Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,איך אני יכול לדעת שהטרמוסטט ברכב שלי מתפקד כמו שצריך מבלי להוציא אותו ולבדוק פיזית :?:אני שואל מיכוון שהתקנתי טרמוסטט חדש לפני 4 ימים ועדיין מחוג החום מראה מיתחת לחצי כמו כן המכונאי קדח חור נוסף בטרמוסטט הצינורות של הרדיאטור חמים באותה מידה תודה זה חשוב לי כי החלפתי מנוע ואני רוצה אותו מושלם יום טוב לכולם:-D

imprza new age

פורסם

לוקח אדם נוסף שמסתכל כל הזמן על מחוג הטמפ' (או עושה הרבה הלוך-חזור מהמנוע ללוח השעונים).

מניע את האוטו, ובודק כל הזמן בעזרת ידיך את הטמפ' בצינור עליון ותחתון של הרדיאטור.

עליון קר ותחתון קר: תן לאוטו להתחמם קצת, המנוע עדיין קר.

עליון חם ותחתון קר : המנוע מתחמם, טרמוסטט עדיין סגור.

עליון חם ותחתון מתחיל להתחמם: טרמוסטט נפתח/בתהליכי פתיחה ראשוניים.

עליון חם ותחתון חם: טרמוסטט פתוח, יש סירקולציה לרדיאטור.

בשלב השלישי, תוכל לדעת (בערך) את טמפ' היפתחותו של הטרמוסטט (אם רשום לך בשעון מעלות ולא סתם קוים).

שים לב, שהצנור התחתון אמור להשאר קר כמו בהתחלה, למשך זמן מה עד שהטרמוסטט נפתח. אם מיד עם התחממות הצינור העליון אתה מרגיש שגם התחתון מתחמם באותו קצב - הרי זה מעיד על טרמוסטט פתוח.

אם אין מעלות בשעון, חכה להתחממות הרכב עד להפעלת הוונטות, באיזור זה (בשעון) זו בערך טמפ' עבודה של הרכב, והוא אמור להיות קצת מתחת לאיזור זה במצב נסיעה רגיל (לדוגמה, רכב עם טמפ' עבודה של ~90 מעלות, הוונטות מתחילות לעבוד בערך ב-95~ מעלות. זו דוגמה בלבד , לצורך המחשה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...