Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי גזע הכלבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא אמסטפית שמעורבת עם פיטבול לדברי הוטרינר וכלבה בריאה ושובבה מאוד.

פינקתי אותה במשחקים אבל היא עדין נושכת אותי עד דם...

לפי התמונה לי אישית היא לא נראית כמו שילוב של אמסטף ופיט אבל אני לא יתווכח עם בעל מקצוע ..

בכל זאת נקודה חשובה :

אתה מתעסק פה עם כלב תובעני. כלב עם עוצמה אדירה. ואתה צריך להיזהר.

אני לא מכיר אותך , אבל לפי איך שאתה מדבר אתה לא ממש מבין מה המשמעות לגדל כלב מהסוג הזה.

אם בגיל הזה , בתור גורה , היא נושכת אותך בצורה הזו , ואתה לא מכניס אותה בצורה מיידית ודחופה לתוכנית אילוף כלשהיא , היא תגדל עם התחושה שמותר לה לשחק בנשיכות. היא כבר עכשיו סכנה לכלבים אחרים ואני לא רוצה להגיד מה יכול להיות בהמשך.

תפסיק עם ההתנהגות חסרת האחריות הזו במידי. קח אותה לאילוף מקצעוי באופן בהול ואל תיתן לה לשחק בנשיכות.

אני אומר את זה לא בתור אחד מהשפוטים של התקשורת שרצים וקופצים להגיד שהכלבים האלו הם רוצחים ואסור לגדל אותם.

אני מגיע בדיוק מהמקום ההפוך . אני מכיר אישית את הכלבים האלו וגידולם. אני מאוהב בהם. ולכן אני מאוד רגיש לטעויות בגידול ובחינוך שלהם שעולות בחיי כלב או אדם.

אני יודע שהטון שלי קצת מתלהם , כוונתי היא לא לריב , הנושא קרוב לליבי וקשה לי לראות אנשים שעושים עוול לכלבים המדהימים האלו.

ומעבר לזה . כל הכבוד על האימוץ . באמת .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך להיות לה אופי טוב לפי השילוב הזה

הפיטבולים הם ילדים לנצח וזה כיף שלא נגמר אף פעם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
צריך להיות לה אופי טוב לפי השילוב הזה

הפיטבולים הם ילדים לנצח וזה כיף שלא נגמר אף פעם

כנראה, היא גם מתנהגת ככה... כיסחה היום אוזן של בוקסרית בת שנה :|

אתה חושב שהבעלים של הבוקסרית יסכים איתך בעניין הכיף הזה ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אל תצפה מגורים להיות אדיבים ונחמדים

גם בולדוג צרפתי כאלה פעילים ועוד יותר כשמדובר בגורים

עם הגדילה זה יעלם ומה שישאר זה הילד הקטן שמחפש כל הזמן צומי ויחס. אל תשכח שגרים בכלל הם מתכון לנזקים בבית והם מנסים את עצמם מול כלבים שגדולים מהם.

in the face

with a chair

פורסם

תומר , אני מסכים עם כל מה שאמרת.

זה נכון לגבי גורים.

אבל :

1. כל משחק זה טוב ולגיטימי אבל אסור שיגיע למצב של "כיסוח אוזן" או כל פציעה אחרת. על בעלי הכלבים בסיטואציה של משחק ומגע עם כלבים אחרים להיות צמודים לכלבים שלהם ולדאוג להם.

2. במקרה הספציפי שלנו , הדבר מקבל משנה חשיבות עקב הנסיבות - גזע כלבים זה הוא בעיתי אל מול כלבים אחרים , הוא בעייתי עקב החוזק הנחישות וכל נושא ה gaming שלו , העניין בעיתי להמשך הגידול של כלבים מסוג זה - עכשיו הנזקים קטנים , בהמשך בלי להתכוון לכך היא תוכל להזיק יותר , אסור להרגיל אותה למשחקים של נשיכות עם כלבים אחרים ובלי קשר במקרה הזה לאמץ כלב מהסוג הזה , בלי לדעת בדיוק מה עבר עליו ואיך הוא גדל ולתת לו לבוא במגע עם כלבים אחרים זה לשחק באש. והתוצאות כבר הגיעו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

משום-מה, יש לי תחושה שבעוד כמה חודשים נראה עוד כתבה מזעזעת ב-Y-NET

על עוד איזה שהוא כלב מסוכן שהרג תינוקת תמימה.

אפילו (!) ילדים צריכים לחנך ואפילו להם צריך להציב גבולות (!!)

ולהגיב כשהם מנסים לחצות אותם בכוונה (!!!).

כלבים, קל וחומר. מהר לאילוף, לפני שיתרחש אסון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
משום-מה, יש לי תחושה שבעוד כמה חודשים נראה עוד כתבה מזעזעת ב-Y-NET

על עוד איזה שהוא כלב מסוכן שהרג תינוקת תמימה.

מי שכותב את הכתבות המזעזעות בדרך כלל לא שם דגש על הנסיבות שהביאו לתקיפה.

אני זוכר טוב כמה מהמקרים:

1- קיבלו את הכלב במתנה בהיותו בוגר + עבר אילוף ככלב שמירה (ליתקוף). אחרי שבועיים הכלב תקף את הבעלים החדשים כי לא הכיר בהם כבעלים.

2- ההורים של התינוק קשרו את הכלב בתוך הדירה מהרגע שתינוק נכנס הביתה. הכלב תקף את התינוק כי הבין כי התינוק -סיבה לקשירתו

3- נרקומנים התעללו בכלב ולא חינכו אותו בכלל. מסרו אותו לחברים -גם נרקומנים.

4 בחור " חכם" התנשק עם הכלב ואחר כך כשהתנשק עם החברה רצה לבדוק את תגובתו של הכלב והתנשק מולו- הכלב תקף אותה ואכל לה את הפנים.

עם כל מה שכתבתי חייבים להיות מודעת לסכנות של שגיאות בחינוך של הכלבים האלה .

דבר אחד בטוח שאי אפשר לשנות אצל לילי - לתקוף כלבות אחרות כשתהיה בוגרת! ותקיפות שלה יכולות להיות קטלניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקיצור, אתה מחזק את מה שאני אומר, ומוסיף שאילוף הוא גם אילוף הבעלים. אני מסכים.

(כנ"ל לגבי הורים - אף אחד לא נולד עם יכולת טבעית לחנך ילדים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אישית אני לא אוהב להתערב בין כלבים כל עוד אין נשיכות של תקיפה, אני נותן להם לשבור את הראש.

כשהכלב שלי היה גור לקחתי אותו לגינת כלבים בת"א במחשבה שהם יעשו עליו רושם אבל הוא הריץ שם את כולם, לעומת זאת הכלבה המעורבת פה של השכנים בגודל שלו, והיא יודעת להעמיד אותו במקום וזה ברור לו בכל רגע נתון ואבוי לו אם הוא יעצבן אותה. אבל לשחק הם משחקים בלי שום בעיה והיא מתגנבת אלי לחצר לפעמים מחכה שאני אפתח לה את הדלת לבית שלי

אז עם כלבים מסויימים הוא שולט ועם אחרים הוא נשלט ואני חושב שזה טבעי ומעולם לא התערבתי לו במשחקים עם כלבים אחרים חוץ מפעם אחת שבטעות הוא קפץ במשחק ונחת על כלבה קטנה. אולי בגלל שאצלי הוא לא נשכן אז אין בעיות.

אגב עופר מה דעתך לגבי KONG TUG?

in the face

with a chair

פורסם

כאשר מאלפים כלב בכלל, וכלב מסוכן (כן, אני טוען שאמסטף/פיטבול זה כלב מסוכן) בפרט, אין מקום לרגשנות. במקרים חמורים- אין מניעה מלהרביץ לכלב. לא מכות רצח- אבל לא להימנע ממכות לגמרי. רצועת חנק- חשוב מאוד! נותן מידה נוספת של שליטה בכלב. לא לרחם. בתכל'ס- הכלב בקושי מרגיש את זה. הדברים האלה נאמרים מנסיון אישי שלי.

לי אישית יש לברדור (אין כלב פחות מסוכן, עד כמה שידוע לי לפחות). כשהוא רוצה משהו (אם הוא רוצה לשחק עם כלב אחר, לדוגמה) החנק לא מפריע לו למשוך את הרצועה.

למרות שהוא יחסית רגוע- מחוץ לבית הוא תמיד עם רצועת חנק. גם כשאני משחרר אותו (אך ורק בלילה, כשאין אף אחד ברחוב) אני משאיר עליו את השרשרת חנק עצמה, ומנתק רק את הרצועה (בכל מקרה אני תמיד הולך לידו). וכן, במקרים קיצוניים הוא גם חוטף מכות.

ורק כדי להסיר כל צל של ספק- אני מאוד מאוד אוהב את הכלב שלי.

נ.ב.: אני לא מאלף ולא שום דבר, והכלב שלי רחוק מלהיות מאולף למשעי. אבל הספקתי לראות מה עובד ומה לא.

"ai motoare capul doare"

פורסם

למרות שהוא יחסית רגוע- מחוץ לבית הוא תמיד עם רצועת חנק. גם כשאני משחרר אותו (אך ורק בלילה, כשאין אף אחד ברחוב) אני משאיר עליו את השרשרת חנק עצמה, ומנתק רק את הרצועה (בכל מקרה אני תמיד הולך לידו). וכן, במקרים קיצוניים הוא גם חוטף מכות.

.

פשוט מגעיל.

לברדור לא צריך ללכת עם שרשרת חנק, היא מיועדת לכלבי תקיפה וגם שם אני לא מוצא סיבה באמת טובה להכאיב לכלב.

הקלות שאנשים אומרים שהם מרימים יד על חיית המחמד שלהם פשוט מרתיחה אותי, אני לא יכול לסבול את זה.

פורסם

BJ , אני בטוח שהבן אדם לא מדבר על מכות רצח.

פליק פה ושם כדי להבהיר נקודה ולמנוע מצב בעתיד זאת הדרך ברוב המקרים.

אבל זה בסך הכל הרתעה , למשל כלב קטן אפשר להרים מהעורף ( כמעט לא מרגישים את זה )

ולכלב גדול פליק קטן מלמעה למטה על האף הוא טוב כדי להעביר נקודה.

זה לא כואב , זה לא מכות וחלאס להיות פוליטקלי קורקט ברמות מגעילות ברשת!

עכשיו אתה חושב שהוא מכה כלבים בשביל הפאן , ואני יורה בכלבים בשביל הספורט וכלב פרא אמיתי זה סתם איזה גור חמוד שמטייל בפחי הזבל...

ואם אתה לא חושב ככה אתה יכול לקפוץ לי , כי בכנות לא מעניין אותי מה חננות שלא גידלו אף פעם כלב אמיתי חושבים על הנושא!

פורסם
אגב עופר מה דעתך לגבי KONG TUG?

אם אני מבין נכון את כוונתך , אני מעריך שאתה שואל את זה בעניין של משחק עם נשיכות .

הדבר כשנעשה בסביבה מתאימה אינו בעיתי ולא מלמד את הכלב שמותר לו לנשוך כמשחק. הסיבה לזה כרוכה שהכלב לומד שמותר לו לעשות זאת או עם הצעצועים שלו שהם מוגדרים , או מותר לו לעשות זאת בסביבת ראש הלהקה (הבעלים כמובן). כאשר זה המצב הכלב לומד להבדיל מה מותר לו ומה אסור לו , ומפנים מתי מותר לו "להיות שובב" ומתי אסור לו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמה תגובות שלי:

עופר - כלבים בהיותם גורים לומדים בשלב הזה מה הגבולות , אז כן , לעיסה ונשיכה פה נשיכה שם עלולים לקרא בגיל הזה ויהי סוג הכלב, צריך לדעת איך להתייחס לזה (להפסיק להתייחס ולשחק איתם באותו רגע - התעלמות , ואולי לצעוק איי או משהו כזה כדי שיבינו שהם הגזימו - בדרך הזאת ההיפראקטיבית שלנו שהיתה מחלקת ביסים פשוט לא עושה יותר כלום לאנשים - היא יודעת שיד ופה שלה - שווים מקסימום ליקוק) , בשלב יותר מאוחר ביחד עם אילוף יש מקום לעבוד על ההתנהגות , לא עוד הרבה זמן - 4 חודשים של כלב זה בערך הגיל שאפשר להתחיל.

תומר , מסכים , גם לעניני ההתערבות, כמעט תמיד התערבות של בן אדם בין כלבים רק מחמירה את הדברים לעומת הרגשת משחק כשהם בינם לבין עצמם (לפחות מניסיוני , אפילו בין הכלבים שלי בבית, כשהם לבד או שאנחנו בצד - הם כמעט אף פעם לא רבים , כשזה כולל אותי במיוחד - שאני ה"שליט" בבית - יש סיכוי שאחד יתחבא ממני והשניה תרדוף אחריו , כנ"ל כשאני מתערב ביניהם).

RED LABEL - יש כ"כ הרבה כלים חינוכיים לכלבים (כמו חגורת חנק , הוראות , כדורי בד וכו) , למה צריך לרדת לרמה של מכות פיזיות? מה גם שאתה לוקח בחשבון עכשיו (או לא) שהכלב עלול להילחץ ולפחד מבני אדם שמרימים עליו יד (ולהפוך להרבה פחות צפוי).

עלי לא מקובל שאף אחד מהכלבים שלי יפחד מבני אדם , יכבד ולא יתעסק - ברור , יפחד? ממש לא.

בקשר לחנק על היום , האמת זה בעיקר עוזר לכלב לדעת שעכשיו הוא צריך ליהיות עם יותר תשומת לב ולהתנהג כמו שהוא צריך להתנהג מלשמש.

BJ: חנק ממש לא משמש רק לכלבי תקיפה , גם הפינצ'ר המעורב וגם הפגה שלנו (כמו הבולדוגית) אולפו גם בעזרת רצועת חנק (הפינצ'ר האמת ממש לא צריך אותה , הוא התנהג למופת איתה או בלעדייה ב90% מהמקרים בגלל האופי הצייתני שלו , אבל הפגה.... אלוהים ישמור).

ואגב כלבים , אם כבר הגזע הכי אקשן וקשה שאני נתקלתי בו (ולא מהווה כ"כ בעיה רק בגלל גודלו הפיזי , ודווקא כח יש לו) הוא הפאגים.

כלבים אקשנים ועצמיים מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם אני מבין נכון את כוונתך , אני מעריך שאתה שואל את זה בעניין של משחק עם נשיכות .

הדבר כשנעשה בסביבה מתאימה אינו בעיתי ולא מלמד את הכלב שמותר לו לנשוך כמשחק. הסיבה לזה כרוכה שהכלב לומד שמותר לו לעשות זאת או עם הצעצועים שלו שהם מוגדרים , או מותר לו לעשות זאת בסביבת ראש הלהקה (הבעלים כמובן). כאשר זה המצב הכלב לומד להבדיל מה מותר לו ומה אסור לו , ומפנים מתי מותר לו "להיות שובב" ומתי אסור לו.

מדובר על צעצוע שאני אוחז בצד אחד הכלב בצד השני ומתחילים משיכות

הרעיון יכול להיות גם עם חבל או כל דבר אחר, פשוט קונג הוציאות צעצוע שזאת המטרה שלו ולכן הוא נבנה מחומרים מסויימים.

בכל אופן האדם הרגיל ישחק עם הכלב שלו ואחרי כמה זמן כשיתעייף יעזוב את הצעצוע ויתן לכלב לקחת אותו.

הבעיה היא שהכלב עם הזמן שנותנים לו "לנצח" במשחק מבין שהוא בעצם יותר חזק, עכשיו תנסה לשלוט בכלב שיודע שהוא יותר חזק ממך.

הנשיכה לא תאחר להגיע והצרות יהיו גדולות והכל בגלל צעצוע תמים.

מה שאני בא להגיד זה שחוץ מאילוף יש עוד נושאים שצריך לשים לב אליהם בהתנהלות היומית על הכלב. היום אין סיכוי שאני נותן לכלב שלי לנצח אותי במשחק הזה, כשאני רוצה להפסיק אני מבקש ממנו לעזוב ובזה נגמר העניין, גם הראתי לו שאני יותר חזק וגם אני שולט בעצם העובדה שאני קובע מתי המשחק נפסק. הדבר הקטן הזה תורם המון לביסוס מעמד וכ"ו

in the face

with a chair

• תוכן חדש...