Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בימים האחרונים הופיע לי רעש מטריד מאיזור המנוע, קשה לי למקם את איזור הרעש-זה באופן כללי מאיזור הבלוק מנוע.

זה לא רעש של חריקות, ולכן אני שולל נושא של רצועות, זה יותר כמו סוג של"המייה" שמתגברת ככל שאני נותן גז, כאילו משהו עובד על"יבש" בלי שימון או משהו כזה.

אין לי נזילות שמן ולא חסר שמן מנוע או שמן גיר.

למישהו יש רעיון? תודה מראש.

פורסם

יכול להיות מליון ואחד אלף דברים. אני, בגלל שהיתה לי אלמרה, והיו לי רעשים כאלו ואחרים, הייתי הולך לכיוון אחד המיסבים - יותר של משאבת מים. יכול להיות פולי מזגן, ויכול להיות עוד הרבה דברים . גש למוסך של קרסו, ושיבדקו טוב טוב.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

האם נדלקה ברכב מנורת לחץ שמן /מנורת אזהרה כלשהי ?

מדבריך נשמע שהמנוע "דופק".

כדאי לבדוק במוסך את לחץ השמן כדי לשלול חשד לבעייה במשאבת השמן /יוניט לחץ השמן .

הקדם למוסך לפני שתגרום לנזק כבד ביותר למנוע,עדיין לא מאוחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הלו! וערב טוב

משאבת מים "לא אוהבת" להרעיש מכיוון המיסב. כיוון שישנו קירור מהנוזל, והאנרגיה שכביכול אמורה להרעיש "נספגת" במים.

לגבי מיסב המזגן, או יותר נכון המצמד האלקטרומגנטי. אם הרעש קיים כשכפור ה AC בתא הנוסעים כבוי, תשכח מהמזגן.

ידידי בעל הניסן, הרכב שלך מצטיין באמינות, ובחסינות בפני מחלות הזויות. לכן אני ממליץ לך לפתוח את מכסה המנוע ולאבחן את הרעש, אם הוא מגיע מצד הרצועות והחלקים הנעים החיצוניים. או שהרעש מהמרכז...

ברמה העקרנית דרוש לך סטטוסקופ, כדי להאזין לרעש בזמן האצת המנוע.

תשים לב, למוסכים יש נטייה להחליף את כל המכלול, אף על פי שהוא תקין ועושה את היעוד שלו, מה נעשה שאנו בני אדם ורגישים לרעשים ומשלמים הרבה כסף עבורם/להפתר מהם. הנימוק בד"כ יהיה תקדים תרופה למחלה, או תזרים לנו כסף למחזור.

בהצלחה מקווה שתישן טוב הלילה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

משאבת מים יודעת להרעיש יופי ולמייסב שלה לא אמור להגיע נוזל קירור (בשביל זה יש את חריר פינוי מים מתחת למייסב.).

לרכב יש מחלות קלות של רעשים אך אם יואיל פותח השרשור להגיד רק באיזה שנה מדובר יקבל אפשרויות למקור הרעש בצורה טובה יותר.

פורסם

אל תהיה חכם מחכם כשאין חוכמה

גם בצלינדר לא נוגע מים, אבל הוא מתקרר!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

פתח מכסה מנוע, וראה את המיסבים. תזיז אותם קצת, או תסתכל טוב טוב על רצועת האביזרים המניעה אותם. אתה רואה את הרצועה טיפה לא במקום? מזל טוב! הלך לך מיסב. תזיז את המיסב שהחגורה לא ממש ישרה עליו. האם הוא נע יחד איתך? למעלה למטה? אם כן, גש למוסך, ותכין 500 ש"ח +-.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...