסוף (כח פיזי לא מתון :) ) אומר לה לשבת להירגע , ואז נותן לה את הצעצוע (בסוף המשחק כמובן הכוונה).

רד, אני הגעתי לאותו אפקט באמצעות מילת קוד, הרבה יותר פשוט , ואתה לא צריך את הכלב לידך.

STOP - זה עצור את כל מה שאתה עושה נקודה - כי זה אסור.

HERE - תחזור אלי ועזוב את כל מה שאתה עושה , אם זה מותר או לא.

בקשר ללכת עם חגורת חנק , אני מסכים , כשאני רוצה שהם יהיו רגועים בטיול לפעמים אני שם את החנק בלי לחבר אותה אפילו (מחבר לריתמה), הם כבר מבינים שכדאי להם ליהיות ממושמעים , ואם הם אכן היו ככה - הם מקבלים צ'ופרים והתייחסות חיובית כל הטיול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אגב איך מתאימים קולר חנק?

אני מתכוון מבחינת גודל, יש לי אחד בבית שעולה על הכלב ולמרות זאת מאלף אמר לי שזה קטן וצריך אחד יותר גדול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
BJ , אני בטוח שהבן אדם לא מדבר על מכות רצח.

פליק פה ושם כדי להבהיר נקודה ולמנוע מצב בעתיד זאת הדרך ברוב המקרים. גם פליק פה ושם זה דבר לא מקובל. מי אתה או אני שנרים יד על כלבים, אפילו אם זו מכה קטנה על האף?

אבל זה בסך הכל הרתעה , למשל כלב קטן אפשר להרים מהעורף ( כמעט לא מרגישים את זה ) גם אני שמעתי על המעשייה הזו וזה בולשיט אחד גדול. אתה צריך להיות בן אדם ממש לא חכם, בלשון המעטה, כדי לחשוב שלהרים יצור חי מהצוואר לא יגרום לכאב או אפילו לנזק.

ולכלב גדול פליק קטן מלמעה למטה על האף הוא טוב כדי להעביר נקודה. עוד הפעם - לא ! יש מספיק דרכים אחרות: צעקות, למשל, עובדות יופי.

זה לא כואב , זה לא מכות וחלאס להיות פוליטקלי קורקט ברמות מגעילות ברשת! אם אני הגעלתי מישהו בפורום, אז שהמנהלים יעשו עימי חסד וירחיקו אותי מהפורום הזה. בינתיים, לעניות דעתי, אני לא מכפיש/"מגעיל"(?) אף אחד.

עכשיו אתה חושב שהוא מכה כלבים בשביל הפאן , ואני יורה בכלבים בשביל הספורט וכלב פרא אמיתי זה סתם איזה גור חמוד שמטייל בפחי הזבל... המשפט הזה רק מראה כמה נכונה האימרה שבאינטרנט יש את כל הטיפוסים. אני מבין שדימיון מפותח ממש לא חסר לך, הידד.

ואם אתה לא חושב ככה אתה יכול לקפוץ לי , כי בכנות לא מעניין אותי מה חננות שלא גידלו אף פעם כלב אמיתי חושבים על הנושא! פשוט תת- רמה, אני מקווה שהמנהלים יעירו לך על השפה והזלזול. תגובה כזו באמת לא שווה יחס

דרך אגב, אם התכוונת אלי בתור "חננה שאף פעם לא גידל כלב", אז אתה טועה.

אכן, על זה דיברתי.

איזה מפלצת עשית ממני? אתה חושב שאני נהנה להרביץ לכלב שלי? תאמין לי שזה לא גורם לי שום שמחה. אבל במקרים מסוימים, שבהם הכלב חייב להבין שמה שהוא עשה לא מתקבל על הדעת, מכה קטנה לא תזיק בכלל. אתה ניסחת את עצמך בצורה לא מתאימה. בכל אופן, חס וחלילה, לא התכוונתי לכך שאתה נהנה להרביץ לכלבך.

מכה קטנה תמיד תזיק, היא פוגעת בבטחון העצמי של הכלב ויכולה לגרום ליצר התוקפנות שלו לגדול.

בקשר לשרשרת חנק, כל כלב גדול צריך ללכת עם שרשרת חנק. עוזר להם מאוד להבין מי הבוס כשמטיילים איתם (מקשה את המאבק עם הבעלים). הייתי אומר כל כלב ללא יוצא מן הכלל, אבל יש כלבים קטנים שהצוואר שלהם פחות מאסיבי ושרשרת חנק עשויה לגרום אצלם לבעיות. אני מכיר את כל הקטע של להראות לכלב מי ראש הלהקה, אני פשוט לא מאמין בו. אני גידלתי את הכלבה שלי ללא כל הדברים שרשומים פה בנושא והיא מתנהגת הרבה יותר יפה ממני. ראיתי גם אנשים מאלפים כלבים גדולים ללא שרשרת חנק.

דרך אגב, בכל הנוגע לכלבים קטנים, אני מליץ לקנות רצועה אשר מתלבשת לאורך כל הגוף של הכלב ולא מהצוואר.

לי, אישית, נמאס לראות אנשים שהולכים עם כלבים גדולים עם קולר רגיל. הכלב לא מרגיש שום בעיה למשוך את הבעלים לאן שהוא רוצה, והרבה פעמים הבעלים לא ממש נמצא בשליטה.אני דווקא מאמין שהכלב צריך את החופש שלו ולא להיות בובה שכל הזמן מצייתת לפקודת "רגלי", אבל כאן אני יכול להבין שיש עוד דיעות, אבל עדיין אני לא מסכים ולא אסכים עם זה.

לכלבי תקיפה, אגב, יש הרבה פעמים שרשרת מתהדקת (לא חנק) עם קוצים כלפי פנים. זה אכן נראה לי מאוד אכזרי, אבל מה לעשות שיש מקרים שגם זה נדרש.האמת שאת זה אני לא מכיר, אני מכיר את השרשרות "קוצים" האלו למטרות יופי ולגרום לכלב להראות יותר אכזרי.

כלבים "מסוכנים" אלו כלבים בעלי אופי מאוד חזק ויכולים להיות מאוד דומיננטים, אם לא שמים לב. לכן, שרשרת חנק מרסנת אותם ועוזרת למאלף לעבוד על האופי של הכלב. גם כאן, הכל שאלה של אישיות, ז"א, הכל תלוי בבן אדם שמאלף את הכלב.

לחבר שלי יש סטף אמריקאי ואף אחד לא הרים על יד ולא שם עליו שרשרת חנק והכלב פשוט משוגע על אנשים ומתנהג למופת (עדיין, לא עם חיות).

ליביו- הכלב לא פוחד ממני ולא מבני אדם, להפך. אחרי שהוא חוטף ממני מכה הוא יודע טוב מאוד שהוא עשה משהו שאסור לו לעשות, והוא בא "להתנצל". ברגע שהוא רואה שסלחתי לו (בזה שאני מלטף אותו וכו'), אין לו בעיה לשחק איתי בדיוק כמו לפני, והוא גם לא כנוע כשהוא איתי, אבל הוא בהחלט מקשיב לי.

כל מה שאני אומר זה סה"כ שהכאת כלב לא צריכה להיות עניין שבשגרה, לגבי כל האילופים למיניהם. תמיד יש דרכים אחרות, אשר יסבו יותר אושר לכלבים ולבעליהם (וכדי למנוע ספק, אני אומר את זה מנסיון).

פורסם
מה שכתבת לגבי חנק, לא נכון. חנק לא מיועדת רק לכלבי תקיפה ובטח שלא אמורה להכאיב.

לגבי הרבצה, מבחינת אילוף זו כמעט תמיד שגיאה, כי היא יוצרת רתיעה מהבעלים, אבל אתה צריך לזכור שכלב רגיל שמסבירים לו את מקומו באמצעים פיסיים. ככה זה עובד בין כלבים.

כמו שרשמתי בתגובות הקודמות, אני פשוט לא מאמין בזה !

שרשרת חנק ועוד איך כואבת. אל תהייה נאיבי, חונקים לך את הצוואר, לא יכאב?

פורסם

כלב שיש לו קולר חנק ועדיין מושך אותך, אתה חושב שזה כואב לו? הרי אם היה כואב היה מפסיק למשוך לא?

in the face

with a chair

פורסם
כמו שרשמתי בתגובות הקודמות, אני פשוט לא מאמין בזה !

שרשרת חנק ועוד איך כואבת. אל תהייה נאיבי, חונקים לך את הצוואר, לא יכאב?

אתה יכול לא להאמין.

זה בוודאי לא נעים לכלב, אחרת לא היתה בזה תועלת, אבל זה לא כואב כמו שאתה דורך לו על הרגל והוא משמיע צרחה, לדוגמא.

ומי אני שארים יד על הכלב שלי?!

אני הבעלים שלו.

לא אבא.

לא חבר.

בעלים.

אדון.

התפקיד העליון שלי הוא לוודא שכלב לא יזיק לאף אדם או חיה בסביבה.

התפקיד השני זה לדאוג לשמור על הכלב שלם ובריא.

יש לי כלבה מגזע שללא אילוף יכול לגרום נזקים לא קטנים לסביבה ולעצמו. היכן שניתן אני משתמש בשיטות חיוביות, מתי שלא - בכוח. אם הכלבה שלי מחליטה לקפוץ על ילד שעובר לידה, אז היא תקבל משיכה עוצמתית בחנק. פעם אחת ולמדה לכל החיים (וחסכנו הסגרים ותביעות ועוד). צעקות ללא גיבוי של חיזוק שלילי משמעותי (פיסי), זה טוב כמו כוסות רוח למת.

במשך אולי שבוע הייתי צריך לעבוד עם החנק באופן משמעותי והיום מספיקה רמיזה. וזה מעכשיו עד סוף ימיה. לא יותר טוב מלחיות עם כלב שמושך לכאן ולכאן עד סוף ימיו הוא?

לא יותר טוב לכלב?

עכשיו יש לי כלבה שאני יכול לקחת איתי לכל מקום שאפשר ללכת עם כלבים. אני יכול, כי היא מאולפת, לא נלחמת בי ויודעת את מקומה. כך היא מבלה לפחות שעתיים מחוץ לבית כל יום בשבוע (בסופ"שים הרבה יותר). זה לא עדיף על להישאר סגורה בין 4 קירות? בגלל שהיא יודעת את מקומה ומכירה בי כאדון יש לה ביטחון. כלומר, פחות סיכוי שתתקוף כלב או אדם. והחיים שלנו ביחד יפים. היא מבינה אותי, אני מבין אותה וכיף ורגוע לנו ביחד.

אתה לא מאמין בכל עניין "ראש הלהקה?"

זה בגלל שאתה לא מבין בכלבים.

זה כמו לאמר: "אני לא מאמין בכל העניין הזה של ESP. לא יכול להיות שזה עובד"

כל אחד יכול להמצי לעצמו אילו תיאוריות שהוא רוצה, אבל יש תחומי יידע מקצועי שאין עליהם עוררין.

פורסם
כלב שיש לו קולר חנק ועדיין מושך אותך, אתה חושב שזה כואב לו? הרי אם היה כואב היה מפסיק למשוך לא?

לא לכל כלב יש את האינטליגנציה לדעת שהפסקת המשיכה תמנע כאב.

אני מאמין שלכלב חזק זה גם לא כ"כ מזיז, אבל יצא לי לראות לא מזמן לברדור, שניסה להתקרב אלי ובעליו משכו אותו עם רצועת החנק. לאחר שהסתכלתי על הפנים העצובות שלו, הערתי לבעלים ומאוד כעסתי. זה לא נראה לי לעניין.

פורסם
אתה יכול לא להאמין.

זה בוודאי לא נעים לכלב, אחרת לא היתה בזה תועלת, אבל זה לא כואב כמו שאתה דורך לו על הרגל והוא משמיע צרחה, לדוגמא. - זו לא השוואה מדוייקת, כאב זה כאב.

ומי אני שארים יד על הכלב שלי?!

אני הבעלים שלו.

לא אבא.

לא חבר.

בעלים. - גם בתור בעלים, לפי דעתי, אין לך זכות להרים יד על הכלב. אני רואה שמספיק אנשים לא מסכימים איתי וחבל. מכות זה לא פיתרון. כאשר אני חינכתי את הכלבה שלי אני הרמתי מעליה יד והיא כבר הבינה את הרמז, לא הייתי צריך לתת לה סטירה/מכה קטנה על האף/טוסיק וכדומה.

אדון.

התפקיד העליון שלי הוא לוודא שכלב לא יזיק לאף אדם או חיה בסביבה.

התפקיד השני זה לדאוג לשמור על הכלב שלם ובריא. מסכים

יש לי כלבה מגזע שללא אילוף יכול לגרום נזקים לא קטנים לסביבה ולעצמו. היכן שניתן אני משתמש בשיטות חיוביות, מתי שלא - בכוח. אם הכלבה שלי מחליטה לקפוץ על ילד שעובר לידה, אז היא תקבל משיכה עוצמתית בחנק. פעם אחת ולמדה לכל החיים (וחסכנו הסגרים ותביעות ועוד). צעקות ללא גיבוי של חיזוק שלילי משמעותי (פיסי), זה טוב כמו כוסות רוח למת.

במשך אולי שבוע הייתי צריך לעבוד עם החנק באופן משמעותי והיום מספיקה רמיזה. וזה מעכשיו עד סוף ימיה. לא יותר טוב מלחיות עם כלב שמושך לכאן ולכאן עד סוף ימיו הוא?

לא יותר טוב לכלב? המנעות מהכאת הכלב לא מונעת ממך לבצע את התפקידים שציינת בתור בעל כלב.

אין לי בעיה שתגיד שאני לא מבין בכלבים. אתה לא הראשון שאומר לי את זה בפורום, אבל אחרי קריאת כמה וכמה ספרי אילוף, נוכחתי לדעת שיש עוד מספיק שיטות חינוך שלא כוללת מכות ואני חוזר, מספיק שיטות, לא אחת.

עכשיו יש לי כלבה שאני יכול לקחת איתי לכל מקום שאפשר ללכת עם כלבים. אני יכול, כי היא מאולפת, לא נלחמת בי ויודעת את מקומה. כך היא מבלה לפחות שעתיים מחוץ לבית כל יום בשבוע (בסופ"שים הרבה יותר). זה לא עדיף על להישאר סגורה בין 4 קירות? בגלל שהיא יודעת את מקומה ומכירה בי כאדון יש לה ביטחון. כלומר, פחות סיכוי שתתקוף כלב או אדם. והחיים שלנו ביחד יפים. היא מבינה אותי, אני מבין אותה וכיף ורגוע לנו ביחד. אני מאמין שבעלים צריך להכיר את האופי של הכלב ללא הפתעות ובזמן החינוך לראות את הגבולות של הכלב ולראות איך אופיו מתעצב.

אתה לא מאמין בכל עניין "ראש הלהקה?" - אל תפרש את דברי לכיוון השני, בבקשה! אני מאמין שצריך להראות לכלב מי ראש הלהקה, אבל לא דרך מכות.

זה בגלל שאתה לא מבין בכלבים. אם היה לי כוח/רצון/כסף/זמן/חיים ללמוד וטרינריה, היית עושה זאת ולו רק כדי שיפסיקו לכתוב עלי כאלו דברים :).

כרגע, אני נאלץ "להסתפק" ברשמים שלי ושל חברים וספרים על אילופים וגזעי כלבים (וזה המקום לציין שמבחר הספרים בארץ לנושא אומנם לא שואף לאפס, אבל מגוון רב אילו לא מילים גסות).

זה כמו לאמר: "אני לא מאמין בכל העניין הזה של ESP. לא יכול להיות שזה עובד" אני דווקא מאמין בזה! :oops:

כל אחד יכול להמצי לעצמו אילו תיאוריות שהוא רוצה, אבל יש תחומי יידע מקצועי שאין עליהם עוררין. אני לא מאמין שיש לי את הכבוד להיות הראשון שמאמין שחינוך הכלב לא מחייב הכאתו ועוד הפעם אציין, אלו לא דיעות פרי דמיוני

.....

פורסם

אני חוזר, חנק זה לא "מכות".

זה עונש פיסי, מדוד ומדוייק שנכון להשתמש בו במקרים להם הוא מתאים ולא נועד לפרוק עצבים של בעל הכלב.

לדוגמא, אני לא מכיר שיטה חיובית למנוע מהכלבה שלי לקפוץ על ילד שבסה"כ עבר קרוב מדי אליה (והיא חשבה שבתור כבשה עדיף לו להיות מרותק למקום).

יש אסכולה שטוענת שניתן לאלף כלבים באמצעים חיוביים בלבד, אבל זו אסכולה זעירה ומעל לכל עקרונותיה נטועים בפילוסופיה של "זכויות בעלי חיים" ולא מתוך רצון למצות את האמצעי היעיל ביותר. וגם האסכולה הזו הופכת את הכלב ליצור צייתן. אף לא אחד לא גורס שיש להניח לכלב "ללמוד את גבולותיו" או "לעצב את אופיו". כל השיטות נועדו להכתיב התנהגות ולבסס את שליטת הבעלים בכלבו.

מי שיש לו פיטבול/אמסטף לא יכול לקחת על עצמו ועל כלבו סיכון לפעול בשיטות לא מוכחות. בעלים של כלב כזה צריך לשלוט בכלבו ללא מצרים.

לא לכל כלב יש את האינטליגנציה לדעת שהפסקת המשיכה תמנע כאב.

אני מאמין שלכלב חזק זה גם לא כ"כ מזיז, אבל יצא לי לראות לא מזמן לברדור, שניסה להתקרב אלי ובעליו משכו אותו עם רצועת החנק. לאחר שהסתכלתי על הפנים העצובות שלו, הערתי לבעלים ומאוד כעסתי. זה לא נראה לי לעניין.

עכשיו אתה ממש כותב שטויות.

1. הבעיה עם בעלים שחונק את כלבו עם חנק זו בעיה של שימוש לא נכון באמצעי.

2. לא צריך שום "אינטיליגנציה" מצד הכלב כדי להבין מה החנק עושה. זו התנייה פשוטה שג'וק יכול "להבין," רק צריך לבצע אותה באופן נכון.

3. "פנים עצובות" זו האנשה שלך את התנהגות הכלב.

4. אני גם לא נותן לכלבה שלי להתקרב לאנשים מיוזמתה. יש מספיק אנשים שיראו זאת בעין לא יפה וצריך להתחשב בהם.

לפי מה שאתה כותב, לא קראת כלום על אילוף וכלבים או שלא הפנמת אפילו את הדברים הבסיסיים ביותר.

פורסם

אני התלוננתי על שני נושאים שעלו בשרשור:

1. הכאב כאמצעי חניכה

2. שרשר חנק כאמצעי חניכה.

לא כתבתי ששרשרת חנק היא בעצם הכאה, אלא על פי דעתי הצנועה, היא מיותרת וניתן להסתדר בלעדיה.

אני לא יודע איך הגעת לכך שהאסכולה של האנשים שמחנכים את כלביהם ללא הכאה היא קטנה. אני מציע לך לבדוק זאת שנית.

אין לי ניסיון עם אילוף של כלב מסוכן ולכן רק אצמד למקרה של חבר שלי, אשר שיש ברשותו סטף אנגלי גזעי ולטענתו, במשפחה חנכו אותו ללא שום הכאה והכל בסדר.

אני מאמין שהכאב לא נכונה של כלב מסוכן עלולה לערע את הביטחון העצמי שלו ולגרום ליצר התוקפנות שלו לצאת החוצה, אבל זו רק הדיעה שלי. עוד הפעם, ללא ניסיון.

נ.ב

אני מאמין שצעקה קטנה של "לא" על הכלבה שלך והיא לא הייתה קופצת על הילד, אבל אני לא מכיר אותה או אותך אישית ולכן אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי.

עכשיו אתה ממש כותב שטויות. הגיע הזמן, אתה אומר? :)

1. הבעיה עם בעלים שחונק את כלבו עם חנק זו בעיה של שימוש לא נכון באמצעי.

2. לא צריך שום "אינטיליגנציה" מצד הכלב כדי להבין מה החנק עושה. זו התנייה פשוטה שג'וק יכול "להבין," רק צריך לבצע אותה באופן נכון. עם כל האהבה העצומה שיש לי לכלבים, עדיין קיימים כלבים , אשר הם לא חכמים במיוחד ואפילו פעולה פשוטה כזו היא קשה להם.

3. "פנים עצובות" זו האנשה שלך את התנהגות הכלב. צודק, זה דבר שצריך לראות בעיניים. לרגע אחד זה הזכיר לי את המבט האומלל שיש לכלבים בכלביות - אני לא אוהב את זה!

4. אני גם לא נותן לכלבה שלי להתקרב לאנשים מיוזמתה. יש מספיק אנשים שיראו זאת בעין לא יפה וצריך להתחשב בהם. צודק, בגלל זה יש חגורה רגילה.

לפי מה שאתה כותב, לא קראת כלום על אילוף וכלבים או שלא הפנמת אפילו את הדברים הבסיסיים ביותר. זה כבר, עם הכבוד, השתלחות ואני לא אגיב, ברשותך.

פורסם

תסתכל על בני האדם

פעם הית עושה משהו לא טוב בכיתה הית חוטף מהמורה עם הסרגל או עם המקל והיה כבוד למורה, היום בגלל שהתלמידים יודעים שלמורה אין עליהם כוח הם מתעללים במורה.

זאת דוגמה מאוד פשוטה כדי שתבין שמכות יכולות להועיל כשעושים את זה נכון, במיוחד אם מדובר בילד ערס (הקבלה לפיטבול). במילים פשוטות, אתה צריך "לשבור" את הכלב ולהוריד אותו לתחתית סולם ההיררכיה. אם יש לך שיטה שלא דורשת פליקים מידי פעם אתה מוזמן לספר על זה.

גידלת פעם פיטבול\אמסטף?

יש גם קולר כזה שנראה קצת פחות אגרסיבי

http://www.petplanet.co.il/product.asp?id=388

in the face

with a chair

• תוכן חדש...