Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי גזע הכלבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה התפתחויות בחיים על פי לילי:

עכשיו כשאני יושבת איתה בכיסא האחורי היא באמת לא הולכת לנהג (לרוב), אלא נשכבת ונוחרת מתוך שינה...

בקשר לחינוך, אני רוצה לחנך אותה נכון הבעיה שאני לא רוצה שהיא תהיה כלבה פחדנית ותפחד ממני, אני רוצה למצוא שילוב נכון של חינוך ושהיא תקשיב לי אבל מצד שני שלא תפחד ממני ועדין תשאר עם שמחת חיים כמו שהיא עכשיו.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מאמין שצעקה קטנה של "לא" על הכלבה שלך והיא לא הייתה קופצת על הילד, אבל אני לא מכיר אותה או אותך אישית ולכן אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי.

יש לי "לא" רועם ואפקטיבי.

הוא גם אפקטיבי כי החל מגיל 6+ חודשים הוא גם מגובה עם חנק (ומאז הוא הרבה יותר אפקטיבי).

לגבי המקרה עם הילד, בכלל לא הספקתי להוציא מילה, פשוט תפסתי אותה באוויר ברגע האחרון.

אני חוזר, יכול להיות שאפשר לאלף בלי חנק (או אמצעי אחר). עם פיטבול/אמסטף הייתי הולך על מה שמוכח כעובד. זה שהסטאפי של חבר שלך משוגע על בני אדם זו לא חוכמה, זו תכונה בסיסית של הגזע. בו נראה אותו מחנך את הכלב לא לרדוף אחר חתולים עם סוכריות...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כמה התפתחויות בחיים על פי לילי:

עכשיו כשאני יושבת איתה בכיסא האחורי היא באמת לא הולכת לנהג (לרוב), אלא נשכבת ונוחרת מתוך שינה...

בקשר לחינוך, אני רוצה לחנך אותה נכון הבעיה שאני לא רוצה שהיא תהיה כלבה פחדנית ותפחד ממני, אני רוצה למצוא שילוב נכון של חינוך ושהיא תקשיב לי אבל מצד שני שלא תפחד ממני ועדין תשאר עם שמחת חיים כמו שהיא עכשיו.

קודם כל, לא מאלפים עם ענישה בגילאים צעירים, מעבר לגערות/התעלמות.

מעבר לזה, לקחת מאלף וללמוד. כמו קורס נהיגה מתקדמת, אין לזה תחליף.

פורסם
אין לי ניסיון עם אילוף של כלב מסוכן/

אני מאמין/זו רק הדיעה שלי/ללא ניסיון/אני מאמין/

תאמין מצדי שהירח עשוי מגבינה, וזאת בסך הכול הדיעה שלך.

הבעיה היא שהירח לא בהכרח נושך, ואילו לכלב שדובר עליו

בתחילת השרשור יש יכולת להרוג.

זה שיש לך דיעה כל שהיא על נושא מסוים לא הופך אותה ללגיטימית.

רוצה להיות חכם? רוצה להישמע חכם?

אז תסייג את מה שאתה אומר לניסיון שלך, לכלבים שאתה טיפלת בהם

ולמקרים שאתה נתקלת בהם. גידול כלבים, "יצירת" הגזעים השונים,

אילוף, התאמה וכיוצא בזה הוא נושא רחב שקיים כבר מאות שנים.

יש לך תאוריה אחרת? יופי. אז מה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קודם כל, לא מאלפים עם ענישה בגילאים צעירים, מעבר לגערות/התעלמות.

מעבר לזה, לקחת מאלף וללמוד. כמו קורס נהיגה מתקדמת, אין לזה תחליף.

זה מה שאני עושה כשהיא נושכת אותי במקום את הצעצוע, אני יושבת עם הגב אליה ומתעלמת עד שהיא תהיה רגועה.

גם נקניק כבונוס היא תקבל רק אם היא תשב בשקט ולא תקפוץ עלי כמו משוגעת.

מאיזה גיל היא יכולה ללכת למאלף?

פורסם

. לא צריך שום "אינטיליגנציה" מצד הכלב כדי להבין מה החנק עושה. זו התנייה פשוטה שג'וק יכול "להבין," רק צריך לבצע אותה באופן נכון. עם כל האהבה העצומה שיש לי לכלבים, עדיין קיימים כלבים , אשר הם לא חכמים במיוחד ואפילו פעולה פשוטה כזו היא קשה להם.

לך תקרא על פבלוב והכלבים שלו.

אין כלב שלא מגיב להתנייה קלאסית.

דווקא כלבים, כמה שהם יותר "חכמים" (לומדים מהר) ככה יותר קשה לאלף אותם (כי הם מוצאים דרכים לאלף/להתנות אותך).

אין כלב בעולם שאי אפשר ללמד אותו לא למשוך רצועה.

פורסם
זה מה שאני עושה כשהיא נושכת אותי במקום את הצעצוע, אני יושבת עם הגב אליה ומתעלמת עד שהיא תהיה רגועה.

היא לא הולכת, אתן הולכות. זו את שצריכה ללמוד את העולם שלה ואיך שהיא חושבת ופועלת, לא ההיפך...

מניסיוני, אילוף זה כיף גדול. מסדיר את התקשורת בין הכלב לבעלים ובונה גשר של הבנה שנהנים ממנו כל החיים.

ואפשר לקבל ייעוץ נכון מעכשיו כבר.

הנה קישור מצויין: http://www.samuel-y.co.il/HTMLs/article_list.aspx?C2003=12767&BSP=12273&BSS110=12767

פורסם

את לא חייבת להתעלם, את יכולה להגיד לה לא בכעס ולתת לה את הצעצוע כתחליף ליד שלך ולשבח אותה על התעסקות בצעצוע.

זה דווקא יציב אותך גבוהה יותר בהיררכיה כי את מראה לה שאת לא מסכימה לזה ואת גם מפסיקה את זה לפי רצונך (מה שמראה על שליטה).

התעלמות לא תמיד עוזרת, ניסיתי את זה פעם והכלב פשוט השתגע והוא פשוט הרים עלי רגל והראה לי מאיפה הוא משתין.

כל מה שהוא רצה זה לשחק (התעלמתי כי הוא תפס לי את החולצה מתוך משחק), בגלל שהוא השתין עלי מן הסתם התייחסתי אליו, אומנם בצורה נוזפת אבל יחס הוא קיבל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
את לא חייבת להתעלם, את יכולה להגיד לה לא בכעס ולתת לה את הצעצוע כתחליף ליד שלך ולשבח אותה על התעסקות בצעצוע.

לא, לא ולא.

מה לומדת הכלבה מההצעה שלך?

"אני אנשך את היד ואקבל צעצוע."

כשההתנהגות של הגורה לא רצויה, לקום וללכת.

הכי אפקטיבי.

פורסם

לך תקרא על פבלוב והכלבים שלו.

בשביל מה לקרוא, כשיש אינטרנט? :wink:

דוגמה לא רעה בכלל להתנייה פבלוביאנית, עם חתול (!).

בלי רצועות חנק. :-P

http://www.liveleak.com/view?i=5c4_1186430205

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא כ"כ מסכים שצריך "לשבור" את הכלב , אפשר להמנע מכך אצל רוב הכלבים.

ד"א , בקשר לדבר של החגורת בטיחות שציינתי (ושכחתי לענות) מה שאני קניתי מתאים לכלבים עד 30 קילו , את היותר גדולים אכן לא ראיתי בארץ.

בקשר למתי אפשר להתחיל לאלף - בפעם השלישית בתרד - מסביבות גיל 4 חודשים.

בקשר לחנק , אולי בכלבים קטנים ומקרים יוצאי דופן אפשר (לדעתי ומניסיוני) , בכלבים יותר מאסיבים - BETTER BE SAFE THEN SORRY

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור , BJ , אתה יכול לכתוב איזה פונט שאתה רוצה...

שורה תחתונה כל הפורום לא מסכים איתך.

ולגבי ההרמה מהעורף , היא לא כואבת כי אתה כנראה לא מבין שזה לא מהצוואר אלה דרך העור מהעורף לכיוון הגב , זה כמעט לא משפיע , אבל מנטרל את יכולת התנועה של הכלב ובנוסף

זאת פוזיציה נהדרת לשיחה פנים אל פנים , מה שבטוח זה כלום ליד חגורת חנק.

ויותר מצער זה שהרבה לא משתמשים בשיטה הזאת ברגע שכלבים מתחילים לריב.

הם נכנסים לHOT ZONE וחוטפים ביס , לפעמים אפילו מהכלב שלהם.

משיכה משם לא רק שהיא נייטרלית היא גם מונעת תזוזה והיא הכי בטוחה שיש( מאותו אזור תופסים את כל בעלי החיים בעצם ).

אני לא יודע איזה כלב אתה מגדל , אבל אם מעולם לא הגעת למצב של פליק באמת שאני לא יודע אם הכינוי שהדבקתי לך בפוסט הקודם לא תקף אליך , או אל הכלב ( במובן מסויים ).

לא יודע אם יצא לך , אבל יש רגעים כאלו שהכלב נמצא בין מה שהוא רצה לעשות לבין הפקודה שלך, והוא עוצר מסתכל לכיוונך ולכיוון השני ואז מחליט מה לעשות.

אם הוא לא יידע מה מצפה לו ברגע שהוא לא בוחר בך , "בלהט הרגע" הוא יכול לפנות לכיוון השני.

ועד שאתה לא מגיע לפעם הזאת שזה באמת משמעותי , אתה לא יודע כמה זה חשוב.

ברגע שטון הדיבור עולה מעל רמה מסויימת הכלב חייב לדעת שאתה רציני , ב100%.

פורסם

יש גם קולר כזה שנראה קצת פחות אגרסיבי

http://www.petplanet.co.il/product.asp?id=388

מנסיון שלי, זה כנראה יהיה פחות אפקטיבי, מהסיבה הפשוטה שהוא לא עושה רעש כשהוא מתהדק. כשהכלב שלי שומע את הרשרוש של הרצועה שמתחילה להתהדק, הוא מבין שהוא עושה משהו לא בסדר (עוד לפני שהרצועה מתקרבת לדרגה של חנק, כשהיא משוחררת לגמרי).

ד"א , בקשר לדבר של החגורת בטיחות שציינתי (ושכחתי לענות) מה שאני קניתי מתאים לכלבים עד 30 קילו , את היותר גדולים אכן לא ראיתי בארץ.

ליביו

איפה מצאת את זה? אני מחפש התקן כזה כבר הרבה זמן.

"ai motoare capul doare"

פורסם

KD , לחלק מהכלבים - הרמה מהעורף כואבת מאוד ולא נעימה עוד ברמת התפיסה.

RED - בכמה חנויות של חיות , מאיפה אתה? אם אתה מאזורי - אולי אני אוכל לכוון אותך.

בכ"א זה מוצר של פרפלאסט Ferplast ונקרא Dog Safety Belt.

ראיתי את זה ברוב חנויות החיות הגדולות (ומכיוון שכמעט כולן עובדות עם פרפלאסט - תנסה פשוט להזמין דרכם).

המוצר הזה פשוט MUST מבחינתי בצורה רצינית ביותר (במיוחד עם 3 כלבים - אפשר לנהוג בשקט , גם בשביל הבטיחות שלי וגם בשביל שלהם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה הקטע של הדוקרנים האלה? לא נראה לי שיש כלב שצריך שינעצו לו את זה בבשר, יש גבול לכל תעלול

התקן כזה לחגורה אתה יכול למצא באתר שבקישור שנתתי לקולר חנק מעור.

הרשרוש של קולר חנק יותר תלות, אני רוצה לראות את הכלב שלך הולך בלי החנק, אתה מאבד מכל האפקט ובעצם הכלב לא ישמע לך. אתה תלוי בקולר החנק בעצם, זה דבר שאני לא היתי רוצה להיות תלוי בו בשום מצב. אילוף עם קולר חנק מעור נותן את האפקט של החנק אבל אין את הרעש ככה שהכלב לא יודע לצפות למה שהולך לקרות הלאה והוא נאלץ להיות בצד הבטוח מאשר להסתכן במשיכה של הקולר. מה גם שאני יודע שכלבים יודעים להבדיל בין קולר רגיל לחנק מברזל אבל לדעתי הם לא יבדילו בין רגיל לחנק מעור וזה דבר ממש מצויין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...