Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת מטבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטבע ירד בכ - 3% מאז ההזמנה. האם יש תוקף לדרישה להוזיל עלות הרכב או שאני כבול להחלטה הרשמית של היבואן על הוזלה בהתאם לשינוי המטבע? הרי ידוע שהיבואן לא משנה מחירים כל חודש, אבל כשמדובר בהפרש כזה?

פורסם
המטבע ירד בכ - 3% מאז ההזמנה. האם יש תוקף לדרישה להוזיל עלות הרכב או שאני כבול להחלטה הרשמית של היבואן על הוזלה בהתאם לשינוי המטבע? הרי ידוע שהיבואן לא משנה מחירים כל חודש, אבל כשמדובר בהפרש כזה?

הכל תלוי בחוזה בין הצדדים, וחוק החוזים האחידים וכו' וכו'

HFturbo

פורסם

יבואני רכב לא מזדרזים להוזיל מחירים. הסיבות לכך הן ש:

- יהיה עליהם לחץ של הקונים ששילמו את המחיר הישן (לפני ההוזלה) דבר שיגרום אצלהם לחוסר שביעות רצון.

- ירידה מהירה של ערך הרכב כמשומש. דבר שייצור לרכב בשוק של "מאבד מהר מערכו".

לכן אני ממליץ לך לנקוט בטקטיקה של קבלת הטבות כמו:

- קבלת אזעקה בחינם או שידרוג כלשהו לרכב.

- טיפולים בחינם

פורסם

בא נשאל את זה ככה, אם עד מועד האספקה לא רק שהדולר יתאושש אלא גם יעלה ב 10%, האם תסכים באופן מיידי ואוטומטי לשלם ליבואן את המחיר המוסכם בתוספת 10%?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בא נשאל את זה ככה, אם עד מועד האספקה לא רק שהדולר יתאושש אלא גם יעלה ב 10%, האם תסכים באופן מיידי ואוטומטי לשלם ליבואן את המחיר המוסכם בתוספת 10%?

היבואן הודיע לי בעת החתימה כי אם המחיר עולה הוא יזמן אותי ויציע לי לשלם מלא המחיר על מנת להמנע מתשלום עליית המחיר. המשמעות היא שהוא בהחלט מתמחר מחדש את הרכב (במקרה שלי - יורו) אם המטבע צפוי לעלות. אם לא אשלם הכל, אזי במועד קבלת הרכב המחיר יהיה גבוה מזה שסוכם בעת החתימה. מדוע שזה לא יעבוד גם כשהמטבע יורד באופן חד?!!

פורסם

את זה לא ציינת בהודעה הראשונה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...